Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Mame a jsme maximalne spokojeni
Zatim teda pouzivame hlubokou korbicku a je moc fajn
Je dobre ovladatelny, rozhodne se mi s nim jezdi lip, jak s kocarky s otocnymi kolecky. Je hodne veliky, takze pokud budete prevazet v aute, tak zjistit, jestli se tam vleze ![]()
Jediny problem je ten, ze se v CR neda prakticky sehnat, my ho jeli kupovat do Polska k prodejci, kteryho jsme si nasli na strankach Emmaljunga.
@michee koukala jsem, že v Malvíku ho mají
děkuji za recenzi. Moc se mi líbí ![]()
V Malviku ho maji, to je pravda, ale maji jen v bilem kozenkovem provedeni. My si koupili barvu navy blue
a k tomu jeste tasku v te same barve. Videla jsem na zivo i tu v te svetle barve a neni to spatny, ale modra je modra ![]()
My také máme tento kočárek - už teda jen na prodeej, děti odrostly, ale byly jsme max. spokojení a kočárek bych koupila znovu. Máme ho v béřové kožence a je opravdu luxusní.
Ahoj všem,
chtěla jsem se zeptat, zda nemáte někdo zkušenost s kočárekem značky EMMALJUNGA mondial 3 v 1? Mám ho teď možnost koupit od kamarádky, ale stále nevím. Bojím se, aby nebyl moc těžký:(
děkuji za odpovědi
@emaya24 Tak si ho u kamaradky pujc a zkus, ne? Mela jsem Emmaljunga EDGE, je to vahove nastejno a perfektne se ovladal a jezdilo se s nim lehoucko. Nejlepsi kocar.
Děkuji za info…Právě se rozhoduji. Ještě se mi líbí kočárek JOOLZ…TAK NEVÍM. to jeste se musím podívat na recenze…
Pokud ma tva kamaradka tento kocarek stale na prodej, mela bych zajem. Das mi na ni prosim kontakt?
Dekuji.
To Daniela 23: Ahoj Danielo, bohužel, kontakt ti nepošlu, kamarádka ho zatím zase neprodává:) budou mít třetí:)
Hezký den E
Ahoj, máte někdo zkušenost s kočárkem Emmaljunga mondial duo? Nenašla jsem moc recenzí, tak jsem se chtěla zeptat
díky