Bumbleride Indie 2013

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
345
4.7.13 10:03

Bumbleride Indie 2013

Bumbleride Indie 2013.. zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15
14.10.15 11:29

Dobry den, vybrala jste si tento kocarek? Libi se mi ale taky sbiram zkusenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
14.10.15 22:18

Je vyborny, mam ho z „druhe ruky“, tusim model 2011, jezdila jsem s nim rok a pul s prvnim prckem. Ted ceka slozeny na druhe ditko. Mam tedy jen sportak. V terenu super, na silnici super, na bruslich skvely.

Lehoucky, snadno skladny, muzu doporucit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.10.15 04:10

Moc dekuji za info :-) Ale on neni odpruzeny nebo jo? Ja mam strach z te trojkolky…ze se mi treba na snehu vyklopi…samozrejme s nim neminim jezdit po zavejich :-D Muzete mi napsat celkove plusy a minusy? (Jinak kamaradce se nezdala bezpecna konstrukce, ze si tam muze skripnout prsty-myslite si to taky?) Moc diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
822
15.10.15 05:17

Zdravim, pokud se vam zablokuje predni kolo o prekazku, je jasne, ze kocarek se preklopi, to kazda trojkolka. Ale ja jsem s nim byla spokojena. Nikdy se mi nepreklopil a vozila jsem v nem prcka od 7 mesicu ted do vice jak dvou let, kdy ted si sam nasedal, vysedal atp.

Ke kladum patri urcite vaha kocarku, snadne nandavani zadnich kol, pokud potrebujete pri prevazeni rozmery jeste zmensit. Moznost rozlozit kocarek jednou rukou. Nozni brzda, ktera je po cele sirce od kola ke kolu, nemusite premyslet a sledovat, abyste se trefila do obdelnicku uprostred. Velka nafukovaci kola, idealni do mesta i na lesni cestu. Velky zavesny kosik dole (na muj vkus by mohl byt umisteny vys, ale zase za cenu jeho zmenseni), tak radsi beru tu velikost :lol:. Celopratelny sundavaci potah. Moznost dat kocarek do uplneho lehu - sklopeni zadove operky a zvednuti nozni operky. Syn ma ted pres 90 cm a jeste pri tech cca 90 se tam vesel na nutny spanek. Madlo z jednoho kusu, snadne ovladani jednou rukou, spousta prislusenstvi.

Za tyto klady jsem vymenila chybejici brzdu (kocary s brzdou jsou na prevazeni v aute rozmerove vetsi at uz na delku nebo sirku a mnohdy i tezsi na manipulaci) - sjezdovku jsme v lete sjizdeli s kocarkem jen jednou a holt brzdil manzel svou vahou. Mate pravdu, kocarek odpruzeny neni. Me to u sportaku nevadilo. S temi prstiky vam nepovim, me se nikdy nehoda tohoto typu nestala, celkove je konstrukce celkem dobre chranena latkovym potahem zadelanym na velice pevne patenty.

Bohuzel ted rano me uz asi nic nenapadne. Pokud byste jeste potrebovala cokoliv vedet, napiste mi sz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí