Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Neboj ve dvou letech mít 20kg nebude
potom se růst velice zpomalí až zastaví a poroste jen do délky… Malá byla taky cvalda, ale po roce už přibírá tak kilo ročně, to Ti napíše každá maminka starších dětí.
Ale k Tvému dotazu, napadl mě Quinny Speedi, ale není otočný…
Phil&teds má velkou nosnost - 20 kilo. Ale je taky jediný… ono pokud je dítě k tobě tak to tak velkou nosnost logicky nemůže mít - kvůli stabilitě. Takže si musíš vybrat
buď nosnost nebo dítě směrem k tobě ![]()
je to kvalitní kočár
víc ti bude muset napsat někdo kdo ho vlastní ![]()
P. S: a zas tak bych se toho nebála. Je spousta miminek co má v půl roce 10 kilo a stejně jim stačí normální kočár
už nebude tolik přibírat
No mě zarazila ta nosnost… hele než bude mít 15 kg, to ještě potrvá
Syn měl v této době taky 10 kg, teď má 26 měsíců a váží 14,5 ![]()
Vozím ho v Jané Slalom, má 96 cm a krásně se tam i prospí, i když maličko přečuhuje.
Není teda otočný a je to tříkolka.
Mame take guinny speady. Ale nemuzes ho mit proti smeru jizdy. Jinak za nas spokojenost
Myslíte, že bude stačit nosnost těch 15 kg? Mě to připadá málo
On prcek není vyloženě svalík, spíš je hodně dlouhej.
Teď mě ještě napadá, že mi bylo fajn kdyby se dal kočár sklopit do lehu kvůli spaní ![]()
Našla jsem tenhle (dle jiných témat tady) a ten by měl mít nosnost 35 kg
To už je zase nějak moc, ne?
Achjo, kdo se v tom má vyznat? ![]()
@luciášice píše:
Našla jsem tenhle (dle jiných témat tady) a ten by měl mít nosnost 35 kgTo už je zase nějak moc, ne?
Achjo, kdo se v tom má vyznat?
http://www.babyrenka.cz/…ndblack.html
Baby joggery jsou velice chválené kočárky. jen summit nejde do lehu, ten nebrat. Z ostatních jane slalom nebo quiny speedy
Ono asi těch, které jdou otočit směrem na mě není, co? To je škoda, mě to přijde takové praktičtější, že na prcka vidím ![]()
@araw píše:
Baby joggery jsou velice chválené kočárky. jen summit nejde do lehu, ten nebrat. Z ostatních jane slalom nebo quiny speedy
Ok, děkuju, mrknu na ně.
@luciášice píše:
Ještě-rozdíl mezi sportovním kočárkem a tříkolkou?![]()
![]()
![]()
Tříkolka je pro děti na šlapání
Ne to je sranda, ne, není mezi tím rozdíl, jde o sedák, korba je hlubokej, sporťák je sporťák, trojkolka je se 3 kolama a golfky jsou většinou malé, s malýma kolama a skladné. pro mrňouse většinou méně pohodlné než sportovní kočár. a pro mámu taky ![]()
Za me Peg Perego GT 3 uzasnej tank
malej ma v roce a pul 13,5 kila a krasne se tam vejde a jde do uplneho lehu… Jak uz nekdo psal, pokud chces otocnou sedacku tak musis ozelet nosnost… Nas malej na me uz v roce nebyl zvedavej a rval… kdyz byl otocenej proti me mel co sledovat a byl klid
tak jsme poridili tenhle a jsme moooc spokojeny ![]()
Mame guinny speady. Nejde sice dat protismeru a ma kratkou boudu, ale projedu s nim hodne a tuhle v nem spal kamaradky trilety syn a v pohode se vesel
Jane Slalom Reverse je skvelej kocar. Stabilnejsi, nez klasicky slalom, otocny(otocila jsem jednou rukou na prochazce, v druhe dite), delsi, nez klasicky slalom (mam dlouhe deti), krasne bocni vedeni (dite se nehrouti), dobry na spani (skoro rovina), preklopna neopren bouda (nepotrebujes plastenku), skvele se naklada do auta (nebo ho muzes rozlozit a nakladat dve jeste lehci casti)…je to nejlepsi trojkolka, co jsem mela.
Nebo bych volila Brio Go, to je ted muj favotit, trojkolek uz jsem meladost
brio go- lehoucky, stabilni, otocny i s ditetem, dobry na spani (jde skoro do roviny), do auta se sklada jeste snad lip, nez Reversek.
Ahoj, potřebuju pomoc s výběrem sportovního kočárku. Měl by mít tyto vlastnosti:
Máte někdo? S jakým jste spokojené? Záleží mi nejvíc na kvalitě, bezpečnosti a stabilitě. Prcek se pořád nahýbá, vrtí atd. takže bych nerada, aby se mi v kočáru převrátil. Má skoro 10 kg, je hodně dlouhý, necelých 8 měsíců a stále docela rychle roste.
Měl by být i dost široký, pohodlný pro dítě. Na ceně nezáleží, opravdu jen na kvalitě.
Nějak se v tom nemůžu zorientovat, v Dtestu je jich málo a hodnoceny jsou i korby a to nepotřebuju a na trhu je jich zase moc.
Nejvíc by mi pomohly postřehy PROČ jste s daným sporťákem spokojené. A klidně piště i mínusy, vím, že žádný výrobek není dokonalý.
Děkuju za vaše zkušenosti