Kočárek Emmaljunga nebo Teutonia - pomoc :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
73
25.7.11 15:41

emmaljunga nebo teutonia - pomoc :)

Ahoj holky, prosím o pomoc s výběrem kočárku. Kamarádka mi nabídla prodat ojetý kočárek Emmaljunga Mondial. Nenašla jsem moc recenzí na netu a tak se obracím na vás a budu moc vděčná za vaše postřehy a zkušenosti s tímto kočárkem. Jinak se mi moc líbí Teutonia Mistral S a Spirit S3. Všechny jsou ve vyšší cenové kategorii, s tím jsem smířená, je pro mě důležité pohodlí pro mimíška, manipulace, skladnost. Rádi jezdíme do přírody a taky na brusle. Existuje univerzální řešení? Mockrát děkuji :) Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9819
25.7.11 15:50

Tak ten prvý typ nepoznám, ale máme teutoniu mistral 05 (starší typ) a nemožem si ho vynachváliť. Je už po dvoch deťoch ale je to „džák“ a i naša malá sa v ňom odvozila :mrgreen: Je to nemecká výroba, fakt kvalitná, dá sa rukojeť otáčať na obe strany. Do prírody ako stvorený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
25.7.11 15:52

na ten první jsem koukala na obrázek a máme typově podobný - Roan Marita a obrovská spokojenost, ale odle mě to není kočárek na brusle - nemá ruční brzdu. Je perfektní do terénu a je i prostorný (nekoukala jsem teda na rozměry toho Emmaljunga Mondial.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.7.11 15:54

Děkuji za zkušenost, Mistral se mi moc líbí…Ze stránek Teutonie jsem měla pocit, že je spíše do města. Takže se nemusím bát vydat se s ním do terénu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.7.11 15:59

Děkuju. Mám pocit, že vždycky musím udělat nějaký kompromis. Nejdůležitější je pro mě určitě pohodlí miminka. Nakonec budu asi muset koupit později ještě jiný kočárek na později a sportovnější aktivity..ach jo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19976
25.7.11 16:27

spirit s3 má brzdu, ale zase nemá gumový kolečka… Koukala si na Quinny speedi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.7.11 16:28

my máme Spirita letošní verzi. Manžel s ním byl o víkendu na brusle a v poho. Akorát se musí zaaretovat přední kolo, jinak s tím byl problém. V jedné chvíli se jakoby nezaaretované kolo jakoby bloklo a málem byl malér.
Zatím máme otestovanou hlubokou krobu feshion (na ní mě štvou ty okýnka, kterými na prcka svítí slunce, jinak je lehká dobře se nosí. Malý má 3 měsíce a má ji prozatím dobrou, ale na zimu ve fusaku si ho nědovedu představit, je dost dlouhý. Máme také autosedačku Tario a ta je docela těžká v porovnání s maxi cosi z roku 1,2 :) co jsem měla na první dcerku. Zas je ale určitě o dost bezpečnější. Super je báze do auta - jen nasadíš a nemusíš nic poutat.
Měli jsme teď kočár na reklamaci a za dva dny byl zpět.
Ty ostatní kočárky neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
25.7.11 16:33

Myslím, že ten 1 kočárek má málokdo, je moc hezký a asi bych do něj šla. Na brusle ale moc vhodný nebude. Sama mám Roana, ale emmaljunga je fakt nádhernej kousek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.7.11 16:35

nene na tento jsem ještě nekoukala, ale mrknu se. Dá se používat i v zimě? Ty ho máš? Pokud ano, určitě napiš, jak jsi spokojená a jestli jsi ho zkoušela ve sněhu a terénu. Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.7.11 16:41

Z těch koleček mám právě obavu. Prodavačka v Chicco mi říkala, že do terénu jedině s nafukovačkama a raději kolečka napevno bez protáčení. Myslela jsem, že na brusle je právě protáčivé kolečko super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.7.11 19:38

Ja mam Teutonia Spirit S3 a spokojenost velka :wink:
Do terenu je, prochodili jsme s nim hory a super, i kdyz samozrejme na velke kocarky s reminkovym uchycenim a pevnymi koly nema - kamaradi maji jeden takovy dvacetikilovy tank a jezdej lesem naprimo, to vazne Teutonka nedava, my jezdime po lesnich cestickach :wink:
Po roce a pul jezdeni stale jako novej, fakt kvalitni provedeni :palec:
Mam k nemu jednu jedinou vytku a to je velikost. Mam hodne velke dite (v roce a pul 87cm) a kocarek uz je ji natesno, myslim, ze je pohodlne tak do 90cm ditete, pak uz bude dost skrcena :nevim:
Ale jinak fakt spokojenost maximalni :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
25.7.11 19:40

Jo a na brusle je super, ma rucni brzdu, ale kolecko vazne musi byt zaaretovane, to i ve snehu atd. Volne pouzivame pri beznem pouzivani, coz je 90 procent casu (v supermarketu se s nim da klickovat mezi regaly), zaaretovane v terenu, snehu, ci na bruslich :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
25.7.11 19:44

Tak já asi pujdu do nové Teutonie :), pojedu se na ni v sobotu podívat. Mám ještě 3 měsíce do porodu, ale prý se na ně čeká až 12 týdnů. Mockrát děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9819
25.7.11 20:24
pigosek píše:
Tak já asi pujdu do nové Teutonie :), pojedu se na ni v sobotu podívat. Mám ještě 3 měsíce do porodu, ale prý se na ně čeká až 12 týdnů. Mockrát děkuju :)

Myslím, že budeš spokojná. Teutonie sú jedny z najlepších kočárků :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
441
25.7.11 21:04
Aliik píše:
Ja mam Teutonia Spirit S3 a spokojenost velka :wink: ..........
Mam k nemu jednu jedinou vytku a to je velikost. Mam hodne velke dite (v roce a pul 87cm) a kocarek uz je ji natesno, myslim, ze je pohodlne tak do 90cm ditete, pak uz bude dost skrcena :nevim:
Ale jinak fakt spokojenost maximalni :wink:

chjo, už jsem tady četla příspěvek od jedné mamči, která měla stejný problém. Jsem zvědavá jak dlouho vydrží nám. Na dcerku jsem měla Chicco s3 top a tam to bylo v pohodě. pro synka jsem si „vymyslela“ nový kočár - Teutonku a na tu cenu doufám, že vydrží co nejdýl…pak by se to blbě manželovi vysvětlovalo, že otřebuji další kočík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí