Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky
Tuto diskuzi zahajuji trochu se zoufalstvím
Nemám štítnou žlázu a celé roky jsem brala Letrox, nekdy v září minulém roce mi obvodní lékař napsal euthyrox a po dvou mesicich u meho endikronologa dopadly odbery spatne mela jsem vysoké hodnoty a od té doby chodím měsíc co měsíc na krev, vubec to neklesá, z hodnoty 275 jsem skoncila na hodnotě 150 a pořad se to nelepší, přemýšlím, že bych zkusila jiného lékaře, aby mi udělal výsledky, přijde mi to podivné celé…Chtěla bych otěhotnět, ale s tím co se mnou děje, ani zatím nesmím. Neznáte dobrého endikronoga v Brně, máněkdo z vás podobnou zkušenost? Díky a těším se na odpovědi
No hlavne cekaci doba v brne na endokrinologa je obcas i vice jak pul roku…takze to neni jednoduchy se nekam dostat. zkus treba znamylekar apod weby a tam najit a obvolat jestli te nekde vubec vezmou. ja i jako tehotna cekala vic jak tri mesice nez me vzali.
Já chodila k MUDr. Kratochvílovi do Bílého domu a spokojenost ale nevím, jestli tam ještě je ![]()
Já tedy problém se štítno žlázou nemám, ale když jsem brala HA, měla jsem vyšší hodnoty, tak mě MUDr. kontrola, kdyby náhodou byly posuny. Teď v těhotenství jsem byla 1×, MUDr. říkala, že by mě mohla začít pracovat, ale naštěstí se tak nestalo. Doktorku mám na Ponávce, je to Hana Dostálová, je supr, akorát nevím, jestli etě bere pacoše a hlavně vždy, když tam chci jít, objednávám se klidně i 6 měsíců dopředu!!! ![]()
@HaF haf. píše:
Správně je to endokrinolog.
Já vím, děkuji, psala jsem to v takovém zoufalství že jsem nad tím nepřemýšlela
@mikitaa @Verca1989 @Korčulka86
tak jsem objednana až na 30.8.do nemocnice v Bohunicích, berou opravdu podle bydliště, tak uvidim.Do té doby budu muset se léčit u svého pana doktora ve Svitavach, snad bude vše v pořádku