Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Asi Tě moc nepotěším, ale myslím si, že 10 dne po ET 5ti denního embrya už by mělo na testu být něco vidět. Doufám, že se mýlím ![]()
@Muffin9 Podle mě nezadařilo, 10. den po ET by se měla objevit aspon slabší čárka. Já měla druhou čárku slabší 7. den po ET a to byla jen čtyřdenní morula. Jsou ovšem holky kterým se to ukáže až 12.,13.,14. den
Za mě si myslím, že negativní ![]()
My stále pořád doufáme, test si mám správně dělat až za 4 dny, tak třeba se to ještě nějak vyvrbí
Ale děkuji za tvůj názor ![]()
Pánejo, ted jsem uplně mimo z toho…vážně jsem doufali, že je třeba ještě brzo, i v Caru mi říkali, že až ten 14 den po et si mám dělat ten test aby to bylo přesnější…Doufám, že se to ještě změní. ![]()
@Muffin9 píše:
Pánejo, ted jsem uplně mimo z toho…vážně jsem doufali, že je třeba ještě brzo, i v Caru mi říkali, že až ten 14 den po et si mám dělat ten test aby to bylo přesnější…Doufám, že se to ještě změní.
Jo, to oni říkají vždycky, ale kdo by to vydržel těch 14 dní žeo
Máš nějaké mrazáčky? Držím palce, třeba se to ještě změní
, ale já osobně tomu nevěřím ![]()
@Muffin9 myslím, že otěhotnět hned po prvním Ivf je hlavně o štěstí. Neztracej naději. Psala jsem si s jednou paní a ta po dvou IUI nikdy neměla ani 14 den pozitivní test. a vždy byla těhotna…
Ahojky, chtěla jsem se trošku poradit s vašimi zkušenostmi. Mám endometriozu na levém vaječníku, nyní jsme podstoupili první IVF po 5ti dení kultivaci kdy mi byla zavedena jedna hatchující blastocysta. Nyní jsem 10 den po ET a zatím tt negativní a žádné příznaky ani špinění nic podobného. Přečetla jsem si zde spoustu diskuzí na toto téma, ale asi bych byla radši, kdyby mi někdo odpověděl přímo na můj dotaz.
Jsem trochu na pochybách a nevím, jestli se hned na poprvé zadařilo. Myslíte, že je šance, že se embryjko uchytilo, jen to ještě nejde vidět na tt? Moc vám děkuji za jakouoli odpověď.