Endometrióza a první IVF

Muffin9
1.7.15 10:38

Endometrioza a první IVF

Ahojky, chtěla jsem se trošku poradit s vašimi zkušenostmi. Mám endometriozu na levém vaječníku, nyní jsme podstoupili první IVF po 5ti dení kultivaci kdy mi byla zavedena jedna hatchující blastocysta. Nyní jsem 10 den po ET a zatím tt negativní a žádné příznaky ani špinění nic podobného. Přečetla jsem si zde spoustu diskuzí na toto téma, ale asi bych byla radši, kdyby mi někdo odpověděl přímo na můj dotaz. :) Jsem trochu na pochybách a nevím, jestli se hned na poprvé zadařilo. Myslíte, že je šance, že se embryjko uchytilo, jen to ještě nejde vidět na tt? Moc vám děkuji za jakouoli odpověď. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
1.7.15 10:45

Asi Tě moc nepotěším, ale myslím si, že 10 dne po ET 5ti denního embrya už by mělo na testu být něco vidět. Doufám, že se mýlím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
1.7.15 10:47

Ja mela s hatchujici blastocystou ducha 5-6 den po ET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
1.7.15 10:47

@Muffin9 Podle mě nezadařilo, 10. den po ET by se měla objevit aspon slabší čárka. Já měla druhou čárku slabší 7. den po ET a to byla jen čtyřdenní morula. Jsou ovšem holky kterým se to ukáže až 12.,13.,14. den :nevim: Za mě si myslím, že negativní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Muffin9
1.7.15 10:48

My stále pořád doufáme, test si mám správně dělat až za 4 dny, tak třeba se to ještě nějak vyvrbí :? Ale děkuji za tvůj názor :)

• Citovat
  • Upravit
Muffin9
1.7.15 10:51

Pánejo, ted jsem uplně mimo z toho…vážně jsem doufali, že je třeba ještě brzo, i v Caru mi říkali, že až ten 14 den po et si mám dělat ten test aby to bylo přesnější…Doufám, že se to ještě změní. :,(

• Citovat
  • Upravit
19198
1.7.15 11:02
@Muffin9 píše:
Pánejo, ted jsem uplně mimo z toho…vážně jsem doufali, že je třeba ještě brzo, i v Caru mi říkali, že až ten 14 den po et si mám dělat ten test aby to bylo přesnější…Doufám, že se to ještě změní. :,(

Jo, to oni říkají vždycky, ale kdo by to vydržel těch 14 dní žeo :) Máš nějaké mrazáčky? Držím palce, třeba se to ještě změní :hug: :hug:, ale já osobně tomu nevěřím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Muffin9
1.7.15 11:06

Omylem jsem ti to poslala jako soukromou správu :D

• Citovat
  • Upravit
2406
1.7.15 11:58

@Muffin9 myslím, že otěhotnět hned po prvním Ivf je hlavně o štěstí. Neztracej naději. Psala jsem si s jednou paní a ta po dvou IUI nikdy neměla ani 14 den pozitivní test. a vždy byla těhotna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí