Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj! Nevíte někdo zda je na okrese Benešov nějaký lékař na neplodnost? Byly jsme dřívu dr. Kulta ale ten už do benesovske nemocnice nejezdí. Je někdo ttřeba i v okolí- tábor, Sedlčany a tak? Nebo je jen Praha. Děkuji
Pan Kult je úžasnej. Jednání bez problému a sympaťák.
Nakonec vlastně i pomohl. Poprvé nás poslal na plné IVF a nakonec to vyšlo po nevydařeném pokusu samovolně. A podruhé jsem za ním jeli do prahy. Dle výsledku mělo být druhé IVF a tak jsem si dali chvíli na rozmyšlenou kdy do toho jít. Mezitím to ale zase vyšlo samovolně. A to nám dával 20procent.
Mě osobně pomohl psychicky. Jeho vysvětlení všeho a pozitivním přístupem.
To je fajn slyšet…ja přímo u něj nebyla ale u jine doktorky v Europe, ale potkali sme se s nim, sympatak. Mam za sebou první konzultaci a nějak me doktorka nepřesvědčila, ted zvazuju kde podstoupit ivf jestli v soukrome nebo státní třeba podoli.
To je ale neskutecny jestli vam dával jen 20 procent a slo to prirozene. Asi dobra rada a s tou psychikou to chápu., taky už melu z posledního a sem citliva na každý slovo.
Mi byli na vyšetření v Evrope a na zákroknnás poslal na kliniku do Holešovic. Nevím presne název. Je to ale za holesovickou tržnici. Lidi tam byli super. Ted už dělají zákroky i v Evrope. Tenkrát tam neměli české pojišťovny.
Verim ze psychika je velka část úspěchu. Ale vím že je to strasne náročne nemyslet na to a neresit to jak rádi radi vždy X lidi v okolí. Pořád si pamatuji tu obrovskou úlevu když nám sskoro po 2 letech řekl že chyba je v obou a že bez plne ivf to nejspíš nepůjde. Že já třeba za 3 roky nebudu moci už mit dite vůbec.