4. pokus IUI :-*** nás čeká

2193
20.6.15 09:18

4 pokus IUI :-*** nás čeká

Ahojte mám za sebou 3 IUI nezdařilo :roll: se říjen duben květen ted nás čeká 4 IUI a to pravděpodobně příští týden v pátek, kdo má podobnou situaci může se klidně přidat budu ráda :) :) taky i poradit podporující vitamíny nebo cokoliv co je společné s podporou před Inseminaci :mavam: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1750
20.6.15 09:41

@nikinka 123 ahoj :kytka:
Já byla na 3 iui a nepovedlo se žádné, brala sem vitamíny, zkoušela i kapičky gynex. Nakonec jsme sly do IVF to se povedlo na první pokus ;-)
Přeji hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.6.15 09:46
@vally píše:
Já byla na 3 iui a nepovedlo se žádné, brala sem vitamíny, zkoušela i kapičky gynex. Nakonec jsme sly do IVF to se povedlo na první pokus ;-)
Přeji hodně štěstí :)
:) gratulují taky nám to nabízeli ale řekli že můžu pokračovat i v IUI protože tak vážně na tom ještě nejsem abych musela podstoupit IVF jinak si myslím že když bych neměla jinou možnost tak taky bych zkusila IVF :) děkuji :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.6.15 09:47
@vally píše:
Přeji hodně štěstí :)

a gynex bych mohla zkusit kde se může zakoupit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
20.6.15 09:58

Moje kamarádka poprvé otěhotněla po dlouhém snažení po IUI a podruhé neplánovaně doma dřív, než se nad druhým dítětem zamysleli. Je to asi podobné jako po adopci. Pokud nemáte závažný problém, tak to prostě nech přijít, nic víc než sex dělat nemusíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1750
20.6.15 09:59

@nikinka 123 ten gynex můžeš objednat na internetu a nebo se poptat v lékárně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
20.6.15 10:01
@vally píše:
@nikinka 123 ten gynex můžeš objednat na internetu a nebo se poptat v lékárně :-)

a kolik přibližně stojí a jak si ho dávkovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.9.15 09:52

Dneska si jdu pro digitál clear blue :cert: :) kdyby vyšlo pregnant :) tak jsem muzu se opravdu radovat :srdce: :dance: tesim strasne moc ve 14 hod jdu pro nej mám ho objednaný jinak mi bylo trochu divně a dneska to samé nafouklé bříško jsem 13 dpo a 14 dní od mé 4 IUI podle doktora nej. připravená jsem tentokrát byl a snažíme se s mojim manželem dva a půl roku a bude to naše první miminko 29/32 věk náš ptali jste se na něj je to co jsem chtěla ani brzo moc a ani pozdě ideál pro mě je tenhle věk co máme :-* jinak nafouklé bříško mám opravdu od prvního dne ještě jsem to neměla já jsem ani nevěděla při těch 3 IUI že se něco děje, v průběhu a pak už vůbec nic jak dny plynuly jsem nic nepocitovala :roll: zvláštního až do ted držím palce holky konečně s návštěvy doma tak se mi i lépe píše ten tel.je hrozný pro mě :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2193
4.9.15 09:52

Dneska si jdu pro digitál clear blue :cert: :) kdyby vyšlo pregnant :) tak jsem muzu se opravdu radovat :srdce: :dance: tesim strasne moc ve 14 hod jdu pro nej mám ho objednaný jinak mi bylo trochu divně a dneska to samé nafouklé bříško jsem 13 dpo a 14 dní od mé 4 IUI podle doktora nej. připravená jsem tentokrát byl a snažíme se s mojim manželem dva a půl roku a bude to naše první miminko 29/32 věk náš ptali jste se na něj je to co jsem chtěla ani brzo moc a ani pozdě ideál pro mě je tenhle věk co máme :-* jinak nafouklé bříško mám opravdu od prvního dne ještě jsem to neměla já jsem ani nevěděla při těch 3 IUI že se něco děje, v průběhu a pak už vůbec nic jak dny plynuly jsem nic nepocitovala :roll: zvláštního až do ted držím palce holky konečně s návštěvy doma tak se mi i lépe píše ten tel.je hrozný pro mě :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
10.5.16 17:55

Zdravím, tak nás také čeká 4 iui.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
10.5.16 20:31

@Pavucinkaa Ahoj, nás čeká teprve první IUI… tak nevím co od toho čekat… Jak to, že ty tři vám nevyšly? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
10.5.16 21:18

@kanka80 Ahojky, první byla pozdě, druhá se povedla, ale skončila potratem v 6tém týdnu a třetí byla teď (údajně po potratu co nejdříve je největší šance uchycení + třetí iui celkově má největší úspěšnost), měla jsem ideální podmínky a stejně to neklaplo… Hold půjdeme po čtvrté no.. Třeba to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.6.21 08:44

Ahoj, jsem 13dni po IUI a dorazila MS, přišla ještě dřív než měla, mam ještě nakou šanci že by to mohlo vyjít, :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex