Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, chci se zeptat jestli nemáte zkušenosti s touto firmou? Dnes tu byli, že je možnost mít levnější elektřinu i plyn. Normálně bych je poslala do háje, ale dokonce i předseda družstva smlouvu podepsal, tak jsem si říkala, že to asi žádní podvodníci nebudou a podepsala taky. Teď koukám na net a nenašla jsem nic pozitivního, tak si říkám, jestli nejsem blbá že jsem to podepsala ![]()
Prosím jak se postupuje v případě, že chceme pár hodin od podpisu smlouvy (přišli k nám domů) odstoupit? Stačí napsat doporučený dopis, jak nám bylo řečeno od ženy, která u nás byla? Nebude se platit nějaký poplatek? A jak je to se starými dodavateli, máme je upozornit, že od nich neodcházíme?
Jen pro upřesnění, smlouvu s touto firmou podepsala babička, které je 86 let, pár hodin poté jsme volali, že smlouvu rušíme.
Možná mají lepší ceny (i když o tom pochybuji), ale proč obchází lidi a hlavně důchodce???
Tady si stáhni formulář, normálně sepíšeš odstoupení od smlouvy a zašleš poštou, doporučuju i s dodejkou, ať máš něco v ruce. Pokud je smluv víc, na každou sepiš odstoupení zvlášť