Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nepotratíš po vypití jednoho en. nápoje. Ani po 3. Ale není to dobré pro dítě
A kamarádka ti to jak podložila? To si někde přečetla, nebo si to tipla?
@pikola píše:
Nepotratíš po vypití jednoho en. nápoje. Ani po 3. Ale není to dobré pro dítě
Jen upřesním není to dobré pro nikoho natož pro těhule ![]()
Nepila jsem energeťáky ani před těhotenstvím a nepiju je ani teď. Pro mrňouse to určitě není dobré. Na internetu k tomu najdeš spousta článků atd. ![]()
Prosím Tě, a která z obsažených látek by měla způsobit potrat? Je v něm hodně kofeinu, cukru a asi chemie. Já jím docela zdravě ale ty blbý energeťáky jsou závislost. Pila jsem je v těhotenství a piju je i teď když kojím. Dítě vypadá ok, nestěžuje si. Já ale jím při kojení úplně všechno a nepozoruju ani zvýšenou prdivost mrňouse
v těhotenství jsem jedla dokonce i plísňové sýry.. jediný z čeho jsem měla divný pocit byl tatarák, ten jsem tedy nejedla. Já nevím, kam lidi pořád na tyhle fámy chodí
pak je tu hromada ustrašenek, které by nejraději žily jen že vzduchu, protože někde slyšely…
Neznam jediny duvod proc by tehotna zena mela pit energetak! Takze asi tak… ![]()
Potrat to nezpůsobí, ale dobrý to není ani pro ty, co těhotné nejsou. Já sama mám problém se vzdát sushi, to jsem tedy jako těhotná měla. Nejím hermelin a tatarák a tam mě to trochu mrzí, ale není to taková vášeň jako sushi
Ale divím se, že ten energeťák vůbec někomu chutná
Je v tom kofein a spousta cukru a kdoví co ještě navíc.
Koukni na net spíš než se ptát této kamarádky ![]()
@Petula306 ze mas zdrave dítě, neznamená, ze jde o prospěšnou potravinj
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat. Vím že uz tohle někde bylo ale chtěla bych se zeptat když jste cca 3 týdny těhotná a dáte si energetický nápoj můžete potratit? Vím ze energetický nápoj nemůžete v těhotenství ale kamarádka mi rekla ze můžete potrápit když vypijete jeden energetický nápoj. Děkuji za odpovědi
Potrat to nezpůsobí, ale neni nutné to pít, ne? Na žízeň je nejlepší voda, a jestli jsi unavená, radši si lehni. Žadné zbytečné dopování kofeinem a cukrem.
Nepotratíš, ale je to hnus fialovej i pro netěhotný
Nejsem žádná bioeko, trpím obezitou, ale tohle bych teda nikdy nepolkla.
Nepotratis, stejně jako se nic nestane když si občas dáš v létě na zahrádce malé pivo. Ale rozhodně bych z toho nedělala pravidlo.
@Anonymní píše:
Ahoj holky chtěla bych se zeptat. Vím že uz tohle někde bylo ale chtěla bych se zeptat když jste cca 3 týdny těhotná a dáte si energetický nápoj můžete potratit? Vím ze energetický nápoj nemůžete v těhotenství ale kamarádka mi rekla ze můžete potrápit když vypijete jeden energetický nápoj. Děkuji za odpovědi
Ty už v třetím týdnu víš, že jsi těhotná? IVF? Jinak energiťáky jsou chemická prasárna, pokud potřebuješ nabít, dej si radši maté a oslaď si to medem.