Energiťák + Paralen/Ibalgin na učení

417
16.1.14 16:16

Energiťák + Paralen/Ibalgin

Dobré odpoledne,
mám asi hloupý dotaz, ale pro jistotu…
Zítra mě čeká těžká zkouška, potřebuju se dnes do večera/do noci učit, ale nejde to. Pořád myslím na něco jiného, nesoustředím se..takže bych si nejradši dala nějakej energiťák na povzbuzení. Jenže mi pár dní není moc dobře a třeba včera jsem si navečer musela dat prášek, jak mě bolela hlava, takže nevím, jestli to dneska nebude stejně. Bojím se napít se toho povzbuzovače, když třeba budu potřebovat prášek…
Je to asi blbá kombinace, že? Ale třeba se pletu a nevadí to, proto se radši ptám.

Jen podotýkám, že energiťák jsem měla tak maximálně 5× za život - maturita, zkoušky…necpu to do sebe, když nemusím, vím, že to je svi*stvo.

Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.1.14 16:18

Na soustredeni doporucim Piracetam ;-) je volne prodejny… ja diky nemu odmaturovala :-D
Jinak si nemyslim ze by ta kombinace mela nejak vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
16.1.14 16:20

Ja bych si sla radeji zabehat…a urcite se nemuzes ucit v kuse x hodin, takze dodrzvat pravidelne prestavky…jinak se ti nic nestane s ibalginem, ci paralenem ;)

• Citovat
  • Upravit
101835
16.1.14 16:22

@kaktusik Myslím, že se zkombinováním nestane vůbec nic, maximálně pokud máš slabší žaludek, tak bys mohla zvracet… třeba můj žaludek energeťák snáší velmi špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 16:23

@kaktusik energeťák je na nic, max Ti po něm bude blbě (pokud je Ti zle už teď), hodně lidí ho vůbec nesnese.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
16.1.14 16:24

@Monny Díky za tip, na příští zkoušky zkusím…na zítřejší už mi asi nestihne pomoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
16.1.14 16:25

@kaktusik Energy drink je hlavně o kofeinu a ten se běžně kombinuje třeba s Parelenem. Zesiluje účinek. S Ibalginem taky, jsou normálně na trhu léky kombinující paracetamol nebo ibuprofen a kofein. Já bych se toho nebála. Otázka je, jak moc jsi zvyklá na kofein a co to s tebou udělá. Mě za mlada odrovnalo i jedno kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.1.14 16:32
@kaktusik píše:
@Monny Díky za tip, na příští zkoušky zkusím…na zítřejší už mi asi nestihne pomoci :mrgreen:

Nemas zac :kytka: me ho taky doporucila az spoluzacka ve skole kratce pred maturitou a zabral perfektne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
16.1.14 16:37

@kaktusik já bych si být tebou nedávala nic na nakopnutí, naopak, šla bych na vzduch a snažila se před tím učením vyčistit si hlavu, nebo třeba porelaxovat ve vaně, mě vždy pomáhalo se před učením uvolnit, mnohem lépe jsem se soustředila :) a taky záleží, jak jsi na kofein citlivá, pokud jsi, tak může být efekt kontraproduktivní, např. můžeš cítit vnitřní třas, nervozitu, přemíru energie a s tím se učí opravdu blbě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.1.14 17:11
@Monny píše:
Na soustredeni doporucim Piracetam ;-) je volne prodejny… ja diky nemu odmaturovala :-D
Jinak si nemyslim ze by ta kombinace mela nejak vadit :nevim:

jooo na JIPke sme mali jednu holubicku, co si davala Piracetam a skoncila so zakrvacanim do makovice.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.1.14 17:59

@miisenka tak musi se dodrzovat denni davka  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14309
16.1.14 18:09
@Monny píše:
@miisenka tak musi se dodrzovat denni davka ;)

to taky..nesmis mat urcite choroby, ktore su KI..ja by som to nejedla ani za nic.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
16.1.14 18:14
@miisenka píše:
jooo na JIPke sme mali jednu holubicku, co si davala Piracetam a skoncila so zakrvacanim do makovice.. :zed:

Se nedivím - ten krám totiž účinkuje jen při vysokých dávkách, já ho brala kvůli únavě když bylo dítko malé, byla jsem utahaná a nedokázala se soustředit (a to jsem v noci spala, prostě jen přetažení) a vůbec jsem nic nepozorovala. Netvrdím že to nikomu nepomůže, ono stačí i sugesce že mám prášek který mě povzbudí ale to už mi spíš zabral lecitin 1200 2× denně, a navíc aspoń spaluje trošku tuk :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
16.1.14 20:20

Kombinace nevadí, ale pokud na kofein nejsi zvyklá může ti rozhodit žaludek. mě když je zle tak přežívám jen na energiťáku, jer mi líp ale na každýho to pusobí jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí