Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer, asi před dvoumi dny mi doktorka předepsala Entizol a to jak polykací tabletky, tak i vaginální. Bohužel se mi vaginální tablety vůbec nerozpouští a vždy druhý den ze mě vypadnou. Můžete mi prosím poradit? Děkuji za každou radu.
Ahoj.
Taky jsem ho ted brala a nerozpoustel se mi asi poslednich cca 5 dnu. Mam to nedoleceny. V noci mi predevcirem natekly uzliny na leve strane trisla a udelaly se mi pupinky, ze se toho nemuzu dotknout natoz poradne chodit… takze jako docela dobry no. Tablety jsem pred zavedenim taky namacela co nejvic to slo a stejne to nepomohlo… ![]()
Uslo spousta let a problem s entizolem porad ja ho uu beru po druhe a to nekdy ho macim i pul minuty a polovina prasku se rozpusti ve vode a stejne jak ho zavedu tak se mi nerozpusti ![]()
Je rok 2020 a Entizol se stále nerozpouští. Účinek léčby nula.
Také nyní řeším tento problém a koukám, že nejsem jediná. Včera večer jsem zavedla Entizol a dnes večer, když jsem zavadela další jsem narazila na ten ze včera a byl úplně cely. Zítra volám dr a uvidím co mi řekne. Závidím až nejdéle jak mi to jde, ale stejně to nepomáhá. ![]()