Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Měla jsem to stejné, akorát jsem od porodu necelý půlrok
Asi se tam už něco chystá, ale to kojení to pořád dostatečně drží… ![]()
Holky, jsem 5 měsíců po porodu. Kojim cca kazde 2 hodiny. Ve dne, v noci. Ted jsem začala špinit. Tmavé spineni a kousky hlenu. Mate s tím nektera zkušenosti? Děkuji.
Ahoj, máte prosím zkušenost s dlouhodobým špiněním při kojení? Kojím 19 měsíční dceru, momentálně cca 3× denně. Už snad měsíc a půl mě pobolívá břicho a slabě špiním. Třeba půl dne ano, pak zas půl dne ne. Před těhotenstvím jsem měla endometriózu, která se projevovala mimo jiné bolestí a špiněním mimo cyklus. Mám zajít raději k doktorovi a nechat se prohlédnout nebo je toto u kojení normální? Břicho nebolí nějak moc, asi tak, jako u běžné slabší ms. Na kontrole jsem byla naposledy před půl rokem a vše bylo ok, tehdy byla i sliznice velmi nízká.
Ahoj, jsem skoro rok po porodu, stále kojím a neměla jsem ještě MS. Před 3 týdny jsem jeden den trochu špinila, opravdu slabě. Myslela jsem, že jde třeba o ovulační krvácení a pak na to úplně zapomněla. Dnes jsem znovu lehce špinila, MS z toho určitě nebude. Je to stará, tmavá krev a stačily na celé dnešní špinění dvě slipové vložky. Máte s tím nějaká zkušenost?