Transfer a bolesti podbřišku

23.11.12 10:11

transfer a bolesti pod briskem

Ahojky jsem tyden po transferu mam hrozne bolesti pod břiškem často chdim na wc. Včera jsem byla v Pronatalu a na ultrazvuku nic nebylo neni to brzo na ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19131
23.11.12 10:17
@sarinaropuska píše:
Ahojky jsem tyden po transferu mam hrozne bolesti pod břiškem často chdim na wc. Včera jsem byla v Pronatalu a na ultrazvuku nic nebylo neni to brzo na ultrazvuk?

na utz kvůli těhotenství je určitě brzo, ale tipovala bych, že ti spíš kontrolovali, jestli nemáš v břiše tekutinu (kvůli hyperstimuláku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6792
23.11.12 10:24

Mne bolelo bricho po opu a za 5 dni jsem byla na et a je fakt ze mne bolelo bricho jako hodne asi 3 tydny! Je to tam vse rozhasene, vydrz bude lip :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ikyki
23.11.12 10:35

Mně bolelo podbřišek po transferu festovně přešlo to v silné MS bolesti a čůrat jsem chodila jak koroptev, jsem v 5 měsíci těhotenství, takže Ti držím palce :hug:

• Citovat
  • Upravit
967
23.11.12 10:38

Mě bolelo břicho jakoby slepák na obou stranách jak po OPU tak po transferu - ted čekám, jak dopadnu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
23.11.12 10:42

Jak dlouho jsi od OPU a od ET?? Z těhotenství to nebude ale tipla bych si hyperstimulační syndrom (OHSS).. Pij hodně tekutin - skutečně co nejvíc to půjde (pokud zvládneš 4 litry denně jedině dobře) a jez hodně bílkovin.. Na pohotovost jeď ve chvíli kdy ti nepůjde čůrat i kdyby to bylo o půlnoci ;) okud máš OHSS je možné, že se IVF vydařilo - OHSS se zhoršuje pokud roste HCG (těhotenský hormon).. Nejdůležitější je veliké množství tekutin!! Znám to a chodila jsme čůrat co 10 minut několik nocí ale skutečně to pomohlo :) Hodně štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
23.11.12 11:32

Sarinaropuska: ahoj, já mám po transferu 4 dny. Na odběr krve kvůli těhotenství jdu za 14 dní od transferu. Takže myslím, že jsi byla na ultrazvuku brzy. Taky mě občas pobolívá bříško, bolí mě prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
23.11.12 12:16
@clobrdinek píše:
Sarinaropuska: ahoj, já mám po transferu 4 dny. Na odběr krve kvůli těhotenství jdu za 14 dní od transferu. Takže myslím, že jsi byla na ultrazvuku brzy. Taky mě občas pobolívá bříško, bolí mě prsa.

jééé tak to jsme stejně :dance: já budu testovat v úterý - bude to přesně týden tak uvidíme - na jiné diskuzi holky píšou, že už měly ducha a ten se pak každý den zvětšoval až tam byly dvě dálnice :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí