Bílý hrudkovitý výtok – může za to kyselé prostředí?

Anonymní
26.11.12 15:34

bily hrudkovity výtok prosím poradte

Ahoj prosím o radu. Už dlouho jsme chodila ke své gynekoložce že mám nějaké výtoky a tak. Pořád mi psala nějaké nesmyly a nic mi nepomohlo.Ale teď mám hrudkovitý vytok.Jsou to Bíle hrudky. A hodne. I pritele to pri sexu se mnou pali.Jsem te ddo noveho roku mimo domov atkze ke sve doktorce jit nemohu. Nemate s tim nekdo zkusenost. Nevim jestli to neni blbost ale prijde mi to jako kdybych to mela tam kysele prostredi a proto jsou z vytoku hrudky. proto to pritele i pali. Dekuji moc za radu. Omlouvam se za anonim ale je to pro me citlive teme

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
487
26.11.12 15:38

To je kvasinková infekce. Doporučuju Canesten GYN Combi Pack. Při sexu jsi nakazila i přítele. Pro tebe je tableta, pro něj mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
26.11.12 15:43

Bílý hrudkovitý výtok je příznak kvasinkové infekce. Mě pomohl Gyno pevaryl kombi pack. Je to léčba na tři dny, večer si zavedeš čípek a zvenčí ještě natřeš krémem, přítel se musí taky přeléčit, jinak se budete nakazovat navzájem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 15:48

A potrebuji na to nejaky recept od doktorky? Holky a vazne to pomuze nerada bych zase vyhodila penize oknem. A kolik to stoji? A jsou dobre treba vyplachy po lecbe co jste psaly?

• Citovat
  • Upravit
487
26.11.12 15:50
@Anonymní píše:
A potrebuji na to nejaky recept od doktorky? Holky a vazne to pomuze nerada bych zase vyhodila penize oknem. A kolik to stoji? A jsou dobre treba vyplachy po lecbe co jste psaly?

Recept nepotřebuješ. Mě to pomohlo vždycky. S výplachy nemám zkušenost. Pokaždé mi pomohl ten Canesten. Doporučila mi ho gyn. Stojí to myslím okolo 200,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zrustice
26.11.12 15:55

Taky můžu Canesten doporučit. Jinak pokud se kvasinky teprve rozjíždí, je dobré zavádět buď prstem nebo na tampónu bílý jogurt. Mě se to hoooodně osvědčilo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.12 16:00

Canesten mi nikdy prave nepomohl. jogurt urcite zkusim

• Citovat
  • Upravit
425
26.11.12 16:05

Můj gyn.mi poradil, že ženská musí hodně pít. Protože ty kvasinky máme normálně a močí se vyplavují. Ale když se málo pije tak se přemnoží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.11.12 16:07

@Milkiway aha, na tom něco bude. Já nepiju skoro vůbec :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 16:07

No ale ted je potrebuji nejak znicit.Jsem zoufala.

• Citovat
  • Upravit
425
26.11.12 16:14

Tak jak psali holky. Já jsem si s tím užila v těhotenství. Ten gynopevaryl jsem měla a dr.mi ještě předepsal fungycdin? mastičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3832
26.11.12 16:14

To jsou kvasinky. Jsou na to mastičky, já to dělám taky, že zavedu tampon, „vyčistím“ se tak a namažu. Několikrát denně. A hlavně hygiena. Za pár dní to bude fuč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.12 16:17

RencaVlkova a jakou masticku? Co ti pomohlo? Hygienu dodrzuji.

• Citovat
  • Upravit
4466
26.11.12 16:21

Nejez sladké, to taky pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
26.11.12 16:21

Ahoj holky chtěla sem se vás zeptat s čeho to je z čeho se mužou ty kvasink dělat já je ted dostala v 11tt těhotenství, u bejvalýho partnera jsem je vždycky dostala když mi byl nevěrný tak sem to vždycky poznala začla mě pálit pulča a pak ti bílý hrudky uplně se děsim aby to u novýho přítele nebylo taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí