Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
To je kvasinková infekce. Doporučuju Canesten GYN Combi Pack. Při sexu jsi nakazila i přítele. Pro tebe je tableta, pro něj mast.
Bílý hrudkovitý výtok je příznak kvasinkové infekce. Mě pomohl Gyno pevaryl kombi pack. Je to léčba na tři dny, večer si zavedeš čípek a zvenčí ještě natřeš krémem, přítel se musí taky přeléčit, jinak se budete nakazovat navzájem.
A potrebuji na to nejaky recept od doktorky? Holky a vazne to pomuze nerada bych zase vyhodila penize oknem. A kolik to stoji? A jsou dobre treba vyplachy po lecbe co jste psaly?
@Anonymní píše:
A potrebuji na to nejaky recept od doktorky? Holky a vazne to pomuze nerada bych zase vyhodila penize oknem. A kolik to stoji? A jsou dobre treba vyplachy po lecbe co jste psaly?
Recept nepotřebuješ. Mě to pomohlo vždycky. S výplachy nemám zkušenost. Pokaždé mi pomohl ten Canesten. Doporučila mi ho gyn. Stojí to myslím okolo 200,–.
Taky můžu Canesten doporučit. Jinak pokud se kvasinky teprve rozjíždí, je dobré zavádět buď prstem nebo na tampónu bílý jogurt. Mě se to hoooodně osvědčilo.
Můj gyn.mi poradil, že ženská musí hodně pít. Protože ty kvasinky máme normálně a močí se vyplavují. Ale když se málo pije tak se přemnoží.
Tak jak psali holky. Já jsem si s tím užila v těhotenství. Ten gynopevaryl jsem měla a dr.mi ještě předepsal fungycdin? mastičku.
To jsou kvasinky. Jsou na to mastičky, já to dělám taky, že zavedu tampon, „vyčistím“ se tak a namažu. Několikrát denně. A hlavně hygiena. Za pár dní to bude fuč
RencaVlkova a jakou masticku? Co ti pomohlo? Hygienu dodrzuji.
Ahoj holky chtěla sem se vás zeptat s čeho to je z čeho se mužou ty kvasink dělat já je ted dostala v 11tt těhotenství, u bejvalýho partnera jsem je vždycky dostala když mi byl nevěrný tak sem to vždycky poznala začla mě pálit pulča a pak ti bílý hrudky uplně se děsim aby to u novýho přítele nebylo taky tak.
Ahoj prosím o radu. Už dlouho jsme chodila ke své gynekoložce že mám nějaké výtoky a tak. Pořád mi psala nějaké nesmyly a nic mi nepomohlo.Ale teď mám hrudkovitý vytok.Jsou to Bíle hrudky. A hodne. I pritele to pri sexu se mnou pali.Jsem te ddo noveho roku mimo domov atkze ke sve doktorce jit nemohu. Nemate s tim nekdo zkusenost. Nevim jestli to neni blbost ale prijde mi to jako kdybych to mela tam kysele prostredi a proto jsou z vytoku hrudky. proto to pritele i pali. Dekuji moc za radu. Omlouvam se za anonim ale je to pro me citlive teme