Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Taky jsem měla takový problém. Teď budu čekat na vyjádření gynekologa. Ani jeden se mi nerozpustil, ikdyž jsem ho dala do vody.. nic nepomohlo. Tak jsem si vyndavala a zandavala nové a nové.. Jsem na to zvědavá.
@Mishalkaprox píše:
Taky jsem měla takový problém. Teď budu čekat na vyjádření gynekologa. Ani jeden se mi nerozpustil, ikdyž jsem ho dala do vody.. nic nepomohlo. Tak jsem si vyndavala a zandavala nové a nové.. Jsem na to zvědavá.
Vyjadreni meho, to preci neni mozny ![]()
Dal jine prasky a bylo.
Tak že se nerozpouští… asi je nás víc dle internetového googlení, přesto doktoři tvrdí, že to přece není možný. ![]()
Tak nevím, jestli tam mám zítra zavolat a zeptat se, co s tím… ale na webu jsem četla, že to není možné, že může být vadná série.
To by těch vadných sérií asi bylo hodně. ![]()
Nějaký doktor ale kdesi psal, že i když se nerozpustí, tak by se měl uvilnit dostatek lrpéčivé látky, tak nevím. ![]()
Ja to mela vyleceny napul, tak mu dal prasky na doleceni jeste.
Nasla jsem tuto diskuzi sice je stara ale ja mam prave stejny problem.Jak to mam vyresit? Teprve prvni tabletu jsem zavedla a nerozpustila se…navic za tyden jedu na mesic pryc tak bych potrebovala mit toto vylecene.
Má s tím někdo zkušenost? Dostala jsem od doktorky tyhle léky, protože má podezření na bakteriální infekci (dělala stěry, výsledky budou teprve zítra). Ale zavedla jsem už dva prášky a ani jeden se nerozpustil. Dneska jsem ho dokonce zaváděla před obědem a teď jsem zjistila, že je ve mne stále tvrdý a nerozpustil se ani trochu. Ještě se bojím, že mi i poškrábe pochvu. Má někdo zkušenosti? Je to normální? Je to vadná série? Nebo je chyba ve mne? ![]()
Ja minuly tyden vybrala cele plato a vzdy jsem mela celý nerozpuštěny
nepomohlo ani pořádné, dlouhe namočení
tak se příští týden uvidí co povi doktorka
![]()
@neznámá známá muzes zkusit pred zavedenim tu tabletu navlhcit. Mne se leky taky casto nerozpustily, ale lecba zabrala.
@blumen píše:
@neznámá známá muzes zkusit pred zavedenim tu tabletu navlhcit. Mne se leky taky casto nerozpustily, ale lecba zabrala.
No já je právě namočím před zavedení, ale prostě ta tableta je ve mne normálně celá a má ostré hrany, tj. ani nezměkla.
Ja si nalila do kalíšku vodu z konvice a normalne ponořila tak na 15s a aspon trochu se to rozpoustelo ![]()
@neznámá známá Měla jsem stejnou zkušenost. Normálně jsem pak ty tablety namočila, dokud nepovolily a až jsem odhadla, že se brzy začnou rozpadat, tak zavedla. Už tenkrát jsem si říkala, kdo vymyslel takové patáky ![]()
@Petule030 píše:
@neznámá známá Měla jsem stejnou zkušenost. Normálně jsem pak ty tablety namočila, dokud nepovolily a až jsem odhadla, že se brzy začnou rozpadat, tak zavedla. Už tenkrát jsem si říkala, kdo vymyslel takové patáky
To je tedy drsné…no tak to je alchymie a já budu ještě rozpouštět prášky…poštěš koště.
Ahoj holky,
nevíte, kde můžu dělat chybu??

docela intimní problém, omlouvám se za anonym, ale teď beru entizol a právě jsem si našla prášky zavedené, ale nerozpuštěné, uvádí se v letáku, že se mají namočit a to jsem udělala, mám je brát dvakrát denně ráno a večer, ale jak jsem teď zjistila, nerozpustil se ani jeden