Erdomed na předpis

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
411
17.5.24 21:27

Erdomed na předpis

Chtěla bych se zeptst, dávali jste dítěti erdomed? Za jak dlouho začal fungovat? Ve čtvrtek jsme začali dávat, dcera má davivy kašel.. O noci nemluvím, čekám kdy se pozvraci, či začne upmne dusit.. Má i zadní rýmu tak dáváme antibiotika kapky, aby se jí to spustilo a ještě děláme konvicku.. Sirup na kašel.. Ale přijde mi, že je to spíš horší než aby se to ustalo, či zlepšilo.. Jinak dceři nic není.. Chodila normálně do školky, ale to takový kašel neměla, jak teď.. Jeli jsme tam hlavně kvůli tomu, že syn měl tři dny horečky.. Tak jsem vzala i dceru aby se na ni MUDr podívala a teď tu u ji musím být, aby se mi neudusila, nepozvracela.. Mám kolem ní vlhké ručníky, ale nic.. To jsem ji dala i už fenistil kapky a to ani nevím, zda při tom všem ji je mohu dát.. Nevím už jak ji pomoct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9726
17.5.24 21:31

No pokud je kašel dávivý, tak bych jej spíše tlumil, Erdomed je na vlhký kašel.

Co PCR na černý kašel? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9164
17.5.24 21:51

Erdomed by se měl vzít nejpozději do 16hod, má podporovat vykašlávání…na noc už je dobré kašel tlumit, tussin apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3317
17.5.24 21:56

No asi jí to ty hleny uvolnilo tak jí do dráždní. Ale mojí dceři třeba erdomed vůbec neseděl. Kašel se zhoršil a neustupoval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.5.24 22:27

@Doctus černý kašel už jsem si říkala také, ale to by doktorka udělala testy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.5.24 22:28

@pannda ano, dáváme nejdéle do 15hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.5.24 22:29

@zuza92 my ho už jednou měli a přišlo mi, že také žádné extra zlepšení.. Moc vám děkuji, uvidím o víkendu a v pondělí pojedeme..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9726
17.5.24 22:53
@LuciiLucie píše: Více

Já bych se doktorky na tvrdo zeptal, zda by to nechtělo PCR test na černý kašel. Teď je toho hodně a takové ty dávivé kašle jsou velice podezřelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22806
18.5.24 00:05

Já třeba erdomed taky nemůžu, pokaždé když jsem ho měla, měla jsem kašel měsíc a k tomu jako bonus tak bolavá zebra, že jsem se sotva v posteli otočila :cert: erdomed je na vykašlávání, vykašlává? na noc se musí dát něco na tlumení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44172
18.5.24 06:07

Erdomed taky nemůžu. Spouštěla se mi po něm krev z nosu, normálně na to netrpím. A dcera si stěžovala na pálení hrudníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2945
18.5.24 06:21

Erdomed podporuje rozpusteni hlenu a vykaslavani, nas vzdy doktorka upozorni, ze po nem decka budou kaslat spis vic, hlavne prvni dny brani, to neni na tlumeni…takze pokud kasle vic, tak funguje, ale je otazka, zda je to zrovna u vaseho typi kasle zadouci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
18.5.24 06:39

Erdomed mě absolutně zabetonoval, dostala jsem ho vloni a nikdy víc.
Bylinkové čaje, slezovy květ, lékořice, Vincentka. Když už na vykašlávání tak tablety Ambrobene, žádné sirupy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
18.5.24 15:37

Všem moc děkuji, dnrska je klid, tolik nekasle, tak uvidíme jak to bude večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí