Erekce ve sprše a děti

Anonymní
27.5.25 07:23

Erekce ve sprše a děti

Ahoj, tady je snad pochopitelný anonym, mám tu známé..

malá má 11 měsíců a občas ji bereme sebou do sprchy, přijde nám to někdy praktičtější a rychlejší než ve vaně. jde mi o to, že manžel tam občas mívá erekci, což chápu že se asi nedá ovládat, asi jako když jsme bývali ve sprše jenom sami. vím že malá z toho zatím nemá rozum ale říkám si že to tak asi nepůjde pořád. od jaké věku vám přijde že už by něco takového neměla vidět a není to vhodné? nejsem žádná puritánka ale tohle je podle mě něco jiného než když je člověk normálně nahý a myslím, že třeba po roce a půl děti dost vnímají

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
871
27.5.25 07:38

A to se myjete všichni 3 v jedné sprše? Nevhodné ano, dítě z toho zatím nemá rozum, ale prostě nechceš, aby se míchala erotika s děckem dohromady, snad i partnerovy strany, ne? 8o Taky si myslím, že děti, ačkoliv neumí věci pojmenovat, prostě časem začnou vnímat tátovo stojící péro jako cosi divného. Chcete čekat, až vám to řekne? Normálně bych se sprchovala s dítětem jen já, když už. A stejně to nechápu - že mu stojí, znamená, že je vzrušený, i když je tam dítě, za mě teda brzda erotiky, zvláštní. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
27.5.25 07:41

Ani ne ročnímu prtěti je úplně jedno nějaký tatíkův pinďour v pozoru. A až slečna doroste do věku kdy by takovéhle věci mohla vnímat, tak se taťkovi rozhodně nepostaví při společné sprše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40783
27.5.25 07:46
@Anonymní píše: Více

Osobně bych nahého chlapa s erekcí s dítětem pohromadě nenechala, i když to je otec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
27.5.25 07:47

Zaráží mě už samotný fakt, že partner mívá erekci, zatímco vedle něj stojí malé dítě 8o Neřešila bych, do kdy je to v pohodě, protože tohle není v pohodě už teď! Kdyby to byla nějaká ojedinělá situace… ale ty naznačuješ, že se to děje běžně 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.25 07:47

My jsme se koupali s dětmi dlouho, já i manžel, ještě určitě ve školkovém věku (máme jak dceru, tak syna). Mívali jsme vanu, tak jsme jí napustili plnou, dali bublinky a bylo to moc fajn.
Ale teda nikdy manžel neměl erekci 8o To mi přijde úplně zvrácený, kolik je mu let, že to nedokáže ovládat? Co ho na tom proboha vzrušuje?
Anonym, píšu o manželovi.

• Citovat
  • Upravit
23486
27.5.25 07:49

Ja bych ty deti nepodcenovala. Nektere jsou hodne vnimave i v nizkem veku. No a i me by takova situace vadila, takze se v klidu koupejte spolecne, ale bez ditete nebo jen 1 rodic+dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
27.5.25 07:50
@Anonymní píše: Více

Tak vzrušuje ho asi pohled na ženu a prostě to nedokáže ovládat. Určitě není jediný.

Sprchovala bych se s dítětem sama a pak třeba znovu s chlapem, až dítě usne.

• Citovat
  • Upravit
36189
27.5.25 07:54

Tak když jsi tam nahá i ty, nebo jak? Děti se koupaly nevím, asi do 5 s mužem občas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4212
27.5.25 07:55

Fuj, to je úplně otřes :poblion:
Are the straights okay?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9923
27.5.25 07:55

Se sprchuj sama s dítětem. Nebo se vy dva dospělí spolu sprchujte, až bude dítě spát. Problém vyřešen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5244
27.5.25 07:56

Honimír hned po ránu :roll: Že tě to baví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4212
27.5.25 07:57
@Asta135 píše: Více

Když o sobě ví, že je primitivní nadržený hovado a ani to dítě pro něj není automatická psychologická stopka, proč do té sprchy leze? Dělá mu snad dobře, že jeho dcera vidí stojícího ptáka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102571
27.5.25 07:59

Ja teda nevim, ale co ti zakladazelko prijde praktickeho na tom mackat se ve 3 ve sprše 8o
Sprchuj se jen s dítětem, problem vyřešen a budete se tam moct alespoň hnout a ne se na sebe lepit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11203
27.5.25 07:59

Pokud bych pripustila, ze nejsi troll, tak bych ho nechala jednou at jde do sprchy jen s dcerou, abych zjistila, zda se to deje, i kdyz tam nejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí