Ergo nositko kibi nebo manduca

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
180
16.6.17 18:44

Ergo nositko kibi nebo manduca

Prosím o radu od zkušených maminek „nosiček“ :) Mám dilema, které ergo nosítko koupit, zda kibi nebo manducu. Obě cenově podobně, podobné vlastnosti. Které je lepší? A ještě jeden dotaz. Nezhoršuje nošení stav kyčlí? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
16.6.17 18:56

@rybicka1990 nekupuj, vyzkoušej.. nám třeba ani jedno nesedlo, fakt ne.. a dají se půjčit na vyzkoušení, to není problém. Každému vyhovuje něco jiného, u nás vyhrál šátek, malý v nosidlech být nechtěl ani omylem.. Jinak na kyčle je to super, u nás chválil i ortoped.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
244
16.6.17 18:58

Já měla Kibi a byla jsem s ním spokojená a taky má plno hezkých vzorů :)A stav kyčlí určitě nezhoršuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1688
16.6.17 18:58

@rybicka1990 Manduca nevydrzi tak dlouho jako Kibi, ale je spousta jinych nositek. A nejlepsi by bylo vyzkouset. Mrkni na fb Nosime deti, tam holky rady poradi, jsou tam regionalni skupinky, muzes vyzkouset a jsou tam i prodejni alba a nositka za dobrou cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
16.6.17 19:21

Taky doporučuju vyzkoušet, každému sedne jiné, to je podobné jako s batohem. Mně třeba Manduca vůbec neseděla, popruhy mě tlačily do krku, bylo mi to nepohodlné. Máme Kibi a s tím jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.6.17 10:00

Které je lepší, se říct nedá. Obě jsou kvalitní a je to vyloženě o tom, co sedne danému člověku. Kibi by mělo vydržet déle, dá se u něj nastavit šířka mezi nožkama, ale mně třeba nesedlo a i v Manduce jsem na dovolené bez problémů odnosila tříleťáka. Manduca mi sedne jak ulitá, cítím se v ní dobře a proto mám ji. Švagrové zase sedlo víc Kibi. Chce to vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.7.17 14:58

O kyčla se neboj. Manduku využiješ víc od miminka, i díky novorozenecké vložce, do kiby se ti vejde dítko déle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí