Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj..ted nevím jak začít
Ráda bych napsala svému muži erotický dopis, vše co chci říci mám v hlavě ale neumím to tzv. hodit na papír. Kdyby se někomu z vás, kdo má ten dar chtělo napsat pro mě takový vzor dopisu, byla bych moc ráda. Samo si ho upravím podle sebe. Něco z čeho bude chlap úplně vedle ale nebude to znít trapně..
Děkuju.. klidně SZ a klidně anonymně. ![]()
To si vůbec neumím představit
možná nějaké video ale dopis to nevím teda
kdes na to přišla? pak se když tak pochlub až to napíšeš ![]()
@JaneDoe Někdy se video doručit nedá..a já jsem staromilec
dopis má podle mě větší váhu..a taky možnost k fantazii ![]()
A jak vám funguje sex jako takový??? Kdyby v pohodě, napsala bych to přesně tak, jak mi běží myšlenky, bez nějakých úprav a extra přemýšlení…
Ale já osobně na to psaní moc nejsem, erotický dopis je pro mě moc „šroubovaná“ akce.
@káťa Právě když ho napíšu já připadá mi to trapný..neumím pěkně psát.
Myslím, že pokud ten dar( hodit to na papír) není v tobě, raději bych volila jinou formu. Mělo by to být přirozené a od tebe, aby z toho nevznikla groteska.
Myslím, že je to dobrý nápad z toho důvodu, že je člověk schopen říci víc věcí než co řekne někomu přímo do očí. Takže proč ne ![]()
Přesně tak, pokud to prostě nemáte v ssobě, zkuste se zamyslet nad například videem nebo jinou formou, ale nnejlepší je to říct z očí do očí ![]()
Dostali jste někdy milostný dopis..? Je to krásný protože papír je „věčnej“ email nebo sms jednou vymažeš ale dopis pokud je ti drahý si necháš a jako stará bábá, děda si je můžeš číst. Pro to.
@Lima69 píše:
Ty nejsi schopná říct svému muži do očí své erotické touhy a přání
Tak někdo zkrátka nemá ten dar vykládat nějaké takové detaily, nemusí to být o studu nebo o tom, že by mu to bylo trapné, ale zkrátka to neovládá, já jsem taky lepší v psaní než ve žvanění. ![]()