Erotický dopis

398
6.5.15 15:27

Erotický dopis

Ahoj..ted nevím jak začít :D Ráda bych napsala svému muži erotický dopis, vše co chci říci mám v hlavě ale neumím to tzv. hodit na papír. Kdyby se někomu z vás, kdo má ten dar chtělo napsat pro mě takový vzor dopisu, byla bych moc ráda. Samo si ho upravím podle sebe. Něco z čeho bude chlap úplně vedle ale nebude to znít trapně..
Děkuju.. klidně SZ a klidně anonymně. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6.5.15 15:29

To je dobrý nápad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
6.5.15 15:30

To si vůbec neumím představit :D možná nějaké video ale dopis to nevím teda :mrgreen: kdes na to přišla? pak se když tak pochlub až to napíšeš :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
6.5.15 15:31

Proč mu to neřekneš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
6.5.15 15:32

A proč dopis :nevim: není lepší z očí do očí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
398
6.5.15 15:33

@JaneDoe Někdy se video doručit nedá..a já jsem staromilec :lol: dopis má podle mě větší váhu..a taky možnost k fantazii 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
6.5.15 15:33

A jak vám funguje sex jako takový??? Kdyby v pohodě, napsala bych to přesně tak, jak mi běží myšlenky, bez nějakých úprav a extra přemýšlení…
Ale já osobně na to psaní moc nejsem, erotický dopis je pro mě moc „šroubovaná“ akce.

• Citovat
  • Upravit
398
6.5.15 15:35

@káťa Právě když ho napíšu já připadá mi to trapný..neumím pěkně psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
6.5.15 15:36

@Lima69 Je ale někdy to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3030
6.5.15 15:38

Myslím, že pokud ten dar( hodit to na papír) není v tobě, raději bych volila jinou formu. Mělo by to být přirozené a od tebe, aby z toho nevznikla groteska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.5.15 15:40

Myslím, že je to dobrý nápad z toho důvodu, že je člověk schopen říci víc věcí než co řekne někomu přímo do očí. Takže proč ne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15

Přesně tak, pokud to prostě nemáte v ssobě, zkuste se zamyslet nad například videem nebo jinou formou, ale nnejlepší je to říct z očí do očí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
@Agli píše:
@Lima69 Je ale někdy to nejde.

Ty nejsi schopná říct svému muži do očí své erotické touhy a přání 8)

• Citovat
  • Upravit
398
6.5.15 15:43

Dostali jste někdy milostný dopis..? Je to krásný protože papír je „věčnej“ email nebo sms jednou vymažeš ale dopis pokud je ti drahý si necháš a jako stará bábá, děda si je můžeš číst. Pro to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5696
6.5.15 15:44
@Lima69 píše:
Ty nejsi schopná říct svému muži do očí své erotické touhy a přání 8)

Tak někdo zkrátka nemá ten dar vykládat nějaké takové detaily, nemusí to být o studu nebo o tom, že by mu to bylo trapné, ale zkrátka to neovládá, já jsem taky lepší v psaní než ve žvanění. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí