Erotický live chat 2022
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Erotický live chat 2022
Napadá mě otázka.. dá se ještě v dnešní době vydělávat nějak slušně live chatem? Myslím teď platformy zahraniční, ne české. Kdysi to bylo celkem ok, ale dnes? V době obrovské konkurence, možností OF atd. Mě tedy osobně přijde sympatičtější live chat než OF (představa, že si můj OF předplatí můj soused je celkem šílená..). Zajímají mě názory těch, kteří v této branži pracují. Děkuji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@ludmilaadamkova píše:
A zaplatit tvůj life chat si tvůj soused nemůže?
Je menší pravděpodobnost, když děláš na USA webech, že si tě najde soused než na OF nebo českém live chat webu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
https://www.emimino.cz/…a-to-482670/?…
Snad není týdne, aby se tu na to někdo neptal… případně ještě „táhne“ prodej použitých bombarďáků, kdybys měla zájem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Raraavis píše:
Napadá mě otázka.. dá se ještě v dnešní době vydělávat nějak slušně live chatem? Myslím teď platformy zahraniční, ne české. Kdysi to bylo celkem ok, ale dnes? V době obrovské konkurence, možností OF atd. Mě tedy osobně přijde sympatičtější live chat než OF (představa, že si můj OF předplatí můj soused je celkem šílená..). Zajímají mě názory těch, kteří v této branži pracují. Děkuji.
No je toho plný net a nejvíc na tom vydělá ten web ![]()
A co ty víš jestli soused nekouká na frndy v USA ![]()
Je to čistě osobní věc ale na tohle bys musela mít dost dobrý program abys nachytala hodně honičů a vynášelo ti to
za roztažené nohy a kozy venku dnes nikdo normální neplatí tedy pokud to není opravdu live
a může si je ochmatavat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdysi to prý hodně sypalo. Je pravda, že sexu je na netu plná p.del, ale chlapi se dost nudí, jsou, jesitove, hledají spíš to, že někdo s nimi kecá, než že si svlíkne tričko a sundá kalhotky. To je třešnička na dortu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě stejně pořád strašně fascinuje, jak si chudé ženy vydělávají prostiutucí a bohatí muži si je platí.
To jako chudnou jenom ženy? Chlapi mají na rozhazování za k.rvy a ženský nemaj z čeho živit děti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NiKina píše:
Mě stejně pořád strašně fascinuje, jak si chudé ženy vydělávají prostiutucí a bohatí muži si je platí.
To jako chudnou jenom ženy? Chlapi mají na rozhazování za k.rvy a ženský nemaj z čeho živit děti?
Ale prd jsou i muži na life chatech jsou i prostituti… Ale zase si je kupují muži -.. to je o tom že ženy nepotřebují za sex platit ![]()
Chlapi pokud chtějí dostat z žen peníze musí na to jinak.
- Citovat
- Upravit
@ludmilaadamkova píše:
Ale prd jsou i muži na life chatech jsou i prostituti… Ale zase si je kupují muži -.. to je o tom že ženy nepotřebují za sex platit
Chlapi pokud chtějí dostat z žen peníze musí na to jinak.
Ano, i chlapi jsou, ale ten chlap to musí být vysloveně playboy, ne kdejaký pobuda z ulice. Nebo si může najít přítelkyni a vystupovat jako pár.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bellino píše:
Ano, i chlapi jsou, ale ten chlap to musí být vysloveně playboy, ne kdejaký pobuda z ulice. Nebo si může najít přítelkyni a vystupovat jako pár.
Jasně. Jako pár. Mám kamarádku, která takhle jako pár vystupovala.
Když udali na víkend děti, udělali si domácí párty ve dvou, u toho kamera.
Výdělek? Tak jako vydělalo jim to asi tak na ten chlast, který u toho spotřebovali.
Jako mladická zkušenost dobrý, ale fakt jen pro zábavu.
A ano, byly opravdu doby, kdy se tím dalo vydělat na dům, auto, splatit dluhy po ex - ale to byly německé livechaty v roce po 2000, když to začínalo a když i ta technika stála pěknou pálku, čili těch děvčat tam nebylo moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NiKina píše:
Já pořádně nevím, o čem ten chat je. Ale neříkal bych tomu prostituce, jestli někomu na kameru něco ukáže, tak to je spíš něco jako striptýz. Co dělá pán, co ji sleduje na druhé straně, to se lze jen domýšlet. Nakonec před lety byla aféra, nudistické fotky matek a dětí pro erotické servery, matky obvykle sociálně slabší, dostaly pár stovek. Pokud šlo o pravidelné návštěvnice nuda pláží, tak tu není zas takový rozdíl, jestli ji vídí někdo na pláži u nás osobně, nebo to sleduje potom nějaký slintal v USA nebo kam se to prodávalo. Já bych nedramatizoval, že šlo o fotky dětí, ty holky dnes budou dávno dospělé, nikdo nikde nepozná, že to byla ona. Ten co to pořádal za to dostal docela dost let natvrdo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Náhodný host píše:
Já pořádně nevím, o čem ten chat je. Ale neříkal bych tomu prostituce, jestli někomu na kameru něco ukáže, tak to je spíš něco jako striptýz. Co dělá pán, co ji sleduje na druhé straně, to se lze jen domýšlet. Nakonec před lety byla aféra, nudistické fotky matek a dětí pro erotické servery, matky obvykle sociálně slabší, dostaly pár stovek. Pokud šlo o pravidelné návštěvnice nuda pláží, tak tu není zas takový rozdíl, jestli ji vídí někdo na pláži u nás osobně, nebo to sleduje potom nějaký slintal v USA nebo kam se to prodávalo. Já bych nedramatizoval, že šlo o fotky dětí, ty holky dnes budou dávno dospělé, nikdo nikde nepozná, že to byla ona. Ten co to pořádal za to dostal docela dost let natvrdo.
A to máš skoro pravdu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit