Práce v administrativě na celním úřadě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
práce v administrativě na celním úřadě
Práce v administrativě na celním úřadě konkrétně na správních poplatcích, má někdo zkušenosti? jaká je náplň práce, jak je to náročné, je to práce v kanceláři, nebo s lidmi, jak probíhá pohovor, jaký je plat? uznávají praxi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Na každou pozici je jiná platova třída, většinou bývá uvedena ve v textu výběrového řízení. Praxi uznávají - v plné výši max. 6 let za MD/ RD, ostatní započítávají dle zastavane pozice a popř. délku krátí až 2/3. Tabulky najdeš na webu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mexxine píše:
Práce v administrativě na celním úřadě konkrétně na správních poplatcích, má někdo zkušenosti? jaká je náplň práce, jak je to náročné, je to práce v kanceláři, nebo s lidmi, jak probíhá pohovor, jaký je plat? uznávají praxi?
Takovou pozici fakt neznam. ![]()
Hod odkaz na vyhlasene volne misto, nebo mi napis SZ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mozna jsem se spatne vyjadrila, vyberko neni vypsane, jen jsem chtela, vedet co delaji v tom useku
https://www.celnisprava.cz/…3%ADsta.aspx
Sprava prijmu a vymahani, zda to je prace u prepazky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mexxine píše:
Mozna jsem se spatne vyjadrila, vyberko neni vypsane, jen jsem chtela, vedet co delaji v tom useku Sprava prijmu a vymahani, zda to je prace u prepazky..
Sprava prijmu je ve zjednodusene podobe prace pokladni a ucetni. Takze ano, prace v kancelari.
Vymahani = exekuce. To je prace jak v kancelari, tak v terenu (soupisy majetku dluzniku) + drazby.
Pokud to zvazujes, vubec se toho neboj. Vse je programove podchycene. Jde jen o to, do jakeho pracovniho kolektivu se dostanes.
Pouvazuj, jestli by pro tebe nebyla zajimavejsi prace celnika ve sluzebnim pomeru. Prijimaci rizeni je sice narocnejsi, ale pracovni napln zajimavejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit