Zkušenosti s agenturou brigadio
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pokud si hledáš práci přes agenturu tak nechápu proč nejdeš do kterékoliv ve tvém městě ![]()
Posílat své údaje pochybné firmě která defakto od založení před 6 lety vydělává čím dál míň a není o ní pořádně nic dostupné to teda nejsi nejostřejší tužka v penále ![]()
Ano ta adresa v Praze sedí ale pochybuju že tam najdeš byť jen kastlík ![]()
A přitom třeba na stránkách ÚP je ta práce běžně a ověřená stačí pak zavolat rovnou do firmy či poslat CV na personální a hurá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkušenost mám skvělou
Já mám s Brigadio zkušenost bezvadnou. Peníze vyplaceny hned po brigádě v H&M. Na adrese normálně sídlí, pokud se nic nezměnilo. Ptala jste se na vrátnici? ![]()
- Citovat
- Upravit
@denis.novakova peníze vyplaceny ihned po brigádě? Proč lžete? Platba je vyplácena 1. měsíčně a to 20., mají to i ve smlouvě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemáte někdo zkušenost s touto agenturou? Přijdou mi podezřelý. Před cca 3 měsíci měli nabídku na brigádu u HM, a tak mě přijali. Chtěli poslat dotazník, a pak smlouvu, nebo přijít na adresu. Tak jsem jím poslala vyplněnou smlouvu. Bylo tam všechno ( i z jejich strany podpis). Pak napsali jeden mail, a nic. Přišla jsem na adresu, kde mají být a nevím, jestli jsem se přehlédla ( je to možné), nebo tam fakt nebyli. Na internetu nemají žádný web a nejsou ani na googlu. Teď jsem jím napsala poslední mail, že chci vysvětlení.
Mají prý sídliště na Opletalova 918/7 v Praze. Ano je to i moje chyba, ale nečekala jsem, že i v tomhle můžou jet podvody. S paní jsem volala všechno ok.