Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, diskuzí na toto téma tu je hodně - ale nikde jsem se nedočetla, jestli se některé z vás zpozdila menstruace např. o týden od použití Escapelle.. Tabletku jsem si vzala po dni a půl (dřív jsem ji nesehnala), žádné vedlejší účinky jsem neměla a už je to týden a stále nic. Menstruaci bych měla dostat nějak teďka a stále nic.. měl někdo nějaké velké zpoždění po ní? Děkuji ![]()
Podle mě ta menstruace může být dřív a taky později, nicméně týden je hodně a rozhodně bych se otestovala těhu testem z ranní moči, a pokud by mi mens. nedorazila ještě týden tak bych zašla na gyndu.
Zdravím. Já si tu tabletku vzala taky myslím za den a půl a menses se mi opozdil o dva týdny a pak jsem to měla rozhozené cca 3 měsíce než se to srovnalo ![]()
@Kšandys super… trošičku se mi ulevilo.. každopádně člověk je do budoucna ponaučenej, protože za takovýhle stres to nestojí
do konce týdne si udělám test a dyžtak dám info, abych varovala ostatní ![]()
No já naneštěstí šla za pár týdnů k doktorce a tam se nic neukázalo ale jistota je jistota ![]()
@eTeryna jak to dopadlo?? mám podobný problém, escapelle 29h po, doufám, že MS dorazí, už tu měla být… ![]()
Tak dodatečně hlásím, že to dopadlo dobře. Menstruaci sem dostala asi snad až po měsíci, ale vše bylo OK.. nebylo mi ani špatně, nic.. žádné vedlejší účinky ![]()