Escapelle - opožděná menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
71
11.4.16 09:12

Escapelle opožděná menstruace

Ahoj holky, diskuzí na toto téma tu je hodně - ale nikde jsem se nedočetla, jestli se některé z vás zpozdila menstruace např. o týden od použití Escapelle.. Tabletku jsem si vzala po dni a půl (dřív jsem ji nesehnala), žádné vedlejší účinky jsem neměla a už je to týden a stále nic. Menstruaci bych měla dostat nějak teďka a stále nic.. měl někdo nějaké velké zpoždění po ní? Děkuji :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
456
11.4.16 09:47

Podle mě ta menstruace může být dřív a taky později, nicméně týden je hodně a rozhodně bych se otestovala těhu testem z ranní moči, a pokud by mi mens. nedorazila ještě týden tak bych zašla na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.4.16 19:00

Zdravím. Já si tu tabletku vzala taky myslím za den a půl a menses se mi opozdil o dva týdny a pak jsem to měla rozhozené cca 3 měsíce než se to srovnalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.4.16 11:43

@Kšandys super… trošičku se mi ulevilo.. každopádně člověk je do budoucna ponaučenej, protože za takovýhle stres to nestojí :D do konce týdne si udělám test a dyžtak dám info, abych varovala ostatní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
12.4.16 22:25

No já naneštěstí šla za pár týdnů k doktorce a tam se nic neukázalo ale jistota je jistota ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.5.16 14:02

@eTeryna jak to dopadlo?? mám podobný problém, escapelle 29h po, doufám, že MS dorazí, už tu měla být… :(

• Citovat
  • Upravit
71
10.6.16 07:30

Tak dodatečně hlásím, že to dopadlo dobře. Menstruaci sem dostala asi snad až po měsíci, ale vše bylo OK.. nebylo mi ani špatně, nic.. žádné vedlejší účinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí