Výkyvy nálad při brání HA

729
8.4.16 16:57

Výkyvy nápad při brání HA

Ahojky holky, mám takovou otázku. Před 3 lety v 15 jsem začla brát antikoncepci Harmonet, všechno bylo v pořádku ale po nějaké době se objevily výkyvy nalad, byla jsem protivná, zla na přítele a vedlo to až k depresím..Doktor mi napsal novou antikoncepci, která je ale málo hormonální a má růžové pilulky a beru ji asi rok..V poslední době se mi zdá že se mi děje to co s praskama které jsem brala minule..protivná, zla a nemám ani důvod a nejvíce to vždycky odnese přítel což je mi líto..Je možné že nemůžu mít ani málo hormonální antikoncepci? A že se to zase projevilo až po roce? K doktorovi chodit nechci, konečně mi skončil zánět se kterým jsem tam byla pořád takže už se tam nechci zase dlouho ukázat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3355
8.4.16 17:26

@18verca Ano, může to tak být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
8.4.16 17:43

Ahoj, ano mám čerstvou zkušenost. 3 měsíce jsem HA nebrala a byla jsem úplně v klidu, řekla bych, že jsem se na vše dokázala dívat s nadhledem. Po 14 dnech braní HA jsem opět začala kvůli všemu brečet a dohadovat se s manželem a jelikož mi to způsobovalo i jiné zdravotní problémy tak jsem antikoncepci nadobro vysadila. A teď jsem zase dobrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
729
8.4.16 17:50

Akorát že HA co teď beru je s minimem hormonu tak nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
8.4.16 18:27

@18verca to já měla taky a nebylo mi to nic platný