Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nejspíš těhotná nebudeš, ale test stojí 39kč. To za klid stojí, ne ![]()
Test dá spolehlivý výsledek za dva týdny po souloži, takže už ho můžeš použít. Můžeš ale počkat ještě týden, výsledek je potom spolehlivější a možnost miniinterrupce nepromeškáš. Pokud už máš menstruaci, zřejmě ve správném termínu, tak nemusíš mít strach a těhotná nejsi.
Dekuji holky. Koupim si.
Menstruace přišla dřív o par dnů. Mela jsem ji dostat až zítra/pozitri. y
Zdravim, uplne nevim jestli se sem dotaz hodi ale je mi 17 a strasne se na to potrebuju zeptat, mela jsem nechraneny pohlavni styk a dalsi den jsem si dala pilulku po, hledala jsem si o tom neco na internetu a vyskakovalo mi ze po tom muze byt menstruace dlouha i treba mesic a vic a ja mam ted strach, mate s tim nekdo zkušenost?
Pilulka po obsahuje velké množství účinných látek – hormonů, které mohou rozvrátit přirozený menstruační cyklus a způsobit krvácení v termínu a délce, která se nedá předpovědět.
Hezké ráno, holky.
Z noci 24-25.5.jsem měla styk se svým partnerem, po jsme zjistili, že je protrhnuty kondom. Druhy den jsem snědla Escapell.
V té době nějaký 11-12 den cyklu. Minuly týden jsem mela tři denní špinění. Dnes už třetí den menstruace. Pilulku jsem užila poprvé a doufam, ze zdárně pomohla od početí. Muzu byt i přes to těhotna? mam se objednat na prohlídku? otestovat se těhotenským testem?