Eshop tehotne.cz - zkušenost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
128
15.7.14 18:03

Tak jsem objednala tričko s nožičkama :mrgreen: a uvidím jak padne velikost. Měřila jsem se, tak snad ano. Navíc dopravu mají zdarma, to je super! Jen kdyby časem rozšířili sortiment, to by bylo fajn :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
13.8.14 12:11

@Bibi30 Ahoj, chci si tam taky koupit kojící košilku, ale dle jejich tabulky mi vychází velikost L, což jsem teda nikdy neměla - opravdu ta jejich tabulka velikostí sedí? Kupovala sis podle tabulky, nebo jsi zvolila svoji běžnou velikost? Já si normálně kupuju všechno S, maximálně M (např. košile z Chibo M je mi spíše velká). Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
13.8.14 16:35

Tak holky, trochu zklamání s tou velikostí, já si objednala po důkladném přeměření podle JEJICH velikostní tabulky velikost L a plavu v tom šíleně :( Je mi to opravdu dost volný. Ale nevracela jsem to ani neměnila, bříško se ještě zvětší tak se to napne aspoň v oblasti toho bříška, ale jinak je mi to všude jinde volný. Příště vím, že nemám dbát jejich tabulky a objednat si M. Jinak ale musím říct, že kvalita je super! Opravdu kvalitní materiál, s tím jsem velmi spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1343
13.8.14 22:46

@lexinka.t Toho jsem se přesně bála, dle té jejich tabulky mám kvůli obvodu přes prsa L, ale přijde mi to strašně moc, normálně mám všechny noční košilky S.
Takže bys doporučila raději to M?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320
13.8.14 23:08

Ahoj, ja v tehotne.cz kupovala v zimě těhotenský kabátek/bundu, a mohu všem doporučit.. Dodali opravdu do 2 dnú jak i slibovali, material velice kvalitní, kabátek pěkný, i na mráz stačil, i později v něm bylo příjemně-užila jsem jej až do porodu (duben).. Bylo na něm psáno vyrobeno v ČR, tudíž předpokládám, se nejedná o nějaké čínské zboží pochybné kvality.. S tímto obchodem jsem spokojena..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
13.8.14 23:16

Kupovala jsem tam těhu rifle ve větší velikosti a spokojenost. Bála jsem se odhadu velikosti, poslala jsem jim mail se svým měřením na oblíbených džínách a oni mi napsali, zda mnou vybraný model v tom odpovídá. Byla jsem spokojená, komunikace perfektní a džíny přežily celý těhu. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
14.8.14 17:00

@Fraga jj, pokud normálně nosíš věci S a u nich ti vyšlo L, tak vezmi M a to by mělo být v pohodě, L určitě nebrat, plavala bys v tom asi jako já. Anebo jak píše tery16 se na to ještě mejlem přeptat (napsat jim přesné rozměry oblečení co běžně nosíš a ať ti poradí jakou velikost zvolí). Přeju hodně štěstí a dej pak vědě jak jsi dopadla s nákupem :-)
Ano, zboží je opravdu české výroby, šijí to tady v Blučině u Brna. Jen by mohli časem trochu rozšířit sortiment. Já teď uvažuju o té fleecové celopropínací těhu mikině, ale nějak se mi úplně nezamlouvají ty barvy, tak ještě nevím, jestli objedná m nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.11.15 12:34

Dobrý den prajem, nezvyknem písať príspevky a už vobec nie kritiky, ale k stránke tehotne.cz sa musim vyjadriť, lebo ma práve dojali k slzám a som velmi sklamaná, celý život pracujem s ludmi a takto si nevážiť zákazníka, a ani mu nepodať informácie je smutné! som zo slovenska - 30.9. som spravila objednávku, vrámci českej republiky slubuju tovar do 24 hodin, na slovensko je tam nutný este prevod penazi a dorucenie, no aj tak som tovar mala 5.10 u mna, čo bolo skvele! objednavala som si zimnu bundu, pácila sa mi, len mi prislo že som si objednala velku velkost, v rukávoch ani v prsiach mi tak nesedela… pravdaže že vsade pisu že výmena je možná a pri výmene čisla máte pocit že je to este rýchlejsie a jednoduchšie nakolko je tovar už zaplatený a suma sedí, je to len velkost za velkost, nic viac… poslala som balik 12.10… čakala som… o pár dni mi prisiel mail, že zásielku prevzali a hned ju zariadili a posielaju mi ju, čakala som týžden, potom mi prisiel mail že zásielku obdržím 22.10… nič mi však neprišlo len mail že som bola na adrese nezastihnutá lenže pošta mi napisala uplne inu adresu - adresu v českej republike! takže som hned reagovala, že mi balik poslali na nespravnu adresu… na to mi prisla odpoved, že to vybavili a že mi do konca dalšieho týzdna pride balik na slovensko… dnes je 3.11 a po čakani a mojej otázke že už prešlo viac než 5 dni… mi bolo oznámené, že balík sa stratil niekde na slovensku na pošte, že tá uvedená adresa bola omyl, a tovar bol dorucený na slovensko len nevedia na aku postu, že si mám ist hladať na postu balik s tým že tam uvediem čislo zasielky… lenže balik nech bol už kdekolvek držia na pošte 7 dni teda v mojom do 29.10!… no ja som tuto informáciu dostala len 3.11 takže nemala som ani šancu ho v bratislave hladať.. teraz mi bolo operátorkou tehotne.cz povedané, že musím len veriť že pride im spätná zasielka do čiech, že len tak mi budu mocť poslať bud balik znovu alebo spat peniaze :( teda je zima a ja celý mesiac! čakám na bundu, ktorú som potrebovala aktuálne, čo iste tehotne ženy pochopia. Mrzi ma to lebo som stratila hlavne vela času a možno pridem aj o peniaze, ak sa zásielka nenájde :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat