Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte někdo zkušenosti
http://www.petto.cz/shop/?…
ahoj
![]()
Jojo,mela jsem golfac od stejneho vy\robce a byla jsem moc moc spokojena…
A tyhle golfky vypadaji perfektne,jen jsou jaksi…PRILIS TEZKE…na to,ze to jsou golfky?! ![]()
Má je kámoška - je spokojená, projedou docela obstojně i pohodovějšími lesními cestami. Mně ale taky připadají moc těžké. Původně jsem uvažovala o golfkách (jiných) taky kolem 11 kg, když jsem je ale zkusila zvednout i s dítětem, rychle jsem vycouvala. Nakonec jsem koupila Cam Portofino, ale zase jsem musela ustoupit v některých jiných požadavcích. Záleží, co s nimi budeš podnikat ![]()
Já ty golfky naštěstí nikam tahat nemusím. Tyhle Espira se mi moc líbí, splňují snad skoro vše co hledám, a to už jsem toho prohlédla opravdu spoustu!!
Tyhle golfky jsou super. Váha je cenou za to, že jde o pevný a bytelný kočárek s velkými koly a veškerou výbavou. Dá se používat místo sporťáku, což není u těh nejlehčích golfek běžné. Pro dítě je pohodlný (i pro děti do 1 roku - to také není u golfek běžné) a dá se s ním vyrazit i do terénu. Za ty peníze je to velmi dobrý kočárek. Navíc na něj ještě nebyla žádná reklamace a že jsme jich prodali ![]()
P.S.: Golfky jsou golfky právě kvůli tomuto typu rukojeti. Opravdu není čeho se bát. Košík je poměrně velký, běžně se košíky dělají menší proto, že majité pak kočárky přetěžují těžkými nákupy apod - následně dochází k poškození kočárků. Toto obecně platí pro všechny kočárky. Veškeré kočárky Baby Design a Espiro (stejný výrobce) jsou ale hodně odolné.
Pokud si pořizujete golfky hlavně kvůli váze (např. kvůli cestování MHD), koukněte na kočárek Espiro Magic - jsou moc pěkné a také mají madlo a nánožník, jsou polstrované a polohovatelné. Váha je 8 kg, což už je velmi málo na kočárek do denního provozu.