Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zvazuji koupi espira energy..jenze nikde jsem nenasla zadnou recenzi.tak prosim kdo ma o vas nazor.jde my hlavne o jizdni vlastnosti a nosnost..
@Dorxa píše:
Zvazuji koupi espira energy..jenze nikde jsem nenasla zadnou recenzi.tak prosim kdo ma o vas nazor.jde my hlavne o jizdni vlastnosti a nosnost..
Dobrý den,
koupila jste tento kočárek? Já nad ním taky uvažuji, ale nikde jsem o něm nic nenašla co se týká recenzí.
Díky @Dorxa
Dobry den koupila jsem jiny. recenzi jsem opravdu nenasla ani v mem okoli nikde v ochode nemely abych ho na zivo videla. takze bohuzel neporadim
@Dorxa
A mohu prosím vědět, jaký jiný kočárek jste koupila? Nějak se nemůžu rozhodnout.
Díky
Koupila jsem tento.
https://www.zbozi.cz/…-blues-2016/?…
Jsem spokojena mame ho uz jen na obcasne pouziti, ma vyssi nosnost a vetsi nakupni kos..nevyhoda pro me je material boudicky.
Zdravim, a muzu se zeptat, jak jste s kocarkem spokojena a jaky je ten material boudicky? Je aspon trosku odpruzeny? Dekuji moc.
Neni to kocarkovina ale nevim jak to nazvat. pevne je to dost. jen to neni nepromokave coz sem vyresila impregnaci. jinak je kocarek trosku odpruzeny na vsech 4 kolech.jako za tu cenu myslim odpovidajici.ma mensi sedaci cast, ale zas velky nakupni kosik..