Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, je tu určitě někdo, kdo už tenhle sporťáček má. Můžete mi prosím říct, jestli je vhodný pro větší dítě? Syn je obřík, na 8 měsících má 11kilo a 81 cm. Vleze se mi tam ještě za rk? Vejde se tam třeba dvouleté dítě a jestli ano, můžete mi říct, jestli se i vyspinká? Abych nemusela příští rok shánět zase něco jiného. Všem děkuji za postřehy.
Mám namysli tento kočárek ![]()
Co je na něm jiného než na tom z 2011?
Já mám ten 2011a jsem spokojená…je dost široký. Jinak na spaní většího dítka častěji není..Ale mi teda ve dvou letech malý spí v kočárku vyjímečně když už teda usne únavou a to je mu pak jedno, i kdyby měl hlavu mezi nohama ![]()
Kupovali jsme loni. Dcera má skoro 27 měsíců a dodnes se vejde v pohodě. Nevím, kolik teď měří, ale k prckům nepatří.
Spaní nemůžu posoudit - už v kočárku nespala. Ale záda jdou poklopit docela dost. Není to tedy úplná rovina.
Pro nás byla nejdůležitější skladnost - vejde se i do pidi kufru.
Ahoj! Já ho měla. Výborný kočárek, ale malý je stejně velký a je zvyklý v kočárku hlavně spát. A to už šlo docela těžko, protože musel mít hlavičku ke straně a to se mi nelíbilo. Začal se v tom pak hrabošit a budil se. Takže po pár měsících nadšeného ježdění musel opustit dům.
Vzala jsem místo něj PP Pliko P3. Nemá teda spojenou rukojeť, ale jízdní vlastnosti, prostor pro dítě, košík, skladnost v autě, všechno se mi zdá mnohem lepší. Fakt jsem s tím Espirem jezdila moc ráda, ale hlavní je pohodlí pro dítě a to začalo být nedostatečné.
Dneska bych už nešetřila, ale volila třeba i Baby Jogger, jestli trváš na spojené rukojeti.
Mě se líbí, skladnost, ale přijde mi právě na zádovou opěrku jen 41cm někde uvádí 43cm docela málo ![]()
Nevim, čím se liší od předchozích modelů, ale normálně v něm vozí kámoška 2-letou, 15kg vážící dceru a dokonce tam i spinká
taky ho mám doma, ale dcera od 1,5 roku na kočár nevlezla (kupovala jsem 2010). ale kšírky by jí velké ještě teď ![]()