Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro Magicanomisisi píše:k.a.c.k.a.1 píše:NUNA NEJDE POLOZIT JEN TROSKU SKLOPIT A POLOHA NOZICEK A VUBEC KAM A CO NOZICKY DRZI JE DOST TENULINKE ODPOCIVADLO KAM DAVA NOZKY ,, TY ZIPY A BOUDA ALE JINAK VOZI SE KRASNE,, ANO JE TO TAKY JAKO NIC . TA RUKOJET JE TAM DOBRA
No taky si myslím, že nuna je lepší, já jsem ji měla do vesnice na nezpevněný terén a je fakt super. Ale i to espiro nebude špatné.A JINACI VYCHYTAVKY TO JE JASNE,,,
Ta nová kolekce Nuny už se dá položit do úplného lehu. To je pro mě hodně důležité, protože ty golfky chceme pořizovat pro ani né roční dítě. Nicméně nožky se stejně polohovat nedají. Proto je pro mě důležité, aby ten kočárek byl hlavně pohodlný, pak samozřejmě design. Už máme objednané Espiro magic 4, novou kolekci, skladem bude až v červnu, takže nám to vyjde akorát ![]()
Já myslím, že i ty espiro budou dobré. Já mám teď zapp, ale není to ono.
Já uvažuju ještě o těhle, ale nevím.
http://123kocarky.mimishop.cz/detail.php?…
k.a.c.k.a.1 píše:
Já myslím, že i ty espiro budou dobré. Já mám teď zapp, ale není to ono.
Já uvažuju ještě o těhle, ale nevím.
http://123kocarky.mimishop.cz/detail.php?…
Tak za mě bych vzala radši ty espiro. U těchto se mi nelíbí ty zdvojené kolečka, proto jsem chtěla jiný design, protože klasické golfky se mi prostě nelíbí a moc se mi tam nelíbí ani ty barvy, ale zase cena je super
A co ten Cybex Callisto - ten jde dát do úplného lehu, polohují se i nožičky. Mně se teda líbí moc
Ty jo, čekat až do června na kočárek, bych se zbláznila
Já čekala 10dní a málem ze mě mojeho trefilo ![]()
cibex callisto ,, ten si poridila kamoska , ale rika ten tvuj bych vymenila hned,, tak jsem nechapala ,, ale proste ji espiro ohromilo,, ja sama byla v soku jak jsem nadsena,,
chlupatky píše:
A co ten Cybex Callisto - ten jde dát do úplného lehu, polohují se i nožičky. Mně se teda líbí mocTy jo, čekat až do června na kočárek, bych se zbláznila
Já čekala 10dní a málem ze mě mojeho trefilo
Nám to akorát vyjde, ještě nesedíme a v červnu už snad jo
. Dřív než bude pevně sedět bych ji tam určitě nedala. Ale je fakt, že už by mohl být doma, abych na něj aspoň čučela ![]()