Cybex Callisto nebo Chicco Liteway?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
167
19.4.11 00:00

Cybex Callisto nebo Chicco Liteway?

Máte někdo zkušenosti? … podobné, ale odlišné hlavně v ceně.
Chicco má dobré hodnocení na D-testu. Callisto zas spojenou rukojeť.
Dá se skládat s madlem? Je odpružené?
Moc děkuji za zkušenosti a rady :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Cybex Callisto?

Přidejte zkušenost s Cybex Callisto
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35325
19.4.11 06:33

Rozhodne Cybex. Je odpruzeny, sklada se do destniku a je rozhodne kvalitnejsi… Jak prislo Chicco k tak dobrym hodnocenim v testu nechapu… nsad jedine, ze ty ostatni kocarky byly jeste horsi… taky jsou tam temer same nezname znacky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13745
19.4.11 09:06

O Cybexu callisto je tu rozsáhlá diskuze, je tam plno zkušeností :wink:
 https://www.emimino.cz/…carek-36783/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.4.11 09:49
mroe píše:
Rozhodne Cybex. Je odpruzeny, sklada se do destniku a je rozhodne kvalitnejsi… Jak prislo Chicco k tak dobrym hodnocenim v testu nechapu… nsad jedine, ze ty ostatni kocarky byly jeste horsi… taky jsou tam temer same nezname znacky… :wink:

No já to Chicco viděla a přišlo mi dobrý a krásně se ovládaly jednou rukou. Ale nevím jak je to s odružením teda a jestli se dá složit s madlem, ale asi né když se dokupuje zvlášt. :roll:
Hlavní rozdíl je teda v ceně :-( Jestli dát 5000 nebo 2000 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
19.4.11 11:56

cybex
chicco jsem měla, i když multiway, ale obecně je prý trochu kvalitnější než liteway a teda nenadchnul mě vůbec.. cena je dost poznat.. :(

osobně absolutně nechápu vysoké hodnocení chicca v dtestu.. bůhví, mezi jakými kočáry zvítězill.. :think:

cybex má úúúžasnou překlápěcí stříšku, spojenou rukojeť a uveze i 3.5 leté dítě, když ti někde usne..
skládá se s madlem, do deštníku, odpružené je na golfky dobře, vozím v něm miminko!!

za sebe můžu jedině doporučit, ..
(a to mám kol 09, která není v mnoha ohledech tak vymakaná..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
19.4.11 12:31

No jen škoda té ceny. Za 4000 bych si je koupila bez váhání.
Sklápěcí stříšku má i Chicco takže si myslím, že není tak zlý. Jen asi ty kolečka a jízdní vlastnosti budou horší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
19.4.11 22:19

Nelze srovnávat nesrovnatelné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
19.4.11 23:53

souhlasím, to jsou úplně jiný třídy golfek…a co se týká dtestu, tak mi ze začátku přišel zajímavej, ale fakt je to často zavádějící v tom, že si na testování vyberou jen několik produktů (podle toho kdo se jim vnutí???) a naopak ve výběru chybějí jiný, mnohem lepší, ale o těch už se od nich nedozvíte…takže jako vítěz je tam potom něco úplně průměrnýho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
20.4.11 15:37

Rozdil tedy rozhodne neni jen v cene…resp. cena presne odpovida kvalite…
Moje sestra ma Chicco Multiway, v zivote jsem nejezdila s tak spatne ovladatelnym kocarkem… sestra ho koupila prave diky vyhre v Dtestu…ma ditko o pul roku starsi a uz rok jezdi s mymi starymi Jane Energy, ktere jsem si koupila na dolitani k prilezitostnemu pojizdeni u mamy… ted jsem nucena u mamy jezdit s tim jejim a pokazde jsem urvana jak konik a nadavam jak dlazdic…pocitam, ze liteway bude jeste o neco horsi…Cybex mam doma a jezdim s nim denne…
ono je dost dulezite srovnavat s ditetem v kocaru a nejlepe oba vedle sebe, uvidis ten rozdil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
20.4.11 22:27
mroe píše:
Rozdil tedy rozhodne neni jen v cene…resp. cena presne odpovida kvalite…
Moje sestra ma Chicco Multiway, v zivote jsem nejezdila s tak spatne ovladatelnym kocarkem… sestra ho koupila prave diky vyhre v Dtestu…ma ditko o pul roku starsi a uz rok jezdi s mymi starymi Jane Energy, ktere jsem si koupila na dolitani k prilezitostnemu pojizdeni u mamy… ted jsem nucena u mamy jezdit s tim jejim a pokazde jsem urvana jak konik a nadavam jak dlazdic…pocitam, ze liteway bude jeste o neco horsi…Cybex mam doma a jezdim s nim denne…
ono je dost dulezite srovnavat s ditetem v kocaru a nejlepe oba vedle sebe, uvidis ten rozdil…

No bohužel nemám možnost takhle oba vyzkoušet :-? … navíc ono na prodejně je to něco jiného jak pak venku. A jinak jsi spokojená s ježděním třeba po kostkách nebo nerovném povrchu s cybexem? Viděla jsem tady nějaké fotky co dávaly holky a přišlo mi že když má dítě natažené nožičky tak je má propadlé v té látce a to tam měly malé děti :roll:
A nevíš jaké jsou rozdíly v 2010 a 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
20.4.11 22:37

Ja teda na Chiccu vidim jen jedinou vyhodu a to je stabilita, sedi fakt dobre, takze bude asi vhodnejsi do terenu… ale je to vyvazeno vyssi vahou}a to teda fakt, nevim, co uvadaji vyrobci, ale je rozhodne tezsi nez Cybex), zrejme to bude i temi zdvojenymi kolecky, ktere ale asi mohou za to, ze je fakt mizerne ovladatelny(i kdyz Jane Energy je maji take a ovladaji se podstatne lepe) Liteway je zdvojene nema, ale zas se casem rozjedou do stran, kdyz vozis vetsi dite( v Multiway by ses nadrela jeste vic). U Cybexu to nepozoruju, ani muj to tak nema.
Rozdily mam presne zmapovane mezi kolekci 2009 a 2010, ktery nakonec mam, ten novejsi 2011 neznam… snad ma jeste vychytanejsi strisku se zipem a lepe resenou zadni kapsu na strisce(ta se tedy u 2010 moc nepovedla], jinak nevim… http://cybex-online.com/…llisto0.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35325
20.4.11 22:41

A k te latce… ja nevim, trosku se to provesilo, ale je to stejne od zacatku / jako na fotkach, dite mam dvoulete a dost velke, ted uz to neni skoro videt(asi je to prave napadnejsi u mensich deti), jsem spokojena…

Doted jsem vyzkousela Callisto, Multiway, Zapp, Energy…a muj zebricek by asi byl… Callisto… Jane Energy..Zapp...................................................Multiway nekde hodne vzadu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
22.4.11 21:34
mroe píše:
Doted jsem vyzkousela Callisto, Multiway, Zapp, Energy…a muj zebricek by asi byl… Callisto… Jane Energy..Zapp...................................................Multiway nekde hodne vzadu…

Souhlasím, akorát já mám zappa před energy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4