Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj chtěla jsem koupit kočárek Nuna2011. Bohužel mě naživo nenadchnul, tak jako na fotkách. Chtěla bych kočárek podobného designu, ale s větším košíkem, lepším polohováním rukojeti. U Nuny se to musí silou tahat a moje mamka má nemocné ruce a nemohla by s tím manipulovat(často hlídá). Nemáte nějaký nápad?
Myslím, že Nuna je co se týče vzhledu dost originální, že nic podobného asi nenajdeš…
Typově mi Nunnu připomíná Maxi Cosi Noa, ale bohužel cenově TÉMĚŘ jednou tolik. ![]()
No už jsem si asi vybrala Espiro magic 4. Nunu teda vůbec nepřipomíná, ale má vše co chci a skvělá cena k tomu.
Bianca123 píše:
Typově mi Nunnu připomíná Maxi Cosi Noa, ale bohužel cenově TÉMĚŘ jednou tolik.
Aoj já koukala na ty Noa a stojí myslím okolo 5800? To není jednou tolik,Nemáš náhodou s ním nějaké zkušenosti? Jdou polohovat do úplného lehu? Já mám pocit,že nééé.
mishka2 píše:
No už jsem si asi vybrala Espiro magic 4. Nunu teda vůbec nepřipomíná, ale má vše co chci a skvělá cena k tomu.
souhlasim ,, taky jsem misto nuna vzala espiro ,,
steka píše:Bianca123 píše:Aoj já koukala na ty Noa a stojí myslím okolo 5800? To není jednou tolik,Nemáš náhodou s ním nějaké zkušenosti? Jdou polohovat do úplného lehu? Já mám pocit,že nééé.
Typově mi Nunnu připomíná Maxi Cosi Noa, ale bohužel cenově TÉMĚŘ jednou tolik.
Dyť píšu, že téměř.
Ne, zkušenosti s nimi nemám, jen jsem je objevila na netu. Ještě se podívej na navingtony http://www.detskyraj.cz/…gton-scooner. Taky mi přijdou podobné. ![]()
bIANKA 123 tak ty vypadaji luxusne
0 nevim miry ale vypadaji fajn,, myslis ze jsou i tak odpruzene napr jako magic 4 espiro? nebo tedy ta nunna?
Anomisisi, ohledně MC Noa koukni na video http://www.youtube.com/watch?….
O Navingtonu je tu někde diskuze, asi je to polský kočárek, já bych do něj za ty peníze nešla. MC je už aspoň značka.
Nuna se mi vzhledově nelíbí, není podle mého vkusu. A nelíbí se mi ani to, že je to masovka. Viděla jsem jich u nás několik a hodně drncala, nezdála se mi odpružená skoro vůbec.
Jako taky vybírám golfky a číhám i na nějaké z druhé ruky, mám vyhlídlé PP Sí, SIlver Cross Pop nebo Maclareny. Takže vzhledově jiný styl.
no me se libi u nuny to odpruzeni a to V vzled konstrukce,, ale jinak nic
neda se ani polohovat nozhy nic ,, jakesi trapne zipy vzadu no pro me des
maclaren ted koupila kamoska super ale ja potrebuji spojenou rucku kvuli cestovani sama a kufr vsak si dokazes predstavit
jinak ja golfky miluju
MC golfky mam taky ale starsi uz co jsem kdysi koupila mladsi sestre
0 schvoala jsem si je pac kvalita super a ten prostor !! ale dnes se uz delaji lepe odpruzene i ty golfky ..
Jako majitelka nuny jsem nadšená.
Byla ve výběru na nejposlednějším místě.
Vadilo mi, ze nema polohování nožiček a nemá madlo.
Pořád jsem koumala a nakonec vzala nunu.
Jsem opravdu ráda. Odpružení má super, vysouvání rukojeti nám jde v pohodě, bez násilí, madlo jsem zjistila, že nepotřebujeme a polohování nožičekl taky ne.
Já nevím, ale nám nikterak nerachtají nebo nevržou.
Teda pokud jedu po kočičích hlavách, tak to je jasný, ale normálně nic nerachtá.
A váha -ů super. Klasické golfky tipu pliko jsem s dítkem už nezvedla.
ja ho zkousela jel jako by nic ,, ale nejak se mi v tom malicky zdal nepohodlny ty nozicky to odpocivadlo jak to nazvat a ty zada na zip proste to mi vadilo jinak bych nic nevypichla haaaaaaaa
0 jo a taky uzoucky ! ale vaha odpruzeni super to je joo,, ale mozna jsem chtela neco jinaciho nebo mozna cekala vice od kocarku,, on kazdy zalezi co hleda no ne? na kazdem je plno vyhod a nevyhod. dulezite je ze po koupi kocarku je pak maminka hlavne spokojena ![]()
V čem je jiné poloíhování na zip a na pásky s karabinou????
ja si to vyzkousela a pripadalo mi to nepohodlne a jako umely zip me prisel ze se na takovou vahu muze zacit rozjizdet atd,, no ale nechci se hadat me se to proste nezdalo hotove rikam nazor ,,
a halvne moc se nenapolohoval !! plus jak bych jela zipem jen do poloviny jako mirny polosed tak jsem se bala ze prave v tom se me to muze casem rozjizdet ,, tou vahou ci jak to nazvat ,, popsat .