Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
zdravím všechny maminky ![]()
potřebovala bych poradit s výběrem golfek.chtěla bych aby byli lehké a dobře složitelné a aby měli polohovatelné zádíčka.chtěla bych je na takové to ježdění do města a tak.aby šli použít jak v létě tak i na zimu.
Mé holčičce půl roku.
Moc Vám děkuji za tipy a za rady…
Tak to mě taky zajímá, jestli někdo odpoví. Chtěla jsem si koupit chipolino pooky,ale nevím , protože ve strašrí diskuzi, kterou jsem našla to bylo tak půl napůl, někdo chválil, někdo haněl. Údajně jsou sklopit úplně do lehu a jde z nich udělat jakoby hluboká korbička, vygoogli si je někde a koukni na ně. Jinak jsem zvědavá co tu odpoví zkušený maminy ![]()
ahoj,my jsme koupili babypoint SOLAR CONECO,ted delaji lepsi verzi JUUPI. jsem s nima spokojena,protoze hodne cestujeme,tak se daji dobre slozit,vlastne to hezky zajede do sebe,jsou prostorny,mala mela jak zimni fusak,tak jarni/letni.Jsou i lehky,zvladla jsem v jedne ruce drzet malou a v druhe golfky,kdyz jsem sla do letadla.jenom nevim,jak se ti v nich bude jezdit ve snehu.my bydlime v zahranici,kde snehu je tak maximalne tyden za zimu,takze jsem to nemusela resit,ale v Cechach bych v nich nikam nedojela.
měla jsme golfky inglesina zippy. ted je teda prodávam ale používala sjem je jak v létě tak i v zimě. terén zvládly jakýkoliv
, i lesní cestu a zimu taky. určitě bych hledala v těch kvalitnějších.
Markéta80 píše:
měla jsme golfky inglesina zippy. ted je teda prodávam ale používala sjem je jak v létě tak i v zimě. terén zvládly jakýkoliv, i lesní cestu a zimu taky. určitě bych hledala v těch kvalitnějších.
a byla by fotečka prosím?? ![]()