Golfky Coneco Flash

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18
9.4.11 00:11

coneco flash

moc prosím o radu,vybrala jsem si kočárek coneco(babypoint) flash ale nějak si nejsem jistá tou rukojetí…má ho tu někdo?jak se s tim jezdí,jaká je ovladatelnost,nějaké rozměry a tak nějak potřebuju celkově poradit,všem předem moc děkuju za rady a pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
480
9.4.11 06:50
oilily píše:
moc prosím o radu,vybrala jsem si kočárek coneco(babypoint) flash ale nějak si nejsem jistá tou rukojetí…má ho tu někdo?jak se s tim jezdí,jaká je ovladatelnost,nějaké rozměry a tak nějak potřebuju celkově poradit,všem předem moc děkuju za rady a pomoc

ahojky,nemam osobni zkusenost,ale mnela jsme moznost videt nekolikrat na vlastni oci a osobne mi teda prijde hodne malej,nizkej,celkove proste drobnej.zalezi ale spise co ocekavas od kocarku ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16783
9.4.11 09:48

já ho mám asi 14 dní spíš jako kočár do auta na přejíždky at netahám velkej,rukojet je v pohodě malému se v tom dobře spinká jen pravé přední to kolečko mi nedoléhá na zem a pro vyšší lidi určitě není já mám 168 a je to akorát ale když jdu z kopečka tak se mi s tím blbě jede jinak na šířku je dobrej bych řekla malej je pěknej má 8,20 a má tam spoustu místa a kamarádka ho má a je prý spokojená tot můj pohled na kočárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
28.4.11 00:59

kola a brzda na golfky

prosím o radu kde koupim kola na golfky Coneco Flash-zadní a nebo brzdu na golfky Cgicco ct 04-praskla mi ta plastová zarážka,dost na to spěcham a nikde nic nemůžu najít :nevim: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
30.4.12 15:14

Dobré odpoledne, můžete my prosím napsat jak se Vám s kočárkem flash jezdí? Jestliže máte zkušenost i s vožením staršího dítěte … (já mám 2 a čtvrt roku starou dceru, má metr, 15 kg), ale pravda občas z asfaltu či chodníku sjedem, tj. sem tam nějaká cyklostezka … snese to? Děkuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí