Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
moc prosím o radu,vybrala jsem si kočárek coneco(babypoint) flash ale nějak si nejsem jistá tou rukojetí…má ho tu někdo?jak se s tim jezdí,jaká je ovladatelnost,nějaké rozměry a tak nějak potřebuju celkově poradit,všem předem moc děkuju za rady a pomoc
oilily píše:
moc prosím o radu,vybrala jsem si kočárek coneco(babypoint) flash ale nějak si nejsem jistá tou rukojetí…má ho tu někdo?jak se s tim jezdí,jaká je ovladatelnost,nějaké rozměry a tak nějak potřebuju celkově poradit,všem předem moc děkuju za rady a pomoc
ahojky,nemam osobni zkusenost,ale mnela jsme moznost videt nekolikrat na vlastni oci a osobne mi teda prijde hodne malej,nizkej,celkove proste drobnej.zalezi ale spise co ocekavas od kocarku ty.
já ho mám asi 14 dní spíš jako kočár do auta na přejíždky at netahám velkej,rukojet je v pohodě malému se v tom dobře spinká jen pravé přední to kolečko mi nedoléhá na zem a pro vyšší lidi určitě není já mám 168 a je to akorát ale když jdu z kopečka tak se mi s tím blbě jede jinak na šířku je dobrej bych řekla malej je pěknej má 8,20 a má tam spoustu místa a kamarádka ho má a je prý spokojená tot můj pohled na kočárek
prosím o radu kde koupim kola na golfky Coneco Flash-zadní a nebo brzdu na golfky Cgicco ct 04-praskla mi ta plastová zarážka,dost na to spěcham a nikde nic nemůžu najít
![]()
Dobré odpoledne, můžete my prosím napsat jak se Vám s kočárkem flash jezdí? Jestliže máte zkušenost i s vožením staršího dítěte … (já mám 2 a čtvrt roku starou dceru, má metr, 15 kg), ale pravda občas z asfaltu či chodníku sjedem, tj. sem tam nějaká cyklostezka … snese to? Děkuju!