Golfky Hoco Hawk

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
314
6.4.11 19:58

Hoco Hawk

Máte někdo zkušenosti? Nikde jsem o nich nic nenašla. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
6.4.11 20:02

tady mas spoustu odkazu http://www.google.com/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
6.4.11 20:18

Monny, odkazy hezké, ale zkušenosti u nich nejsou žádné a o ty šlo :lol:

lumpisku, taky ho bohužel neznám, ale je hezkej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.4.11 20:20

hanule - ja myslela, jako ze zakl. nenasla vubec nic.. :lol: ja jsem fakt uz tezce postizena tou tehu demenci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.4.11 20:23

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?…

Tady je par zkusenosti, co jsem nasla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.4.11 20:32

citace z jedne diskuze: „ahoj, taky jsem uvažovala o espir'o magic 4, nakonec jsem pořídila Hoco Hawk, měla jsem tyto dva kočáry možnost srovnat naživo a u mě zvítězilo Hoco, zvednu sama i do mhd, konstrukce je kovová, takže se snad nerozvrže, jezdíme něco přes měsíc a naprostá spokojenost. díky spojené rukojeti se v pohodě ovládá i jednou rukou, za druhou vodim druhýho prcka, nepřeklápí se, když se za něj pověsí, bezvadný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.4.11 20:33

děkuji za odkazy, ale moc jsem se nedozvěděla, bylo to na jiné typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
314
6.4.11 20:34

super, děkuji!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
6.4.11 20:35

vic jsem opravdu zatim nenasla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7042
6.4.11 21:58

ahoj, já budu taky trochu OT ale mám značku HOCO jako trojkolku, normokočár, a musím říct, že co do kvality je to velmi spolehlivý kočár … tak jen doufat že všechny typy jsou taky takové :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
21.6.11 21:00

pokud by to jeste nekomu pomohlo, ja ty golfky mam a super, jsem s nimi moc spokojena, dobry kup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
17.8.11 16:00
Kvítka píše:
pokud by to jeste nekomu pomohlo, ja ty golfky mam a super, jsem s nimi moc spokojena, dobry kup :palec:

Mně by prosím, pomohlo :dance: Jde to s nimi i do menšího terénu? Polňačka, lesní cesta, vylámané chodníky, sníh… ? Máme malou Felicii, tzn.: jak se ti jeví po složení? Je odpružený? A neviděla jsi náhodou i tu červenou barvu? Pomůže mi jakákoliv postřeh :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5957
25.8.11 18:57

Mensi teren v pohode, vsechny cesty, co pises jsme s nimi uz projeli, jen snih nemame odzkouseny, kupovali jsme je na jare. System skladani je lehky, ovsem zaberou vice mista nez klasicke golface skladajici se na dylku (tyto se skladaji do placateho ctverce - v pripade potreby ti je muzu po slozeni premerit nebo vyfotit). Pera jsem tam nikde nanesla, takze asi odpruzeny nebude, ale mala je v nem spokojena a nejak to s ni extra nehaze. Videla jsem vsechny barvy, ta cervena je klasicka vyrazna cervena. Jo a maji odendavaci predni madlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí