Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart LiraAno, polohovani je na pasek, ale rozhodne se neosoupe, operka se polohuje hezky plynule az temer do lehu, mala si kocarek zamilovala od prvniho posazeni.
Zada jsou prijemne vyztuzena, pevna, ja muzu zkratka kocarek jen a jen doporucit, nabrouzdali jsme s nim spoustu kilometru bez jakekoliv zavady a dle meho nazoru je to nejlepsi typ golfek na trhu, kolecka krasne odpruzena, takze zvladne i teren! Navic je sezeni krasne prostorne, odepinaci madlo z jedne strany dalsi prakticka vec! Zkratka opravdu doporucuji!!! ![]()
Děkuji za odpověď, už jej mám doma
, tak snad s nim budu taky spokojená.
Tak to taky doufam, ze budete stejne spokojeni jako my!!!
Ja ho hodlam pak poridit i pro brasku, samozrejme v jine barevne kombinaci nez fialovo ruzovy!
Zeptam se jeste, na strankach uvadeji, ze model 2011 ma polohovani i nozicek, je to skutecne tak?? Nevim, jak by to tam slo… nam to tedy vubec neschazelo, mala v nem vzdycky vytuhla bez problemu, ale jen by me to zajimalo… ![]()
Má to polohování nožiček, jen nevím jak to pospat.
Je tam takový kus čehosi, a to se zapne na to madlo, takže vznikne takový ten popruh od madla uprostřed mezi nohy. Když to odepnu, tak to schovám do malé kapsičky (to madlo) a to na ty nožičky se přilepí suchým zipem ke konstrukci na nohy. No napsané je to divně
, ale jinak nevím jak bych to napsala, můžu nafotit.
Já jsem polohování nožiček chtěla, neboť malá má teprve 7m a nechtěla jsem aby jí viseli nožky.
Ja jsem to polohovani nozicek hodne resila, kdyz jsem se rozhodovala, zda kocarek poridit, nakonec jsme to vubec nepotrebovali, ale vim, ze jsem z toho mela dilema
Predstavit si to opravdu nedovedu, tak jestli muzete poslat fotecku, byla bych rada… ![]()
Tak já to zítra vyblejsknu
- ono se to jaksi divně popisuje teda, nebo to neumím ![]()
Jeee, diky moc za vycerpavajici foto dokumentaci!!!
Ted uz je mi to naprosto jasne, vymysleli to sikovne!
Tak uz vam jen popreju, at se vam v kocarku krasne drandi i spinka a at si ho oblibite stejne jako my! Prejeme hodne stastnych kilometru!!! ![]()
Já ho budu taky objednávat v modré barvě, zkoušela jsem ho v obchodě a miluju ho!!!!! Je fakt super!
Musím se přidat s chválou na tento golfáček.
Byli jsme s manželem okukovat golfáky a neměli jsme ještě úplně vybráno. Koukala jsem na jiný typ, ale měli ho jen v červené barvě což pro kluka není zrovna dobrá barva
a pak přišla paní prodavačka a začala nám ukazovat Lira 3 v barvě Electric orange a s každou ukázanou věcí co golfáček umí moje láska k němu rostla a rostla. Už ho máme přes měsíc doma a stále na něm nemůžu najít žádnou chybu. ![]()
Zdravím všechny maminky, chtěla bych si koupit tento kočárek - http://www.malvik.cz/…-Lira-3-2011
Prosím všechny maminky které jej mají o jejich zkušenosti - polohování zad (je to na nějaký pásek, neošoupe se to?), ovladatelnost, jsou ta záda zpevněná (sice jsem jej viděla na živo, ale nepamatuju si to už
).
Zkoušela jsem si jej pouze v obchodě - jak se s nim jezdí v terénu?
Díky za odpovědi.