Euro-Cart Lira 3 2011

PetkaK
3.4.11 21:32

EuroCart Lira 3 2011

Zdravím všechny maminky, chtěla bych si koupit tento kočárek - http://www.malvik.cz/…-Lira-3-2011

Prosím všechny maminky které jej mají o jejich zkušenosti - polohování zad (je to na nějaký pásek, neošoupe se to?), ovladatelnost, jsou ta záda zpevněná (sice jsem jej viděla na živo, ale nepamatuju si to už :oops: ).

Zkoušela jsem si jej pouze v obchodě - jak se s nim jezdí v terénu?

Díky za odpovědi. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?

Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vilin
8.4.11 12:58

Ano, polohovani je na pasek, ale rozhodne se neosoupe, operka se polohuje hezky plynule az temer do lehu, mala si kocarek zamilovala od prvniho posazeni. :-D Zada jsou prijemne vyztuzena, pevna, ja muzu zkratka kocarek jen a jen doporucit, nabrouzdali jsme s nim spoustu kilometru bez jakekoliv zavady a dle meho nazoru je to nejlepsi typ golfek na trhu, kolecka krasne odpruzena, takze zvladne i teren! Navic je sezeni krasne prostorne, odepinaci madlo z jedne strany dalsi prakticka vec! Zkratka opravdu doporucuji!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
10.4.11 21:41

Děkuji za odpověď, už jej mám doma :), tak snad s nim budu taky spokojená.

• Citovat
  • Upravit
vilin
11.4.11 10:16

Tak to taky doufam, ze budete stejne spokojeni jako my!!! :wink: Ja ho hodlam pak poridit i pro brasku, samozrejme v jine barevne kombinaci nez fialovo ruzovy! :-P Zeptam se jeste, na strankach uvadeji, ze model 2011 ma polohovani i nozicek, je to skutecne tak?? Nevim, jak by to tam slo… nam to tedy vubec neschazelo, mala v nem vzdycky vytuhla bez problemu, ale jen by me to zajimalo… :wink:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.4.11 16:30

Má to polohování nožiček, jen nevím jak to pospat.

Je tam takový kus čehosi, a to se zapne na to madlo, takže vznikne takový ten popruh od madla uprostřed mezi nohy. Když to odepnu, tak to schovám do malé kapsičky (to madlo) a to na ty nožičky se přilepí suchým zipem ke konstrukci na nohy. No napsané je to divně :oops: :oops: , ale jinak nevím jak bych to napsala, můžu nafotit.

Já jsem polohování nožiček chtěla, neboť malá má teprve 7m a nechtěla jsem aby jí viseli nožky.

• Citovat
  • Upravit
vilin
11.4.11 17:21

Ja jsem to polohovani nozicek hodne resila, kdyz jsem se rozhodovala, zda kocarek poridit, nakonec jsme to vubec nepotrebovali, ale vim, ze jsem z toho mela dilema :-D Predstavit si to opravdu nedovedu, tak jestli muzete poslat fotecku, byla bych rada… :wink:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
11.4.11 17:57

Tak já to zítra vyblejsknu :) - ono se to jaksi divně popisuje teda, nebo to neumím :)

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
12.4.11 11:57

Na nožičky

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
12.4.11 12:06

Kapsička na popruh.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
12.4.11 12:08

Složená podložka na nohy.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
12.4.11 12:09

Suchým zipem se to přilepí k sobě.

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
12.4.11 12:10

No a takhle to nějak vypadá jako celek.

• Citovat
  • Upravit
vilin
12.4.11 19:20

Jeee, diky moc za vycerpavajici foto dokumentaci!!! :potlesk: Ted uz je mi to naprosto jasne, vymysleli to sikovne! :-P Tak uz vam jen popreju, at se vam v kocarku krasne drandi i spinka a at si ho oblibite stejne jako my! Prejeme hodne stastnych kilometru!!! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jacakaca
26.5.11 11:40

Já ho budu taky objednávat v modré barvě, zkoušela jsem ho v obchodě a miluju ho!!!!! Je fakt super!

• Citovat
  • Upravit
301
26.5.11 18:34

Lira 3

Musím se přidat s chválou na tento golfáček. :palec: Byli jsme s manželem okukovat golfáky a neměli jsme ještě úplně vybráno. Koukala jsem na jiný typ, ale měli ho jen v červené barvě což pro kluka není zrovna dobrá barva :roll: a pak přišla paní prodavačka a začala nám ukazovat Lira 3 v barvě Electric orange a s každou ukázanou věcí co golfáček umí moje láska k němu rostla a rostla. Už ho máme přes měsíc doma a stále na něm nemůžu najít žádnou chybu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí