Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart LiraHolky, co mate liru, jezdite s ni i v zime? Zajima me, jak zapinate fusak, kdyz diteti zvednete nozicky? Tento kocar se mi moc libi, ale toto me trochu odrazuje. Dekuju.
Nozicky mam spusteny, to me u toho stve. kupovala jsem ho na cestovani, ale stane se, ze v nem mala(14mes) jezdila i mesic. Je lehkej, skladnej. Jen to uchyceni nozicek je nedomyslene a kosik taky na dve veci…kdyz lezi, nejde se do nej dostat vubec a v sedu jen male veci…
Prave z těch nožiček mám taky strach, když pojedem na celodenni výlet, tak bude v kočáru i spát. Myslela jsem, že na to je třeba nějaký fígl, takže není
.Ale kocary tohoto typu to maji bohužel všechny stejně. Nebo já jsem teda jiný nenašla ![]()
@lulu11 já jsem s ním byla spokojená po všech stránkách a ty nožičky, to zase není až tak hrozný, opravdu. Hlavně že je prckům pohodlnej.
Ja uz jsem nasla vzhledove podobnej a s polohovanim nozicek, tak asi vyhraje ten, je to letošní novinka http://www.kocarky.cz/…ac-akce.html a nebo ještě je hře Valvo Snap, ten ma luxusnich 6kg.
@lulu11 tak ten je moc hezkej a má spojenou rukojet, což je taky lepší.
super
Ja mam teda asi Liru model 2013, ta uz ma spojenou rukojet. A u toho co tu je odkaz bych rekla ze je to polohovani stejny, na suchy zip takze dosti neprakticky, teda pro me a kosik nedostupny. Jinak ja jsem s nim spokojena az na tohle
Já žasnu nad cenou..je možné, že nyní o tolik stoupla? Nejlevnější jsem našla za 3400 Kč. Případně mohu typ na levnější? Děkuji zkušeným ![]()
Ozivuji diskuzi… muzete mi, prosim, napsat a poradit ty z vas, ktere maji tyto golfky. Jak je vysoka rukojet? S pritelem merime cca 180 cm, nemeli bysme problem? Neni kocar moc nizky? Pokukuju po nem na bazarku a proste nevim. Diky za odpoved.
@beruska03 nemáte zač
. Prý ted ale není vůbec k sehnání.