Euro-Cart Lira 3 2011

Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?

Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Petula Hrada
17.7.13 14:15

@beruska03 nemáte zač :-). Prý ted ale není vůbec k sehnání.

• Citovat
  • Upravit
615
24.1.14 22:20

Holky, co mate liru, jezdite s ni i v zime? Zajima me, jak zapinate fusak, kdyz diteti zvednete nozicky? Tento kocar se mi moc libi, ale toto me trochu odrazuje. Dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
24.1.14 22:41

Nozicky mam spusteny, to me u toho stve. kupovala jsem ho na cestovani, ale stane se, ze v nem mala(14mes) jezdila i mesic. Je lehkej, skladnej. Jen to uchyceni nozicek je nedomyslene a kosik taky na dve veci…kdyz lezi, nejde se do nej dostat vubec a v sedu jen male veci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.1.14 23:01

Prave z těch nožiček mám taky strach, když pojedem na celodenni výlet, tak bude v kočáru i spát. Myslela jsem, že na to je třeba nějaký fígl, takže není :(.Ale kocary tohoto typu to maji bohužel všechny stejně. Nebo já jsem teda jiný nenašla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
1.2.14 21:41

@lulu11 já jsem s ním byla spokojená po všech stránkách a ty nožičky, to zase není až tak hrozný, opravdu. Hlavně že je prckům pohodlnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
1.2.14 22:55

Ja uz jsem nasla vzhledove podobnej a s polohovanim nozicek, tak asi vyhraje ten, je to letošní novinka http://www.kocarky.cz/…ac-akce.html a nebo ještě je hře Valvo Snap, ten ma luxusnich 6kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
2.2.14 09:43

@lulu11 tak ten je moc hezkej a má spojenou rukojet, což je taky lepší. :pankac: :palec: super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2638
2.2.14 20:27

Ja mam teda asi Liru model 2013, ta uz ma spojenou rukojet. A u toho co tu je odkaz bych rekla ze je to polohovani stejny, na suchy zip takze dosti neprakticky, teda pro me a kosik nedostupny. Jinak ja jsem s nim spokojena az na tohle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
3.2.14 08:48

Prave ze tady je polohovani mechanicke, jak u sportaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.7.15 21:56

Já žasnu nad cenou..je možné, že nyní o tolik stoupla? Nejlevnější jsem našla za 3400 Kč. Případně mohu typ na levnější? Děkuji zkušeným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
23.5.16 14:19

Ozivuji diskuzi… muzete mi, prosim, napsat a poradit ty z vas, ktere maji tyto golfky. Jak je vysoka rukojet? S pritelem merime cca 180 cm, nemeli bysme problem? Neni kocar moc nizky? Pokukuju po nem na bazarku a proste nevim. Diky za odpoved.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí