Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira@Jája.U píše:
stříška je krátká??? mmmm a co říkáš na tenhle kočárek http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Tak do dvojtých koleček bych nešla, hůř se mi s nima jezdí a většinou se nedají ovládat jednu rukou. Taky nebude mít žádný odpružení.
Ale ono záleží co od golfek očekáváš a kde s nima budeš jezdit.
ÁHA, no abych ti pravdu řekla, golfky jsem se rozhodla koupit cca je to 2 dny a nutně!!!
, když si něco umanu musí to být hned, takže asi fakt půjdu do té Liry jen nevím zda 3 nebo 4, 3 se mi zdá na oko hezčí - no nevím no
ahoj holky, rozhoduji se na posledni chvili, protoze LIru 3 stahujou z trhu ze je pry nestabilni.. co je na tom pravdy? uz ji maj snad jen v e dvou e-shopech ![]()
chci se ještě zeptat, zda máte problém když jedete na obrubník jestli se vám kočárek naklání na jednu nebo druhou stranu. tedy podle záběru na kočárek…
dle mého názoru jde jen o zvyk trojkolku řídit. na miminko jsem měla Jané pro slalom a první má procházka byla teda hodně náročná. před každým sjížděním a najížděním jsem se nadřela,jak jsem kočár držela křečovitě a se strachem,abych ho nevyklopila. trvalo to tak 2-3 dny a už jsem jezdila bez problémů. sporťáček jsem pak měla Maxi Cosi Mura 3
ale to už jsem byla na trojkolku zvyklá,takže bez problémů. Teď čekám,až mi PPL přivezou Liru 3
´
@Hauerka píše:
dle mého názoru jde jen o zvyk trojkolku řídit. na miminko jsem měla Jané pro slalom a první má procházka byla teda hodně náročná. před každým sjížděním a najížděním jsem se nadřela,jak jsem kočár držela křečovitě a se strachem,abych ho nevyklopila. trvalo to tak 2-3 dny a už jsem jezdila bez problémů. sporťáček jsem pak měla Maxi Cosi Mura 3ale to už jsem byla na trojkolku zvyklá,takže bez problémů. Teď čekám,až mi PPL přivezou Liru 3
´
tak jjá se pořád rozmýšlím mězi 3 a 4
mluvila jsem s paní z e-shopu a ta mi řekla,že stabilita u obouch kočárků je stejná. jde spíš jen o to,jaký model se vám líbí více. dle mého názoru si myslím že u 4 bude větší problém najíždět třeba do trolejbusů,to kolečko si každé bude dělat co chce…buď najíždět zezadu nebo zaaretovat. přece jen dvě u sebe budou mít vždy stejný směr ![]()
Takže mám objednáno
Kočárek mají naskladnit během poloviny příštího týdne, tak to čekání musím vydržet. Komunikace s Ájou zatím v klidu.
JÁJO - zkoušela jsem v obchodě řídit 3 i 4-kolku. Jezdí obě moc dobře, ptala jsem se prodavačky, který typ berou maminky více. tak prý 4-kolku, zvládá lépe terény a mě osobně se zdála více stabilní. Ale je to spíš o pocitu. Tak se mi potom vizuálně více líbila ta trojka, ale nakonec jsem objednala 4-kolku Green.
Do dvojitých koleček bych určitě nešla, o těch mě ihned odradila kamarádka.
WERUU - to jsi psala ty? O těch kamíncích? Ale když jsem šahala na gumu těch koleček, tak se ani nedivím.Ale stejně se na golfky moooc těším. Koukala jsem v obchodě i na Buggster, tenhle kočárek se mi moc líbí. Ale cena je jednou tak vysoká a bez příslušenství. Už se těším až dorazí Liry a já nebudu muset do kufru zvedat X-Landera ![]()
@Gabi1012 píše:
Takže mám objednánoKočárek mají naskladnit během poloviny příštího týdne, tak to čekání musím vydržet. Komunikace s Ájou zatím v klidu.
JÁJO - zkoušela jsem v obchodě řídit 3 i 4-kolku. Jezdí obě moc dobře, ptala jsem se prodavačky, který typ berou maminky více. tak prý 4-kolku, zvládá lépe terény a mě osobně se zdála více stabilní. Ale je to spíš o pocitu. Tak se mi potom vizuálně více líbila ta trojka, ale nakonec jsem objednala 4-kolku Green.
Do dvojitých koleček bych určitě nešla, o těch mě ihned odradila kamarádka.
WERUU - to jsi psala ty? O těch kamíncích? Ale když jsem šahala na gumu těch koleček, tak se ani nedivím.Ale stejně se na golfky moooc těším. Koukala jsem v obchodě i na Buggster, tenhle kočárek se mi moc líbí. Ale cena je jednou tak vysoká a bez příslušenství. Už se těším až dorazí Liry a já nebudu muset do kufru zvedat X-Landera
no a jsem tam kde jsem zase byla
, stále se rozhoduji
, jednu nebo druhou určo koupím ale kterou??? sama jsem zvědavá která vyhraje
JANI tak místo abych poradila, tak jsem tě zmátla
Já byla rozhodnutá, že budu brát 3-kolku v modré barvě a nakonec jsem objednala něco jiného
. Ta zelená se mi v obchodě moc zalíbila.
@Gabi1012 píše:
JANI tak místo abych poradila, tak jsem tě zmátla![]()
Já byla rozhodnutá, že budu brát 3-kolku v modré barvě a nakonec jsem objednala něco jiného
![]()
. Ta zelená se mi v obchodě moc zalíbila.
já rozhodně beru růžovou mám holčičku
- no uvidíme, v ten den co budu objednávat jak se vyspím ![]()
@Jája.U píše:
já rozhodně beru růžovou mám holčičku- no uvidíme, v ten den co budu objednávat jak se vyspím
JÁJO to jsem v obchodě říkala taky. Mít holčičku tak mám vybráno hned ![]()
ale já má, třetího kluka. Tak to ti budu záááávidět
![]()
@Gabi1012 píše:
JÁJO to jsem v obchodě říkala taky. Mít holčičku tak mám vybráno hned
ale já má, třetího kluka. Tak to ti budu záááávidět![]()
![]()
já mám dvě chcandy ![]()
holky co je na tom pravdy - lira3 - má 8,2kg a lira4 6kg ????