Euro-Cart Lira 3 2011

Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?

Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira
Napsat příspěvek
Velikost písma:
243
26.4.12 09:50
@Jája.U píše:
stříška je krátká??? mmmm a co říkáš na tenhle kočárek http://www.mimibazar.cz/foto.php?… :think:

Tak do dvojtých koleček bych nešla, hůř se mi s nima jezdí a většinou se nedají ovládat jednu rukou. Taky nebude mít žádný odpružení.

Ale ono záleží co od golfek očekáváš a kde s nima budeš jezdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
26.4.12 10:07

ÁHA, no abych ti pravdu řekla, golfky jsem se rozhodla koupit cca je to 2 dny a nutně!!! :D , když si něco umanu musí to být hned, takže asi fakt půjdu do té Liry jen nevím zda 3 nebo 4, 3 se mi zdá na oko hezčí - no nevím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skorepka
26.4.12 10:33

preklapi se?

ahoj holky, rozhoduji se na posledni chvili, protoze LIru 3 stahujou z trhu ze je pry nestabilni.. co je na tom pravdy? uz ji maj snad jen v e dvou e-shopech :(

• Citovat
  • Upravit
3134
26.4.12 11:58

chci se ještě zeptat, zda máte problém když jedete na obrubník jestli se vám kočárek naklání na jednu nebo druhou stranu. tedy podle záběru na kočárek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.4.12 12:13

dle mého názoru jde jen o zvyk trojkolku řídit. na miminko jsem měla Jané pro slalom a první má procházka byla teda hodně náročná. před každým sjížděním a najížděním jsem se nadřela,jak jsem kočár držela křečovitě a se strachem,abych ho nevyklopila. trvalo to tak 2-3 dny a už jsem jezdila bez problémů. sporťáček jsem pak měla Maxi Cosi Mura 3 :-) ale to už jsem byla na trojkolku zvyklá,takže bez problémů. Teď čekám,až mi PPL přivezou Liru 3 :-)´

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
26.4.12 12:56
@Hauerka píše:
dle mého názoru jde jen o zvyk trojkolku řídit. na miminko jsem měla Jané pro slalom a první má procházka byla teda hodně náročná. před každým sjížděním a najížděním jsem se nadřela,jak jsem kočár držela křečovitě a se strachem,abych ho nevyklopila. trvalo to tak 2-3 dny a už jsem jezdila bez problémů. sporťáček jsem pak měla Maxi Cosi Mura 3 :-) ale to už jsem byla na trojkolku zvyklá,takže bez problémů. Teď čekám,až mi PPL přivezou Liru 3 :-)´

tak jjá se pořád rozmýšlím mězi 3 a 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.4.12 13:06

mluvila jsem s paní z e-shopu a ta mi řekla,že stabilita u obouch kočárků je stejná. jde spíš jen o to,jaký model se vám líbí více. dle mého názoru si myslím že u 4 bude větší problém najíždět třeba do trolejbusů,to kolečko si každé bude dělat co chce…buď najíždět zezadu nebo zaaretovat. přece jen dvě u sebe budou mít vždy stejný směr :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabi1012
26.4.12 13:12

Takže mám objednáno :dance: Kočárek mají naskladnit během poloviny příštího týdne, tak to čekání musím vydržet. Komunikace s Ájou zatím v klidu.
JÁJO - zkoušela jsem v obchodě řídit 3 i 4-kolku. Jezdí obě moc dobře, ptala jsem se prodavačky, který typ berou maminky více. tak prý 4-kolku, zvládá lépe terény a mě osobně se zdála více stabilní. Ale je to spíš o pocitu. Tak se mi potom vizuálně více líbila ta trojka, ale nakonec jsem objednala 4-kolku Green.
Do dvojitých koleček bych určitě nešla, o těch mě ihned odradila kamarádka.
WERUU - to jsi psala ty? O těch kamíncích? Ale když jsem šahala na gumu těch koleček, tak se ani nedivím.Ale stejně se na golfky moooc těším. Koukala jsem v obchodě i na Buggster, tenhle kočárek se mi moc líbí. Ale cena je jednou tak vysoká a bez příslušenství. Už se těším až dorazí Liry a já nebudu muset do kufru zvedat X-Landera :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3134
26.4.12 13:15
@Gabi1012 píše:
Takže mám objednáno :dance: Kočárek mají naskladnit během poloviny příštího týdne, tak to čekání musím vydržet. Komunikace s Ájou zatím v klidu.
JÁJO - zkoušela jsem v obchodě řídit 3 i 4-kolku. Jezdí obě moc dobře, ptala jsem se prodavačky, který typ berou maminky více. tak prý 4-kolku, zvládá lépe terény a mě osobně se zdála více stabilní. Ale je to spíš o pocitu. Tak se mi potom vizuálně více líbila ta trojka, ale nakonec jsem objednala 4-kolku Green.
Do dvojitých koleček bych určitě nešla, o těch mě ihned odradila kamarádka.
WERUU - to jsi psala ty? O těch kamíncích? Ale když jsem šahala na gumu těch koleček, tak se ani nedivím.Ale stejně se na golfky moooc těším. Koukala jsem v obchodě i na Buggster, tenhle kočárek se mi moc líbí. Ale cena je jednou tak vysoká a bez příslušenství. Už se těším až dorazí Liry a já nebudu muset do kufru zvedat X-Landera :mrgreen:

no a jsem tam kde jsem zase byla :) , stále se rozhoduji :think: , jednu nebo druhou určo koupím ale kterou??? sama jsem zvědavá která vyhraje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabi1012
26.4.12 13:23

JANI tak místo abych poradila, tak jsem tě zmátla :lol: :lol: Já byla rozhodnutá, že budu brát 3-kolku v modré barvě a nakonec jsem objednala něco jiného :D :lol: . Ta zelená se mi v obchodě moc zalíbila.

• Citovat
  • Upravit
3134
26.4.12 13:24
@Gabi1012 píše:
JANI tak místo abych poradila, tak jsem tě zmátla :lol: :lol: Já byla rozhodnutá, že budu brát 3-kolku v modré barvě a nakonec jsem objednala něco jiného :D :lol: . Ta zelená se mi v obchodě moc zalíbila.

já rozhodně beru růžovou mám holčičku :hug: - no uvidíme, v ten den co budu objednávat jak se vyspím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
26.4.12 13:30
@Jája.U píše:
já rozhodně beru růžovou mám holčičku :hug: - no uvidíme, v ten den co budu objednávat jak se vyspím :mrgreen:
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabi1012
26.4.12 13:32

JÁJO to jsem v obchodě říkala taky. Mít holčičku tak mám vybráno hned :palec:
ale já má, třetího kluka. Tak to ti budu záááávidět :jazyk: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
3134
26.4.12 13:33
@Gabi1012 píše:
JÁJO to jsem v obchodě říkala taky. Mít holčičku tak mám vybráno hned :palec:
ale já má, třetího kluka. Tak to ti budu záááávidět :jazyk: :lol: :lol:

já mám dvě chcandy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
26.4.12 14:48

holky co je na tom pravdy - lira3 - má 8,2kg a lira4 6kg ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí