Euro-Cart Lira 3 2011

Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?

Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira
Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
2.5.12 21:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
3.5.12 07:11
@martina01 píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

ty ta vypadá dobře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
3.5.12 07:12

ted mi volaly z PPL že mi vezou Liru hurááá hned písnu půjdu jí vyzkoušet…
tak uvidíme - a taky se dnes musím pusit do prodeje mého kočárku trojkombinace, tak jsem zvědavá jak to půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
3.5.12 21:29

tak holky Lira je doma, je krásná a dcera starší jí nepustila z ruky stále vozila sestřičku je fakt hezká lehká a prima se jezdí takže já mohu též jenom doporučit. HOlky nemáte kočárek někdo při ruce?? potřebovala bych změřit kolik je spodní díl sedačky myslím že je to 23cm ale kolik je to k tomu vázání mezi nožičky a kolik je na tu díru co se tam cpe pásání ( tedy to je vysvětlení co)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
4.5.12 08:34

@Jája.U Měříš to na tu vložku že? Já už to bohužel nemám, kreslila jsem to tenkrát a posílala nákres pro paní.

A ani nepomůžu, já mám dítě i s kočárkem na týden u babičky :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
3134
4.5.12 08:42
@PetkaK píše:
@Jája.U Měříš to na tu vložku že? Já už to bohužel nemám, kreslila jsem to tenkrát a posílala nákres pro paní.A ani nepomůžu, já mám dítě i s kočárkem na týden u babičky :jazyk:

jj na tu vložku ale posílala jsem paní odkaz na to jaký mám kočárek tak se prý jukne a dá vědět takže možná ani míry nebude potřebovat. normálně má 80/40 ale 40 je moc široké o 5 cm… tak uvidíme objednala jsem si tu květovanou už se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabi1012
4.5.12 09:17

Tak já včera ověřovala, jestli už kočárek naskladnili. Prý ještě ne :zed: :,( Prý porucha na autě dovozce. Tak snad až v pondělí. A já se už tak těšila.
Viděla jsem že jste tady řešili vložku do kočárku. Tak tu já asi pořizovat nebudu.V X-Landeru je originál a pořád to sjíždí!!! Jde mi to nanervy.
JÁJO - tak vidím, že jsi nadšená, to je super! Kolik má nakonec kočárek koleček?? :)

• Citovat
  • Upravit
3134
4.5.12 09:24
@Gabi1012 píše:
Tak já včera ověřovala, jestli už kočárek naskladnili. Prý ještě ne :zed: :,( Prý porucha na autě dovozce. Tak snad až v pondělí. A já se už tak těšila.
Viděla jsem že jste tady řešili vložku do kočárku. Tak tu já asi pořizovat nebudu.V X-Landeru je originál a pořád to sjíždí!!! Jde mi to nanervy.
JÁJO - tak vidím, že jsi nadšená, to je super! Kolik má nakonec kočárek koleček?? :)

koupila jsem čtyřkolku a jsem fakt spokojená opravdu že jo, včera jsem chodila tady po vsi jako pávice :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2570
4.5.12 10:22
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
4.5.12 13:55

tak jsem prvně využila kočár co to dalo a jsem ráááááááááda super super super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nicol 2010
7.5.12 17:18

Holky, nevíte náhodou, kde v obchodě se dá tenhle kočárek vidět na vlastní oči v Karlovarském popř. v Plzeňském kraji? Nebo nebydlíte některá náhodou v Sokolově a v okolí?

• Citovat
  • Upravit
3134
7.5.12 18:10
@NICOL 2010 píše:
Holky, nevíte náhodou, kde v obchodě se dá tenhle kočárek vidět na vlastní oči v Karlovarském popř. v Plzeňském kraji? Nebo nebydlíte některá náhodou v Sokolově a v okolí?

Nicol ahoj, oopravdu se neboj koupě je skvělej a můžu říct že jsem fakt náročná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.5.12 13:06
@NICOL 2010 píše:

Já jsem z Plzně :-)mám lira 3,klidně vás nechám projet :-) objednávala jsem přes
e-shop.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
18.5.12 10:25

tak podložku už mám doma…a sedí tam dobř..je fakt že trochu sjíždí..ale jen když tam malou dávám..při sezení ne..ale malá se potí a je čuník takže rači at zašpiní vložku než kočárek :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3134
18.5.12 11:34
@martina01 píše:
tak podložku už mám doma…a sedí tam dobř..je fakt že trochu sjíždí..ale jen když tam malou dávám..při sezení ne..ale malá se potí a je čuník takže rači at zašpiní vložku než kočárek :-))))

MArti a jakou máš podložku? mě taky dnes přišla, ještě jsem nezkusila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4