Euro-Cart Lira 3 2011

Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?

Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sam56
21.3.13 09:12

Holky, máte už některá tu novou kolekci 2013? Jaká je? Docela o ni uvažuji, moc díky

• Citovat
  • Upravit
3684
21.3.13 12:40
@sam56 píše:
Holky, máte už některá tu novou kolekci 2013? Jaká je? Docela o ni uvažuji, moc díky

Na emiminu je diskuse přímo na Lira 2013 a holky si jí vychvalují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
22.3.13 12:23

Mám loňský model Liry a jsem spokojená, ale teda ta 2013ka vypadá fakt luxusně, i ty barvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Harry.Callahan
2.4.13 18:59

Servis Euro-Cart

Neví někdo zda má euro-cart nějaký servis v ČR. Z Liry 4 jsme ztratili od před koleček takové kovové podložky, jsou dost specifické a normálně nejdou sehnat. Díky

• Citovat
  • Upravit
2570
5.4.13 12:00
@Harry.Callahan píše:
Neví někdo zda má euro-cart nějaký servis v ČR. Z Liry 4 jsme ztratili od před koleček takové kovové podložky, jsou dost specifické a normálně nejdou sehnat. Díky

to netuším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula Hrada
3.6.13 13:20

Holky, máme Liru 4 2013, poraďte, jak jste vyřešily přichycení nánožníku dole? Nepřišla jsem na to, jak to někde přidělat a vlastně je to na volno, což je pak naprd, když bude chladněji. :roll:

• Citovat
  • Upravit
sam56
9.6.13 01:44

Já ho nijak do nepřichycuji, nechávám ho tak, ani jsem to moc nezkoušela, když bude zima, tak vytáhneme velký sporťák a golky schovám, tak nevím, jak to tam lépe přidělat, ale myslím, že to ani moc nejde..

@Petula Hrada píše:
Holky, máme Liru 4 2013, poraďte, jak jste vyřešily přichycení nánožníku dole? Nepřišla jsem na to, jak to někde přidělat a vlastně je to na volno, což je pak naprd, když bude chladněji. :roll:
  • Citovat
  • Upravit
1265
9.6.13 18:05
@Petula Hrada píše:
Holky, máme Liru 4 2013, poraďte, jak jste vyřešily přichycení nánožníku dole? Nepřišla jsem na to, jak to někde přidělat a vlastně je to na volno, což je pak naprd, když bude chladněji. :roll:

A není to s tím přichycením stejné jako u Liry 2012 že jsou tam takové dva pásky na suchý zip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula Hrada
9.6.13 20:42
@And-y píše:
A není to s tím přichycením stejné jako u Liry 2012 že jsou tam takové dva pásky na suchý zip?

@And-y Ted jsme ho ještě jednou raději celý prolezli, jestli nejsme slepí a nic tam není :think:. To jsem z toho jelen :zed:. Na to, že to má být vylepšená verze…

• Citovat
  • Upravit
5868
16.7.13 22:28

Ahoj holky, prosim mam dotaz - premyslim nad koupi kocarku lira ale vaham zda 3 nebo 4… mohu se zeptat na vase zkusenosti? predem dekuji ;-)
shanim aspon trosku odpruzene golfky ( prevsim do auta a na cesty) se spojenou rukojeti, lehce skladne, polohovani zad i nozicek… splnuje vsechny tyto me pozadavbky lira, ze jo? ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
17.7.13 12:21

@beruska03 Pokud s nimi nechcete jezdit na hory tak za mně tyhle požadavky Lira splňuje. Skládají se jednoduše, jsou lehké, nezaberou moc místa, polohování oboje. Já mám 4ku a jsem spokojená, jen teda ta přední kolečka jsou malá, tak vždycky při nájezdu na patník musím kočár lehce nadzvednout. Ale malá kolečka má většina golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula Hrada
17.7.13 13:43

Mám Liru 4 2013 a jsem spokojená, hezky pruží a nerachtají jako klasické golfky, vejdu se s nimi do trolejbusu, dobře se skládají :-).

• Citovat
  • Upravit
5868
17.7.13 14:07

A holky, zkoušely jste si jezdit i s tou trojkolkou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petula Hrada
17.7.13 14:11

@beruska03 Já šla rovnou do 4, 3 jsem ani nechtěla, někde jsem četla, že není tak stabilní.

• Citovat
  • Upravit
5868
17.7.13 14:14

Aha, děkuji ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat