Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira@sam56 píše:
Holky, máte už některá tu novou kolekci 2013? Jaká je? Docela o ni uvažuji, moc díky
Na emiminu je diskuse přímo na Lira 2013 a holky si jí vychvalují
Mám loňský model Liry a jsem spokojená, ale teda ta 2013ka vypadá fakt luxusně, i ty barvy…
Neví někdo zda má euro-cart nějaký servis v ČR. Z Liry 4 jsme ztratili od před koleček takové kovové podložky, jsou dost specifické a normálně nejdou sehnat. Díky
@Harry.Callahan píše:
Neví někdo zda má euro-cart nějaký servis v ČR. Z Liry 4 jsme ztratili od před koleček takové kovové podložky, jsou dost specifické a normálně nejdou sehnat. Díky
to netuším…
Holky, máme Liru 4 2013, poraďte, jak jste vyřešily přichycení nánožníku dole? Nepřišla jsem na to, jak to někde přidělat a vlastně je to na volno, což je pak naprd, když bude chladněji. ![]()
Já ho nijak do nepřichycuji, nechávám ho tak, ani jsem to moc nezkoušela, když bude zima, tak vytáhneme velký sporťák a golky schovám, tak nevím, jak to tam lépe přidělat, ale myslím, že to ani moc nejde..
@Petula Hrada píše:
Holky, máme Liru 4 2013, poraďte, jak jste vyřešily přichycení nánožníku dole? Nepřišla jsem na to, jak to někde přidělat a vlastně je to na volno, což je pak naprd, když bude chladněji.
@Petula Hrada píše:
Holky, máme Liru 4 2013, poraďte, jak jste vyřešily přichycení nánožníku dole? Nepřišla jsem na to, jak to někde přidělat a vlastně je to na volno, což je pak naprd, když bude chladněji.
A není to s tím přichycením stejné jako u Liry 2012 že jsou tam takové dva pásky na suchý zip?
Ahoj holky, prosim mam dotaz - premyslim nad koupi kocarku lira ale vaham zda 3 nebo 4… mohu se zeptat na vase zkusenosti? predem dekuji ![]()
shanim aspon trosku odpruzene golfky ( prevsim do auta a na cesty) se spojenou rukojeti, lehce skladne, polohovani zad i nozicek… splnuje vsechny tyto me pozadavbky lira, ze jo? ![]()
@beruska03 Pokud s nimi nechcete jezdit na hory tak za mně tyhle požadavky Lira splňuje. Skládají se jednoduše, jsou lehké, nezaberou moc místa, polohování oboje. Já mám 4ku a jsem spokojená, jen teda ta přední kolečka jsou malá, tak vždycky při nájezdu na patník musím kočár lehce nadzvednout. Ale malá kolečka má většina golfek.
Mám Liru 4 2013 a jsem spokojená, hezky pruží a nerachtají jako klasické golfky, vejdu se s nimi do trolejbusu, dobře se skládají
.
@beruska03 Já šla rovnou do 4, 3 jsem ani nechtěla, někde jsem četla, že není tak stabilní.
Holky, máte už některá tu novou kolekci 2013? Jaká je? Docela o ni uvažuji, moc díky