Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart LiraMůžu se zeptat jak je dlouhá plocha na ležení myslím celková a šířka té zádové opěrky? děkuji moc
Tak jsem dneska rozšířila řady majitelek golfáče Lira, sice 4ky, ale to je skoro totéž. Zatím dobrý
, jezdí super, je lehounký, skladný. Malý v něm usnul po 10ti minutách jízdy.
Ahoj,
přidávám se do diskuze, taky bych ráda Liru 4 jen jsem se chtěla zeptat jestli máte někdo zkušenost s opotřebením koleček, respektive zda se dají koupit, kde a kolik stojí? Dík
Ahoj holky..tak jsem objevila tuhle diskuzi, moc se mi líbí tyhle golfky, ale nějak nevím, které…je nějaký velký rozdíl mezi Lira 3 a 4 kromě těch koleček? Myslíte, že ty Lira 4 jelikož jsou asi novější verze jsou lepší? A prosím moc, dá se dítě posadit do úplného sedu, malá je drobná a ve sporťáku je v pololeže..a to se jí nelíbí
moc děkuji za jakoukoliv odpověď ![]()
@Kimmicek Myslím, že největší rozdíl jsou jen ta kolečka, ještě si nejsem jistá, jestli 3ka měla polohování nožiček. 4ka to má. Jinak mně se víc líbila 3ka, ale četla jsem tady zkušenosti pár maminek, že starší a živější dítě jim tu 3ku převrátilo, ta kolečka prý nejsou tak stabilní, jako u 4ky. Se sedem nevím, zatím mám prcka v pololehu.
Ahoj, mám dotaz na ty, které mají tento kočárek EuroCart Lira 3 verzi 2012. Jsou madla dost vysoko? Mám 180cm, tak abych se nemusela předklánět. Jinak se mi moooc líbí a chci si ho koupit, jen mě zajímá ta výška. Díky ![]()
@Manuelah píše:
Ahoj, mám dotaz na ty, které mají tento kočárek EuroCart Lira 3 verzi 2012. Jsou madla dost vysoko? Mám 180cm, tak abych se nemusela předklánět. Jinak se mi moooc líbí a chci si ho koupit, jen mě zajímá ta výška. Díky
Chcete to změřit? Mám liru a prej je to kočár pro menší lidi já mám 164 cm a je dobrej, jdu vám to změřit ![]()
@Manuelah píše:
Ahoj, mám dotaz na ty, které mají tento kočárek EuroCart Lira 3 verzi 2012. Jsou madla dost vysoko? Mám 180cm, tak abych se nemusela předklánět. Jinak se mi moooc líbí a chci si ho koupit, jen mě zajímá ta výška. Díky
Změřeno od začátku madla k zemi mají 100 cm
Hmm, tak to jsou fakt nízké
. Tak já nevím, jestki je mám koupit, ach jo a přitom jsou tak krásné
.
Ahoj, pokud by jses pro Liru opravdu rozhodla, tak doporučuji Lira 4,je dražší jen o trochu a má plus oproti lira 3,že má polohování nožiček ![]()
A ta 3 polohování nožiček nemá? Jsem myslela, že jo
. A ty máš tu čtyřku?
@Manuelah
3 nemá. Teda takhle, u lira 4 píšou že narozdíl od své starší verze lira 3,má lira 4 navíc polohování nohou.
Už jí nemám, zamilovala jsem se do Valca ion, ale již ho budu prodávat a chci zpět Liru 4,Valco není pro starší děti, díky blbé stříšce
![]()
Každopádně s lirou jsem byla max. spokojená, neměla jsem žádné výhrady, jen se mi prostě zalíbil jiny ![]()
Jojo, vejde se Ti tam