Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na zkušenosti s kočárkem Gesslein F4 Buggy a zda lze kočárek polohovat do úplného lehu.
Díky za info.
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyUrčitě jde, máme F6
www.gessleincz.cz
tam je hodně informací
Jezdím s ním asi týden a zatím jsem spokojená. Polohovat do lehu jde. Polohování je na řemínek, což je pro mě trochu nepohodlné. Ale asi je to o zvyku. Kočárek je hodně prostorný, skvěle ovladatelný. Určitě doporučuju.
Na jedné diskuzi jsem četla, že má tento kočárek měkkou zádovou opěrku a že dítě při sezení sjíždí. Máte s tím někdo stejné zkušenosti? Raády bych si kočárek pořídila pro 8-měsíčního syna. Díky za info.
Také bych se chtěla zeptat na tento kočárek.Poslední dobou ho dost vidím prodávat v inzerci a všude je psáno:půl roku jetý,pět měsíců starý…zajímalo by mě,proč je tak rychle majitelky zas posílají do světa.Jsou dost drahé a přece jen po pár měsících ho prodat je dost ztráta.Tak mi vrtá hlavou,co v tom je…:))
Taky bych prosila o info / zkušenosti… rozmýšlíme koupi lehkého a skladného sporťáku, tento mě zaujal. Ale je prazvláštní, pokud jsou tak rychle posílané dál… díky moc za info!!!
Ahoj,
my ho mame a jsem moc spokojena. Mame ho od ledna, rozhodne jiny kupovat nebudu. Syn ma rok a pul.
Zpocatku trochu sjizdel, koupila jsem na MMB vlozku a sedelo se mu lip. Kocak je hodne prostorny, proto se tam mensim detem asi sedi hur, ale vlozka to spravila. Jak pak ty deti uz sedi lip, tak je tam moc spokojeny.
Kocarek je lehounky, krasne se s nim jezdi a hlavne jsem ho jeste u nikoho jineho nevidela:-)
Taky jsem ho kupovala mesic pouzity, nechapu, proc ho lidi prodavaji.
Ráda bych se zeptala Toničky1, jaké má kočárek odpružení, např. jak zvládá přejezdy přes hrboly, kostky, nájezdy na obrubník apod. Mám Teutonii S3 a pak ještě golfky Hartan Buggy ix1. Ty to zvládají skvěle. Ale jsou těžké. Tak jsem pořídila lehké Urbo, ale to má zase tvrdší odpružení a pohodlně zvládá jen rovný terén. Takže hledám další kočárek, který bude skladný a lehký, protože často jezdím autem, ale zároveň zvládne i mírný terén a město. Rozmýšlím se nad Bugaboo Bee anebo Gessleinem. Děkuji.
Mě příjde, že je odpružený dobře, hlavně ta zadní kolečka a na chodníky se mi najíždí taky dobře. Kamarádky s golfkama se zasekávají a my normálně jedeme. Kočárek váží teda kolem 9kg, na ten Hartan jsem se dívala předtím taky, ale nakonec jsem vzala tohle kvůli spojené rukojeti.
Neskládá se tedy jako golfky, skládá se na placku, ale pro mě je fakt podstatný prostor a ten tam malý má i teď ve fusaku ![]()
Hartan je bezvadný, ale váží skoro 11 kg, což už je dost. Spojená rukojeť je určitě výhodnější a skládání na placku mi vůbec nevadí. Urbo ho má taky. Mně spíš jde o odpružení, nízkou hmotnost a prostor pro dítě. Ještě se chci zeptat z jakého kočárku - zřejmě hlubokého - jsi přecházela na Gesslein? Děkuji.
Přecházela jsem z Bebecaru, stylo AT, ten byl taky skvělý, ale ne moc skladný do auta. Tak ať dobře vybereš:-)
Děkuji! Půjdu si ho tento týden vyzkoušet do kamenného obchodu. Tak uvidím, jak se v něm bude dceři líbit. ![]()
Mám také prsbičkujak vám vyhovuje tak malý košík kočárku a co boudička přijde mi dost mělká chtěla bych ho používat pro mimčo 6 měsíců ![]()
No, na košík jsem si zvykla, jsou i menší ![]()
Nákup tam dávám v pohodě, když toho je více, tak vezmu tašku ještě na rameno.
Stříška mě nepříjde nijak hrozná, je sice látková, ale mám super nánožník, který , když byl malý vloni menší a spal, tak mu krásně kryl obličej - hodím odkaz. A v létě, když spal jsem používala sluneční clonu.
Já ho malému kupovala, když měl 8 měsíců a když jsem vyndala fusak, ve kterém byl v pohodě, tak byl na něj moc veliký. Je to opravdu prostorný kočárek, pomohla tomu vložka do kočárku a stejně mi v sedě trochu sjížděl, ale to vidím u všech kočárků, co nejsou úplně úzké nebo mají ty bočnice, které jsou fajn pro menší, ale pro větší dítě tedy ne ![]()
My jsme z něj s manželem nadšení, ale nemám toho zas moc odzkoušeno, jen z toho, co vidím kolem, můžu porovnávat. Je to prostě něco mezi sporťákem a golfkami.
Poklud ti tam prcek bude ležet ve fusaku, bude to v pohodě na jaře uvidíš, když tak prý tam sedí i zmenšovací vložka,ale teď nevím tu firmu z hlavy ![]()
Tady je odklaz na nánožník a podložku:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
mám s tím autíčkem
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
a takovou podložku
Snad jsem trochu pomohla ![]()
Ahoj holky,
taky uvažuju o Gesslein F4 buggy, chci se zeptat - bude vhodný na jaro pro 5ti měsíční holčičku?
Hledám právě něco mezi sporťákem a golfkami, potřebuju jej do lehčího terénu (vesnické cesty, fotbalový areál) a taky do města, spojená rukojeť, 4 jednokolečka, odpružený ![]()