Kočárek Gesslein F4 Buggy

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1512
12.4.13 08:18
Ahoj, on žádný kočár není ideální, každý má své pro a proti. Já mám 3 kombinaci Maxi cosi muru, a taky bych volila jinak.Hlub.korbička byla veliká, ale neměla žádné vychytávky, taktéž neměla zvýš. lem a táhlo do ní. Zase je to prý lepší, kvůli cirkulaci vzduchu, udávají výrobci :lol:.Neměla ani žádné větrání na léto a třeba polohování do zvýš. lehu, když máš blink. dítě taky ne. Prostě nic navíc. Sporťák pohodlný, ale děsně odkrytý, takže malé dítě v zimě-ode všad táhlo, když fučelo, jezdila jsem v pláštěnce, která je mimochodem u sporťáku prostě strašná. Teď bych malému koupila lehké golfky, ale naše město má katastrofální chodníky, o dlážděném náměstí velkými hrb. kameny nemluvě, takže s kl. golfkama bych se nadřela jako kůň. Proto volím gesslein buggy a uvidím :D. Kupuju ho v pardubicích, tak ho kdyžtak pošlu na reklamaci nebo údržbu, když bude zlobit.
@tinuszka11 píše:
Ale líbilo se mi, že jsem si u něho mohla vybrat ty barvy…protože mě štvaly ty barevné kombinace u jiných kočárků, které se mi zdály dobré…tož tak… už bych podruhé do něho asi nešla… i když nevím…kdyby neměl ty technické problémy tak byl super…ale za ty peníze by tyhle technicé problémy přece neměl vůbec mít…tak třeba budete mít štěstí a váš kočár se nebude rozpadat :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
12.4.13 11:11

Tak já jsem s Buggy nikdy technický problém neměla a vůbec ne s podvozkem. Občas to chce prostě promazat, zvlášť po zimě a zase na zimu, protože se tam může dostat prach z pískoviště. Nikdy mi nic nevrzalo. Takže s podvozkem jsem byla moc spokojená. Štvala mně ta odkrytá bouda, to už tak nějak vyřešili, navíc teď už jde do úplnýho lehu, ale nám to teda nikdy nevadilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinuszka11
12.4.13 13:24
To vrzání bych ještě přežila…ale to že se mi pořád zasekává kolečko už ne…
@MarketaJ píše:
Tak já jsem s Buggy nikdy technický problém neměla a vůbec ne s podvozkem. Občas to chce prostě promazat, zvlášť po zimě a zase na zimu, protože se tam může dostat prach z pískoviště. Nikdy mi nic nevrzalo. Takže s podvozkem jsem byla moc spokojená. Štvala mně ta odkrytá bouda, to už tak nějak vyřešili, navíc teď už jde do úplnýho lehu, ale nám to teda nikdy nevadilo.
  • Citovat
  • Upravit
tinuszka11
12.4.13 13:25

Kamarádka má cybex Calisto a přijde mnohem vychytanější než Buggy…

@glorča píše:
Ahoj, on žádný kočár není ideální, každý má své pro a proti. Já mám 3 kombinaci Maxi cosi muru, a taky bych volila jinak.Hlub.korbička byla veliká, ale neměla žádné vychytávky, taktéž neměla zvýš. lem a táhlo do ní. Zase je to prý lepší, kvůli cirkulaci vzduchu, udávají výrobci :lol:.Neměla ani žádné větrání na léto a třeba polohování do zvýš. lehu, když máš blink. dítě taky ne. Prostě nic navíc. Sporťák pohodlný, ale děsně odkrytý, takže malé dítě v zimě-ode všad táhlo, když fučelo, jezdila jsem v pláštěnce, která je mimochodem u sporťáku prostě strašná. Teď bych malému koupila lehké golfky, ale naše město má katastrofální chodníky, o dlážděném náměstí velkými hrb. kameny nemluvě, takže s kl. golfkama bych se nadřela jako kůň. Proto volím gesslein buggy a uvidím :D. Kupuju ho v pardubicích, tak ho kdyžtak pošlu na reklamaci nebo údržbu, když bude zlobit.
  • Citovat
  • Upravit
4232
12.4.13 13:41
@tinuszka11 píše:
Kamarádka má cybex Calisto a přijde mnohem vychytanější než Buggy…

Ono jak v čem, ale lepší jízdní vlastnosti a pohodlí pro dítě má podle mně Buggy.
Docela mně zajímá, jak bude vypadat ta nejovější verze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.4.13 14:01

@MarketaJ Pak sem hodím fotky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.4.13 14:04
No a zas někdo na callisto nadává, jsou to opravdu golfky, drahé, malá kolečka a na golfky těžké jako buggyna. Těžko říct, chtělo by to být multimilionářem a prostě si všecky dobré koupit a střídat :mrgreen:
@tinuszka11 píše:
Kamarádka má cybex Calisto a přijde mnohem vychytanější než Buggy…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinuszka11
12.4.13 16:50

No pohodlnější mi právě přišel ten calisto…že tam měl i poštářek pod hlavu… já teda mám tu vložku ale jen ve sporťáku…v buggy ne…v té buggy mi dost sjíždí..ale zatím jsem tam tu vložku nezkoušela dát…měla jsem ho jen v řecku a tam bylo moc teplo tak jsem to nechtěla ještě umocňovat hrubou vložkou pod zadkem :)

@MarketaJ píše:
Ono jak v čem, ale lepší jízdní vlastnosti a pohodlí pro dítě má podle mně Buggy.
Docela mně zajímá, jak bude vypadat ta nejovější verze.
  • Citovat
  • Upravit
tinuszka11
12.4.13 16:51
To by asi bylo nejlepší :D já bych to brala :D ale teď si budu muset vystačit s použitýma golfkama… asi mamas a papas… :)
@glorča píše:
No a zas někdo na callisto nadává, jsou to opravdu golfky, drahé, malá kolečka a na golfky těžké jako buggyna. Těžko říct, chtělo by to být multimilionářem a prostě si všecky dobré koupit a střídat :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
4232
12.4.13 16:52

S cybexem se nedá jezdit ve sněhu ani v terénu. Viděla jsem tu jednu maminu, jak se s ním v zimě potýkala a nechtěla bych ho ani za zlatý prase, navíc je hodně úzkej. A ta váha je úplně stejná jako u gesse, jedinou výhodu u něj vidím ve spojený rukojeti a že jde do lehu a má dobrou boudu. Ale to si můžu koupit BJ City Mini a budu na tom podstatně líp. BJ ty se mi hrozně líbí, hlavně Elite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
12.4.13 16:53

Já jsem si ušila bavlněnou vložku sama a bylo to v pohodě. Poutka jsem si udělala přesně podle kočárku a nic mi nesjíždělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinuszka11
12.4.13 16:54

Jinak jště tak mimochodem…jsem předtím nějak podlehla reklamě Gessleina pořídila si i ten spací pytel Bubou, který byl drahý jak čert a myslím, že na něm není nic tak extra než na jiných o litr levnějších… nepoznala jsem žádný rozdíl… mám i Gesslein fusak ale s tím jsem spokojená…

• Citovat
  • Upravit
tinuszka11
12.4.13 17:02

Te´d se dívám do nového katalogu a kurde už mají i novorozeneckou vložku pod hlavu do toho kočárku, to je super…to mi tam taky dost chybělo :) no jdou kupředu, to se mi líbí…a vypadá to, že už ani v to korbě není ten vrchní díl tak hrozně vykrojený jak to mám já ale je normálně do rovna od kraje ke kraji, tím pádem i bude ten límec splňpvat svůj účel…kkaždopádně teď jsem si vzpoměla, že pláštěnka je taky na nic…tak snad se vtomhle taky zlepšili…je strašně malá… no…kdybych se rozhodovala teď, možná bych do něho zase šla :D

• Citovat
  • Upravit
1512
12.4.13 17:02

@MarketaJ Jé ty jsi šikula! :lol: Já si také nechám ušít, ale na mimibazaru, já jsem bohužel nemehlo, šití jsem měla jako předmět asi 1 rok na škole, když byly v kurzu takovéhle předměty na střední(měli jsme i vaření) :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
12.4.13 17:06

Já buggy beru jako kompromis sporťák a golfky, prostě potřebuju lehkej kočárek do děsnýho města, které je mnohdy horší terénem, než lesní cesty :lol:,tak doufám, že mé očekávání splní. Právě bych chtěla, aby zvládl i zimu. Už teď vím, že mi nebude vyhovovat nákupní koš, ten měl jogger lepší, ale pro možnost udělat z něj časem hlavní jedinej kočár prostě vyhrál. uvidím naživo, domluvila jsem se v prodejně, že pokud by mi nevyhovoval, vrátím ho, jenže jak to poznat při ježdění doma, totˇotázka :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí