Kočárek Gesslein F4 Buggy

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
fronka
18.4.13 13:50

Ahoj holky, taky přemýšlíme nad buggy. Chtěla bych tu modrou se snoopym, tak doufám, že tak barva bude Ok, když to tak vidím. Chtěla bych se zeptat a poprosit, jestli byste mi některá nezměřila, jak je kočárek široký? Od konce kolečka ke druhému konci, abych věděla, jestli se mi vůbec vejde do dvěří:D:D L.

• Citovat
  • Upravit
1512
18.4.13 15:25

@Vech Jé,a nemohla by jsi sem dát nějaké foto toho zeleného, že bych viděla tu barvu? Mě zatím ten potah nový neposlali, tak jsem zvědavá, co nakonec dojde za barvu, jestli červená, nebo zelená. Já jsem hrozně nerozhodná, když to nevidím naživo, tak jsem jim na přiložený papír napsala že chci červenej, před odesláním jsem to přeškrtla a napslala zelenej a pak do mejlu, že červenej :lol:,takže ze mě musej být fakt odvázaní :mrgreen:!Tak už to nechávám osudu a jsem zvědavá, jak se s tím poperou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
18.4.13 17:40

@glorča jasne, neni problem, vyfotim a vecer to sem dam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
18.4.13 19:24

@glorča F4 s podložkou Pinkie a bez, ta zelená je fakt moc pěkná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
18.4.13 20:56

@Vech Tak ta je opravdu pěkná, teď bych byla raději, kdyby si z toho mého galimatiáše vybrali tu zelenou :-).Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
19.4.13 20:10

@Vech Tak dnes mi raději volali a ptali se, jakou vlastně tu barvu chci, tak jsem řekla, že zelenou.Tu červenou jsem viděla na fotce také, taky vypadala pěkně, ale ta zelená není tak křiklavá, tak se na ni těším :lol:.A dle vložky v kočárku ji máš taky i pro holčičku, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3082
19.4.13 21:07

@glorča presne tak, myslim, ze budes spokojena. Hlavne muzes doladit s jinou podlozkou. Mame z Pinkie celou ruzovou a tuhle puntikatou a stridame podle nalady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.4.13 07:52

@Vech Ahoj tak už mám zelenou doma, je opravdu pěkná. Už se těším až vyjedeme! ještě musím nechat ušít tu podložku a nějakej ten nánožník. Prosím tě, ten z mimibazaru má připevnění ke kočárku na sucháče, ne na přezky, že? Jen se mi stalo, že po odmontování původního potahu teď nějak nevím, jak zespodu uchytit ty pásky ke konstrukci, jsou tam 2 gumky s přezkama a pak 2 od pásů z kočárku? Prosím tě, kdyby to pro tebe nebyl moc problém, nemohla bys vyfotit ten spodek kočárku, jak jsou tam ty gumy vedený? Já nevím, proč alespoň v návodu není obrázek nebo fotka, není to zrovna moc jasné, mají tam jen popis a v tom se nikdo nevyzná…Já blb to prostě odmašlila, než mě napadlo si to vyfotit(ten pův. stav).A ještě je mi divný, podnožka mi nejde po úplném sklopení dolů zacvaknout, je jakoby volně a hýbe se, dělá ti to taky? Zacvakne v poloze rovně a nahoru, ale dole ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.4.13 09:23

Glorčo, ta podnožka je na volno. Ty gumky se přidělávaj na tu prostřední trubku, co vede přímo pod sedákem. Jinak doporučuju ty pásy předělat. Jsou tam takový dva měnší popruhy ze zadu na tý trubce, tak je vyndej a ten hlavní pás veď ze zadu. Pásy budou pevnějc držet a budou kratší. My jsme takhle jezdily až do teď a pořád to stačilo i v zimě. Když jsem to měla podle nich, tak mi Ela pořád sklouzávala dopředu. A ten koš si fakt otoč, budou se ti pak líp dávat věci ze zadu. Jinak já jsem do toho koše měla ušitej černej pytel, kterej byl dvakrát vyšší než ten koš a byl na stahování. Ten koš je dost mělkej a vypadávaly mi z něj věci, takhle jsem tam krásně nacpal obr nákup a nic jsem neztratila. Ten nánožník je na sucháče a fakt doporučuju ten, na který jsem tu dávala ten odkaz. krásně sedí a jak je rozpínací na ty zipy, tak ho nemusíš pokaždý sundavat jako ty universální od Emitexu. Dokonce se pod něj dá nacpat i fusak, já to teda nepraktikovala, ale některý holky jo. Jo a dávej si pozor na tu podnožku, moc tam nedrží a když mi občas někdo pomáhal třeba do autobusu, tak mu to zůstalo v ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.4.13 09:50

Tady jsou nějaký fotky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.4.13 09:52

A ještě jedna. Omlouvám se, že je chudák tak strašně špinavej, ale ještě jsem se nedostala k tomu ho vyprat. Jinak už ho budu prodávat, Elča už je velká a začíná kočárek bojkotovat. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
24.4.13 12:33

Já měla nánožník od Emitexu deluxe, je po stranách na zipy. Za celou zimu jsem ho nesundala, fusak se pod něj vešel v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
24.4.13 12:42

Já mám právě na golfky ten bez zipů a leze mi to na nervy to pořád sundavat. BOhužel jsem ho kupovala i s těma golfkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.4.13 16:26

@MarketaJ Moc díky, já jsem si spletla, kdo dával odkaz na ten nánožník. Fakt díky za info…Kočárek je super, jezdí se s ním skvěle, jen jsem ještě přišla na jednu věc, co mi vadí a to že při skládání nemá ve složené poloze nějakou pojistku na zacvaknutí? prostě jak ho nesu, rozkládá se mi.. :nevim: A to uchycení ze spod fakt nechápu, Markétko prosím tě, nemohla bys ten detail vyfotit? Já nevím, co má být hlavní pás? Ve spod mám ty 2sponky na kratších gumách, pak vepředu pod podnožkou 1 dlouhej napříč kočárem(ale tam ty zadní nedosáhnou)a pak se tam asi musí nějak dostat ty od pásů ze sedačky(na poutání dítěte)a ty by měly být z boku? Ach jo, je to celkem složitý, na to můj selskej rozum nestačí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
24.4.13 16:28

@micelinka Jo a právě ten nánožník se mi moc líbí, ten emitex de luxe s bočními zipy tuším sport. Přidělává se taky těma sponama na gumě? Sedí dobře na kočárek? Díky díky díky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí