Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy@glorča je to guma s přeskou, mně seděl dokonale. Když kočár složím, tak se mi rozkládá jen, když není složený pořádně (stávalo se mi to, že když jsem tam měla fusak). Musí se pořádně zmáčknout a zacvakne se.
Ty starší modely co mám já pojistku neměly. Já to teď vyfotit nemůžu, protože jsem ho vyprala. Prostě máš tam takový dva krátký pásky, který jsou přichycený ze spoda na tu tyč pod sedákem. provlíknou se potahem ven a provlíkne se jima ten hlavní pás. Tak to měl výrobce, jenomže když jsem tam Elu připoutala, tak mi pořád sjížděla dopředu. Tak jsem se naštvala a ty dva malý pásky dala pryč a z toho dlouhýho pásu se musí oddělat na jedný straně ta přezka a provlíknout ho ze zadu, přezka se přidělá zpátky a máš klid.
@MarketaJ Tý jo, tak to má teď asi jiné upevňování, no nějak to musím vymyslet…
,blbé je, že tady jezdí gessleinů jako šafránu, tak to nemůžu ani nikde obhlídnout…Děkuju holky ![]()
Koukni na tu fotku toho zelenýho, jak to tam má, je to vidět kudy vedou ty pásy.
@MarketaJ píše:
A ještě jedna. Omlouvám se, že je chudák tak strašně špinavej, ale ještě jsem se nedostala k tomu ho vyprat. Jinak už ho budu prodávat, Elča už je velká a začíná kočárek bojkotovat.
jee a za kolik?
@MarketaJ A ještě jsem se chtěla zeptat na ten vak, co máš v košíku pod kočárkem, to ti někdo ušil, nebo samovýroba? Nebo ta paní z mim ibazaru? Chci si ho nechat nějak upravit, a tohle je dobrý nápad ![]()
@glorča nějak jsem se k tomu dříve nedostala. Potřebuješ ještě nafotit ten kočárek?
@Vech Ahoj,díky, hodně by mě to pomohlo! Kdyby to šlo, tak detail normálně ze předu ten 5 bodový pás(já jsem si ty přes ramena sundala, malýho poutám jen dole, ale právě ten spodek mi není jasný, a pokud by ti to šlo tak zespoda celou tu sedačku, tam to vůbec nechápu
.Uvidíš, jak ti to půjde, samozřejmě jsem to tam nějak chytla, ale špatně se mi skládá, tudíž asi blbě… ![]()
@glorča píše:
@MarketaJ A ještě jsem se chtěla zeptat na ten vak, co máš v košíku pod kočárkem, to ti někdo ušil, nebo samovýroba? Nebo ta paní z mim ibazaru? Chci si ho nechat nějak upravit, a tohle je dobrý nápad
To bylo samo domo za cca půl hodiny hotovo
.
@glorča něco jsem dneska vyfotila, tak snad Ti to více napoví…
Tak koukám, že ty pásy jsou furt stejně debilní
. Takže fakt doporučuju ty dva malý pásky vyhodit a ten pás provlíknout těma otvorama zadem. Když jsem to měla takhle, tak mi Ela neustále ujížděla dopředu.
@MarketaJ píše:
Tak koukám, že ty pásy jsou furt stejně debilní. Takže fakt doporučuju ty dva malý pásky vyhodit a ten pás provlíknout těma otvorama zadem. Když jsem to měla takhle, tak mi Ela neustále ujížděla dopředu.
Malou pásám jen těma spodníma a je to v pohodě, nikam mi nepadá
…
@Vech @MarketaJ Holky díky, já to udělala nějak úplně jinak, nevzpoměla jsem si, že vlastně byl každý ten pásek jen obtočený kolem té tyče a spojený tou sponkou sám k sobě, já si myslela, že byly dohromady nějak pospojované…Zkusím to takhle a když by to sjíždělo, zkusím to dle popisu @MarketaJ .Díky!Příště když něco, tak si musím prvně vyfotit stav stávající a pak se pustit do demontáže
!Jo a asi mám ještě něco blbě u madla, nějak mi ten potah nechce držet těma dírkama na zacvakávání madla a když to zapnu na ty cvoky tam, tak se nemůžu dostat prstama na to boční odcvakávání, jestli mi rozumíte. Normálně musím na boku odcvaknout cvoky a bokem odjistit to madlo před malým…myslím, že na původním to šlo líp, tak jsem to tam asi blbě natáhla, ale jinak mi to nejde…ach jo ![]()
Teď jsem koukla na vaše fotky o stránku dřív a máte to u madla jako já, tak jak ho holky odepínáte? Musí se to až dole v boku, který už je schovaný v tom potahu, nebo je tam jiný fígl?