Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?
Přidejte zkušenost s Gesslein F4 BuggyPrávě těch osm už mi přijde dost, zvlášť, když pak budeš chtít jiný…Já koupila tu F4 za tři tisíce rok starou a v super stavu.Ale hledala jsem nějakou dobu
.
Reverse v poloze čelem ke mně není méně stabilní, aspoň dle mě, jezdilo se mi s ním tak dobře, také jsem ho měla asi od půl roku věku, takže jsem to dost využívala. Použitý a celkem zánovní seženeš za 5000,–když se trochu poohlédneš v inzerci.
MAC je určitě až tak od roka výš a PP GT3 není těžké, ale příšerně těžké… ![]()
Rozumím. Takže asi se budu mrkat po Revers, nevím, jestli to teda zvládnu s trojkolkou, ale líbí se mi a jsou lehčí asi. Nebo nenapadá tě ještě nějaký jiný kočár? To je fakt hrůza. ![]()
Já jsem dost dlouho měla Mutsy Urban Rider a byl můj moc oblíbený, je stabilní, natáčecí náprava je luxusní při jízdě, sedačka se dá také nasadit po nebo proti. Určitě to ale také není žádné peříčko, bohužel. Ježdění ano, to není v ruce pomalu cítit-na rozdíl od Perega Gt, ale skládat ho a nakládat by mě taky pořád nebavilo.
Taky pěkný, podívám se někde na ta kila.
Koupit auto je vážně jednodušší. ![]()
Teď jsem našla velmi pěkný gess F4 za slušnou cenu, ale ten, jak tady někdo psal, do terénu nic moc.
Do terénu fakt není, kola nejsou nafukovací a ta přední i poměrně malá, drncá to. I když vzadu je výborné odpružení. Jednou ho vzít na výlet na hrad, tak to prostě zvládneš, ale denně se s ním otravovat v lese nebo na polní cestě to ani náhodou. A tak jestli máš místo, tak kup F4 a kup si ještě nějaký kočár s nafukovačkami do terénu. Já mám několik kvalitních jetých kočárů a všechny dohromady mě vyšly jako jeden nový slušný sporťák…Vždycky vyberu podle terénu a situace.
To je fakt, asi to tak udělám, manžel se asi zblázní, ale co.
Místo toho gesse za osm vezmu reverse, našla jsem za 4500 a podívám se na F4. Jak se ti s ním jezdí?
Jezdí se mi krásně, po městě tedy…Kočár se rychle složí do malého balíku, v kufru docela skladný. Je hezký, prostorný, pro tyhle účely opravdu nemám výhrady.
Já mám tenhle, je fialový, foťák to nechce vzít, vychází víc modrý…Mám k němu nánožník, pláštěnku i tašku na rukojeť od předchozí majitelky, všechno se hodí, hlavně ten nánožník je fajn.Pro malé dítě tam bude potřeba ta podložka, jinak dítě bude sjíždět, je dost široký. Rukojeť je mi třeba moc příjemná na držení, to také u každého není.
Moc hezký! A dá se to polohovat až do lehu i s nožičkama? Paní inzeruje černý a takou fuchsiovou. Musím se podívat, co k němu má. Je za 5000 a našla jsem janéčko reverse za 5000.
Tak až do lehu není, určitě tam je úhel. Nohy jdou rovně nebo je dokonce můžeš zvednout trochu výš, takže dítě v lehu nesjíždí, je to pak trošku ve stylu širokého V -asi jako když je dítě ve vajíčku autosedačky, ale to jen přirovnávám, v tom kočárku to vypadá jinak. Pět je dost, to bych nedala, určitě bych nešla přes čtyři, to mi přijde úměrné. Ale samo je to každého věc. Jak jsem psala, můj stál přesně tři s výbavou, není vybledlý ani ojetý…Chce to trošku trpělivosti, on se pak objeví… ![]()
Ty jsi obchodnice!
Ale souhlasím, budu se dívat, nespěchám, teď musím pořešit ten terénnější, takže budu koukat po revers. Ty gessleiny nejsou tak levné a pokud jo, tak už jsou hodně jeté. Ale ten revers snad bude taky dobrý. Hlavně je lehčí, jen aby to nebyl kostitřas. ![]()
Já vím, jsou docela drahé, ale tu a tam se najde
.Taky jsem dlouho neviděla žádný pod čtyři a najednou se objevil. Když nespěcháš a budeš si to sledovat, tak to přijít musí! ![]()
Revers má nafukovací kola, kostitřas to není. Ale třeba mě zklamalo Jané Unlimited-to teda hrkací je, tady ho má sousedka, u nás je všude zámková dlažba a drncá jí to jak nekvalitní golfky, slyšet je na mnoho metrů
a dítě tam poskakuje. Podle mě, s těmi současnými požadavky a věkem malé by to Slalom Reverse mohl být téměř ideální kočár
.
Prosím tě a ještě jsem tu někde viděla, že si někdo stěžoval, že je reverse nízký, že se musí moc ohýbat, z toho důvodu si chválily maminky Trider Jané.
Dobry den, koupila jsem jiz pouzity Gesslein F4 a bohuzel u neho nebyla plastenka. Muze mi prosim nekdo poradit, kde a co shanet? diky. Lm
@F4 píše:
Dobry den, koupila jsem jiz pouzity Gesslein F4 a bohuzel u neho nebyla plastenka. Muze mi prosim nekdo poradit, kde a co shanet? diky. Lm