Kočárek Gesslein F4 Buggy

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4583
31.3.12 21:39

Rukojeť nedá, ale korbička/sporťák ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
13.4.12 14:39

Holky, mám dotaz. Je velký rozdíl mezi F4 a F4 buggy?
http://www.gesslein.cz/…2-1-model-F4
http://www.gesslein.cz/…del-F4-Buggy
Chci ho na teď pro malou jako klasický sporťák a pak s vložnou taškou pro mimi na zimu. Jakou tu vložnou tašku případně doporučujete? A co výška? Já mám 171, manžel 183, nebude na nás nízký?
Díky moc za postřehy!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
13.4.12 17:37

No ked si kupis F4, tak mas buggy k tomu automaticky. Pretoze Buggy sa montuje na ten podvozok len taka latka.
Takze asi si kupis F4 cely, ked sa na podvozok este naklikava sportak. Do sportaku sa dava potom ta taska.
A inak mam pocit, ze ti asi bude nizky :think: Ja mam 160cm a je to tak akurat :think: Aj ked sa rukovat da nadstavit, ale predsa len, aby sa 183cm clovek sklanal tak hlboko, to sa mi zda nizko. Ak je to pre vas zasadne, potom ponukaju celu korbicku, ta je vyssie ako ta taska, ktora sa vklada do sportaku
 http://www.forbaby.sk/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
13.4.12 17:39

@albao Děkuju. Já mám ale z oficiálních stránek gessleinu pocit, že to jsou dva kočáry - mají i jinou váhu a jiné rozměry… proto jsem trochu zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
13.4.12 17:43

@macin ta kovova konstrukcia je ta ista. Len pri F4 Kombi naklikavas este vrchnu cast, preto ma vacsiu vahu. Ja ked som kupovala F4 kombi, tak som zobrala tu vrchnu sportakovu cast, do nej tasku a teraz som to uz dala dole a na konstrukciu sa upevnuje latka, ktora ti z toho spravi buggy a to som uz mala gratis, v cene F4 kombi.
tento gesslein je taka skladacka pre dospelych :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
13.4.12 17:46

@albao Aha, tak to není moc pochopitelné z těch různých webů. Třeba to, že se dá použít vložná taška nebo korba, to píšou jen u toho Buggy, ne u klasického. Proto jsem si myslela, že se jedná o dva různé kočárky… no asi to chce vidět prostě naživo a vyzkoušet… díky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
13.4.12 17:48

@macin urcite, aj som v tom tiez mala hokej ;) Podvozok je proste stale ten isty a na ten podvozok si das uz vselico ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
16.4.12 08:51

@albao tak děkuji moc za konzultaci, je objednáno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
16.4.12 16:21

macin, budeš max. spokojená. Mám ho 3 měsíce a jsem nadšená, miluju ho čím dál tím víc :lol: .. a kde jsi ho objednávala?.. já ho byla omrknout v Duze v Pardubicích a nakonec ho objednala u nás v HK, ušetřila jsem 5tis. a ještě jsem měla tu lepší vložku Loop.. jinak nereagovala jsem proto, že ti albao řekla vše ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
16.4.12 16:24
@Martooni píše:
macin, budeš max. spokojená. Mám ho 3 měsíce a jsem nadšená, miluju ho čím dál tím víc :lol: .. a kde jsi ho objednávala?.. já ho byla omrknout v Duze v Pardubicích a nakonec ho objednala u nás v HK, ušetřila jsem 5tis. a ještě jsem měla tu lepší vložku Loop.. jinak nereagovala jsem proto, že ti albao řekla vše ;)

Objednala jsem ho přímo na výstavě For Kids, prodejnu mají na Praze 4 Hájích. Radši mi ani neříkej, kolik Tě stál, zařekla jsem se, že to nebudu zjišťovat, abych pak nebyla naštvaná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
16.4.12 16:28

Aha, a tak kolik tě stál? :mrgreen:.. to by mě zajímalo, na kolik přijde v Pze :think: .. A co jsi všechno k němu kupovala? Já nedám dopustit na tu sluneční clonu.. jo a teď jsem si do něj koupila na jaro/podzim fusak od Emitexu a jsem nadšená. Mám tento: http://www.emitex.net/…it-aqua.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
16.4.12 17:13

@Martooni F4 combi - takže sporťák + buggy + vložná taška na mimi 17.099,–. Víc jsem zatím nebrala, nějak jsem nevěděla co… možná časem dokoupím, podle situace. Jak vypadá ta sluneční clona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
16.4.12 19:31

Macin, tohle je ona se síťkou: http://www.gessleincz.cz/…erpaket.html
A je super, mám ji na kočárku pořád a jak na F4 nejde přehazovat rukojeť, tak prostě sundám tu clonu a je to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
4.5.12 16:03

@Martooni Díky. Ještě jsem koukala, že mají kromě tohoto kšiltu i celou stříšku… tak teď vykoumat, co bude lepší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4583
4.5.12 16:18

@macin jakou stříšku? Ještě jsem si na rukojeť dokoupila kožený návlek, ta pěnová mě vytáčela, i když jsem chtěla celou koženou rukojeť, tak to prý Gesslein nedělá, nechápu proč?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí