Kočárek Gesslein F4 Buggy

Máte zkušenost s Gesslein F4 Buggy?

Přidejte zkušenost s Gesslein F4 Buggy
Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
25.2.15 20:24

S4 by mel byt novy model, jsou tam urcite rozdily mezi f4 a s4, prostuduj na netu blize. dite se ti tam urcite vejde, kocar je opravdu velkej, resp. zadova operka a dost siroky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
26.2.15 07:32

@zlatat F4 je idealny kocik na to co pises…
S4 nepoznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
390
26.2.15 07:51

S4 Buggy je v podstatě nástupce F4 Buggy. S4 má lepší boudičku, měla by být delší a lépe clonit.
Kočárek (F4 Buggy) taky můžu jen doporučit, je opravdu prostorný. Mám dvouletou dcerku (14 kg, 92 cm)a spí v tomto kočárku v Gesslein fusaku na chalupě. Chrupe si venku klidně dvě hodinky z toho usuzuju, že jí je tam dobře. A když kočárek berem na delší rodinné procházky tak si do nej klidně naskočí 4,5 lerá prvorozená (18 kg, 115 cm) ta už teda škrtá hlavou o zadělanou boudu, ale jinak se tam pořád vejde. Kočárek má nosnost 20 kg, a košík pod kočárkem 4 kg…
Nebála bych se ani koupit kočárek z druhé ruky, mám ho taky a kočárky jsou opravdu kvalitní a vydrží hodně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
26.2.15 12:24

Ahoj, mám S4 přes rok, je to dobrý kočár, poměrně lehký, myslím, že i do menšího kufru se vejde, dají se přinejhorším sundat jednoduše kola. S4 má akorát novější verzi stříšky, je delší, takže více cloní, ale pokud dítě leží, tak to stejně nepomůže, podvozek je stejný s F4,je to na něm napsané, opravdu rozdíl je pouze v boudě. Je to velmi prostorný kočár, kupovala jsem ho pro 2 letého(nebyl chodící typ)a ještě teď ve 4 letech se tam vleze. Jediné negativum, co jsem vypozorovala je, že má trošku jinde těžiště než jiné kočáry, díky tomu se s ním výborně jezdí a lehce se zvedá například na obrubníky chodníků, ale pokud dítě leží a je více posunuto do zadu a nějak víc se mele, měla bych strach z překlopení, stačí poměrně lehoučká síla za madlo a kočár letí do zadu nazem. Když jsem to konzultovala s prodejcem, paní mi řekla, že děti musí být přivázané v popruhu…Nicméně mě už syn v kočáru nespával, takže mě to nevadilo, v sedě je to v pohodě. Už se těším, že na jaře do něj dám dceru a zbavím se těžké trojkombinace :).Jinak když vidím, že vypadá pořád hezky, také bych se nebála ho pořídit z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6451
15.3.15 11:03

Taky máme S4 už rok, jezdí se s ním skvěle, je lehoučkej a dobře ovladatelnej i jednou rukou, měla jsem předtím S4 casualplay, byl perfektní, dokud jsem nepoznala gesslein ;-)

Jen holky se mi stala taková věc, kočárek mi, naštěstí bez dítěte, sjel ze schodů, a převrátil se, dostal náraz na boudu a zlomila se mi ta první výztuha boudy a ta teď nedrží, ptala jsem se, a nová vyjde na 2000. Nemáte tip kde nebo jak by se to dalo spravit? Kočár jsem kupovala v německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
16.1.16 00:15

@glorča @Tercie Ahoj holky. Jakou máte pláštěnku na S4 buddy? Také jsem si ho teď pořídila a jsem nadšená.

@Tercie Možná by opravili v Pardubicích, kočárky DUHA. Ale určitě bych si tam zavolala, když jste ho kupovala jinde, ale jsou tam ochotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
16.1.16 15:47

Ahoj, kupovala jsem pláštěnku od Emitexu nějakou univerzál, vzala jsem střední velikost, jde natáhnout, ale možná by byla lepší ta velká, nejlépe někde vyzkoušet. Dcera už v kočáře nespí, takže v sedě stačí, ale na pložení by byla malá…Jinak kočár mě vyhovuje, jezdí se s ním výborně i po rozbitém městě, doufám, že budeš spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
16.1.16 19:17
@Žandík píše:
@glorča @Tercie Ahoj holky. Jakou máte pláštěnku na S4 buddy? Také jsem si ho teď pořídila a jsem nadšená.@Tercie Možná by opravili v Pardubicích, kočárky DUHA. Ale určitě bych si tam zavolala, když jste ho kupovala jinde, ale jsou tam ochotní.

J8 jsem měla od Emitexu. Ale byla dost těsná a tak se mi jí podařilo natrhnout. Tudíž jsem se naštvala a komplet jsem jí předělala. Ten zadní díl jsem odpárala, obroubula, našila sucháče a měla to otevírací. perfektně se to nandavalo a navíc jsem si povolila, tak jsem potřebovala. Maný´žel mi na stranu udělal hák a vozila jsem na něm zavěšenou aktovku. Když pršelo, tak mi nezmokla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
16.1.16 23:09

@glorča Děkuji moc. Já jsem nakonec teda dneska objednala v Pardubicích v prodejně DUHA, kde jsem kočárek koupila. Mám už druhý Gesslein a je to opravdu kvalita. Jsem spokojená moc a tenhle teprve otestujeme, ale co jsem malou povozila doma, tak se jí moc líbil a nechtěla ven a každé ráno si ho zkontroluje a říká, že je její :-)

@MarketaJ Děkuji moc, já dneska také koukala na EMITEX a také se mi zdálo, že nebude dobře sedět, tak jsem už objednala v Pardubicích a kdyžtak vyfotím, kdybyste chtěly, holky. Ale cena teda vyšší - 590 Kč. Ale zase je to dělané přímo na to a je to lepší, než pak koupit něco a pak zase jinou, když nebude dobře sedět, to pak vyjde na stejné peníze.

A co tašky na rukojeť? Porozhlížela jsem se, zatím mám tu od Gessleinu, ale barevně mi tam nesedí a je teda dost velká, už by i stačila menší.

A podložku do kočárku? Pořizovali jste si nějakou? Asi je to lepší s podložkou, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4232
17.1.16 08:29

@Žandík Tašku jsem měla taky Emitex. Ta mi celkem vyhovavala, byla tkaová menší do kulata. Přebalovací podložku jsem neměla, v tašce jsem vozila tu jednorázovou. Já když jsem si předělala tu pláštěnku, tak jsem tam schovala před deštěm i tu tašku. Na záda kočárku jsem si našila takovou tu síťku, co se používá na golfáče a tam jsem měla schovanou pláštěnku, aby mi nezabírala místo v koši.
Nánožník jsem si nechala ušít přímo na míru na MMB. A byl výbornej, kam se hrabe originál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
17.1.16 09:11

Já mám Gesslein už na starší dítko, když byla dcera malá, měla jsem jiný kočár, gesse jsem měla pro syna, teď zdědila dcerka, takže jsem nemusela řešit spaní na kočáru a polohu. Jinak pláštěnka mě stačila, ale byla těsnější, nevím, jak by seděla ta největší od Emitexu, možná lépe. Tašku mám už jen malou, též Emitex, jen takový ten vak a úplně mi vyhovuje, není velký a těžký, vejde se do něj dost, má jedno dlouhé ucho(můžeš ji nosit na rameni)a na kočár se přidělává po stranách na zacvakávací spony. Jinak u velké, těžké kabele bych měla strach, že převrátí kočár, vůbec, pokud v něm nesedí dítě, má jinak těžiště, výborně se s ním najíždí třeba na patníky chodníků, ale ty těžší kabele jsou problém. Jinak mám ušitou takovou kabelu na podvozek právě na pláštěnku, je to super, také z Mimibazaru. Nánožník mám Ivemababy zateplený, drží dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1512
17.1.16 09:14

Jo a vložku jsem si též chtěla nechat šít na Mimibazaru, někdo tam šije přímo na F4 i s poutky na přichycení, ale když jsem ji potřebovala, tak měla paní moc práce a teď už kočár pužívám málo, takže řeším vložkou z předchozího kočáru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2175
19.1.16 18:42

Holky, díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
27.10.17 17:59

Neprodáváte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
27.10.17 18:08

Ja jeste nechavam, kdyby se nam jeste postestilo druhe mimi. Kocarek je dokonalý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí