Euro-Cart Lira 3 2011

Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?

Přidejte zkušenost s Euro-Cart Lira
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PetkaK
26.5.11 21:24

Já jsem s nim spokojená až na jednu věc, ale je možná že je to jen „organismem“ - malá když v něm spí tak je hodně zpocená a to tak že má propocená kola na zádech.

Nechala jsem si na míru ušít od jedné maminky z MMB vložku z bavlny a hned se to zlepšilo :palec:

• Citovat
  • Upravit
301
29.5.11 07:31

Peťko, mohla bych tě poprosit o vyfocení té vložky do kočárku co jsi si nechala ušít nebo o odkaz na tu maminku na MMB? Kdybych zjistila, že se mi tam malej taky abnormálně potí tak ať jsem na to připravena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
29.5.11 08:31
Simča77 píše:
Peťko, mohla bych tě poprosit o vyfocení té vložky do kočárku co jsi si nechala ušít nebo o odkaz na tu maminku na MMB? Kdybych zjistila, že se mi tam malej taky abnormálně potí tak ať jsem na to připravena.

Vyfocené to ještě nemám, ale chystám se na to, protože jí chce i paní co jí šila :) - tak snad v pondělí to udělám.

Paní je tady http://www.mimibazar.cz/bazar.php?… - sice se čeká 3 týdny, ale výsledek stojí za to :) - jsem moc moc ráda že jí mám.

• Citovat
  • Upravit
301
29.5.11 18:54

Peťko, moc děkuji za odpověď. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
1.6.11 11:27

ahoj holky a dá se dát tento kočárek do lehu? díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
1.6.11 13:56
markynka píše:
ahoj holky a dá se dát tento kočárek do lehu? díky za odpověď

do úplného se nedá, je tam mírný sklon

• Citovat
  • Upravit
lady didididi
1.6.11 15:31

ahoj strašně mooooooc se mi tyhle golfky líbí úplně jsem se do nich zamilovala :huban: :srdce: jenže nevim..no začnu od začátku..mám 6-ti měsíční dcerku vozím jí ve sporťáku v leže(malá nesedí) na léto jsem začala schánět nějaké ty golfky kvůli tomu,že budeme hodně cestovat a náš krásnej sporťák se nám bohužel k mé velké smůle nevejde do auta :evil: :evil: a pak jsem objevila tyto úplně překrásné skoro dokonalé golfky k mé opět velké smůle nejdou do úplného lehu :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: myslíte,že by to vadilo? dcerce bude v té době sedm až osm měsíců.. kamarádka mi říkala,že by to neřešila,že to podle ní zas tak moc nevadí…na internetu jsem se dočetla,že jsou doporučovány od cca 6 měsíců :nevim: jaký na to máte názor vy??? jsem úplně do těch golfek zamilovaná a strašně moc mě mrzí že nejsou do úplného lehu ale samozdřejmě chci pro dcerku jen to dobré…děkuji za odpovědi :kytka: :huban:

• Citovat
  • Upravit
PetkaK
1.6.11 15:47

Mám dojem že žádné golfky nejdou do úplného lehu, že tam ten minimální sklon je vždycky. Viděla jsem jich na vlastní oči v obchodě dost a ani jedny nebyli na vodorovno.

Já tam malou vozím od 6m, sedět začala až teď. Myslím si že to až tak nevadí.

• Citovat
  • Upravit
lady dididi
1.6.11 16:06
PetkaK píše:
Mám dojem že žádné golfky nejdou do úplného lehu, že tam ten minimální sklon je vždycky. Viděla jsem jich na vlastní oči v obchodě dost a ani jedny nebyli na vodorovno.Já tam malou vozím od 6m, sedět začala až teď. Myslím si že to až tak nevadí.

jééé tak to jsi mě potěšila tak i já si je teda koupím :palec: děkuji

• Citovat
  • Upravit
Jacakaca
1.6.11 21:49

Ahojky, já bych to taky neřešila. Když nesedí, tak bude ležet a těm děckám je jedno, jestli leží úplně rovně nebo trošku pololeh. Aspoň trošku uvidí dopředu :) Mě malej začal sedět kolem 7 měsíce a ve sporťáku se ze začátku hodně opíral o madlo a i nyní v 15 měsícíh se ho pořád drží, je to fajn, takže v pohodě je využijete. Hlavně když to bude do lehu, bude jí profukovat tou síťkou vzdoušek, což bude příjemné. Já je taky miluju a už čekám až mi přijdou poštou a moc se těším!!!! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
lady dididi
2.6.11 08:54

děkuji to jsem ráda :palec: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
99
2.6.11 16:49

ahojky chci se zeptat někoho kdo viděl tyto golfky v barvě- magenta
 http://ajashop.mimishop.cz/detail.php?…

jestli vypadají stejně dobře jako na obrázku nebo na barva - fialová
 http://www.kralikovyhracky.cz/detail.php?…

nemůžu se nějak rozhodnout mezi těmito barvami,bohužel u nás ani nikde v okolí tyto golfky neprodávají takže si je budu objednávat přes internet tudíž je uvidim naživo až doma..a mám strach aby pak nevypadali nějak hrozně protože vim že na obrázku to kolikrát vypadá jinak než ve skutečnosti… takže prosím vy co jste viděli tyhle golfky v těchto barvách jsou stejně tak krásný jako na obrázku? :-D :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
301
2.6.11 17:15

Markynko, já mám Liru 3 electric orange a vypadá úplně stejně ve skutečnosti jako na internetu, ale těžko říct jestli je to tak i u ostatních barev. :nevim: Každopádně ten druhý se mi líbí víc. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jacakaca
3.6.11 12:35

Tak holky!!! MÁM HO DOMAAA!!!!! Stihli to ještě tento týden! A je úžasnej! Jsem z něho zatím fakt dost nadšená. Hodím sem foto, abych vám ho víc přiblížila. Už jsem ho i ozkoušela venku a takhle tichej není ani kvalitní sporťák co mám. A dokonce jsem riskla jet po nejhorší cestě co tu máme a super, jede hrozně klidně a tichounce. Fakt jen doporučuju. Malýmu se moc líbí a modrá barvička je živější a heztší než na netu. Jinak super maličkatá pláštěnka, takže nezabírá zbytečně moc místa. Rovnou jsem si to objednala s univerzálním držákem na lahve, tak paráda.Jinak madlo je celo odendavací, nebo jen se odepne z jedný strany a na druhý straně se dá s ním točit a různě ho natáčet, takže si i děti mají s čím hrát. A malej hrozně rád rozepíná z toho povlak :)Je fakt parádní. Kdybyste měl někdo dotaz, ráda zodpovím. Už se těším na odpolední procházku až se malej vyspí :))) :srdce: :srdce: :srdce: :lol: :lol: :lol: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Jacakaca
3.6.11 12:39

Kočárek

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení